De ce protestează românii

 1. Pentru actualii conducători ce Îl batjocoresc pe Dumnezeul Adevărului, Căruia ne închinăm noi. Vor să ne scoată din lumina Sfintelor Învăţături şi să ne târască în cloaca lor puturoasă şi apoi în iad.

 1. Pentru că suntem batjocoriţi şi persecutaţi, am fost împiedicaţi să mergem în Sfintele biserici, în pelerinaje, la Locurile Sfinte. Am fost împiedicaţi să-L cinstim pe Mântuitorul şi Binefăcătorul nostru Iisus Hristos, să ne ţinem Sfintele Sărbători.
 2. Pentru că minciuna neruşinată a devenit politică de stat agresivă, propagată pe toate căile. Politicienii s-au obişnuit într-atât cu minciuna, încât dacă i-ai sili să trăiască în adevăr, ar sucomba la scurt timp.
 3. Pentru că persecuţia împotriva Bisericii a ajuns în faza asasinatului. În spitale oamenii sunt exterminaţi deliberat, iar în afara acestora mor, fiind lipsiţi de îngrijiri medicale.
 4. Pentru că boaite inculte şi nesimţite s-au căţărat pe piramida puterii, acoperite de diplome fără valoare.Vezi câte unul care nu-şi poate depăşi nicicum condiţia de… şi nu concepe ca un altul să trăiască altfel decât el.
 5. Pentru că ne sunt batjocoriţi şi umiliţi copiii. Sistemul de învăţământ e distrus cu perseverenţă. În locul valorilor naţionale, puternicii zilei vor să introducă, sub masca educaţiei sexuale, desfrâul şi pornografia în şcoli, pentru a pregăti generaţii de tineri sodomizaţi şi pervertiţi, apţi să le satisfacă poftele lor porcoase.
 6. Pentru că fetele românilor dispar fără urmă în baze militare americane, sau sunt duse în străinătate şi aruncate în braţele unor dezaxaţi perverşi şi bogaţi, sub privirile îngăduitoare ale instituţiilor statale care ar fi obligate să le apere.
 7. Pentru că bogăţiile cu care a înzestrat Dumnezeu această ţară încă de la creaţie sunt sistematic jefuite şi trimise în străinătate, pe nimic.
 8. Pentru că România a fost băgată în grele datorii de un câţ incult, incapabil şi tolomac, ajuns premier tocmai pentru a face jocurile murdare ale străinilor.
 9. Pentru că nu mai e loc de ţoapele şi ţopârlanii de serviciu, care apar, seară de seară, pe ecrane şi behăie toate inepţiile cu care au fost îndoctrinaţi.
 10. Pentru că străinii au fost bine primiţi pe pământ românesc, iar acum deţin poziţiile cheie în societate, din care îi umilesc şi-i dispreţuiesc pe bieţii români în ţara lor. Nu vi se pare că e prea mult?
 11. Pentru că toate instituţiile statului sunt subordonate unui singur om, KW Iohannis. Nici vorbă să fie în slujba cetăţenilor din sudoarea cărora trăiesc.
 12. Pentru că alegerile, zise democrate, sunt o mascaradă. Rezultatele se stabilesc în cabinetele puterii, după cum vin directivele din SUA sau de la Bruxelles.
 13. Pentru că au creat o sumedenie de structuri de forţă cu care îşi apără poziţiile şi pe care le asmut asupra oamenilor, din a căror taxe şi impozite îşi iau salariile.
 14. Pentru că medicii au fost atraşi în zona infracţională, în total dispreţ faţă de sănătatea şi viaţa semenilor.
 15. Pentru că puternicii zilei au colaborat la răspândirea virusului blestemat, au declarat drept pandemie un fel de gripă, pentru ca la adăpostul acestei așa-zise „pandemii” să suprime drepturile şi libertăţile constituţionale.
 16. Pentru că obligă oamenii să poarte nejustificat măşti dăunătoare sănătăţii şi-i împing spre primirea vaccinului ucigaş de trupuri şi de suflete.

 1. Deoarece Constituţia e ca inexistentă, legile au devenit facultative, cu excepţia celor îndreptate împotriva poporului.
 2. Deoarece justiţia a fost subordonată total puterii şi prin aceasta oamenii de valoare sunt întemniţaţi pe nedrept, pentru a nu face concurenţă mediocrilor cu mari pretenţii de intelectuali.
 3. Deoarece favorizează sodomiţii în detrimentul oamenilor normali, în loc să-i îndrepte spre menirea firească a fiecărui om.
 4. Fiindcă a fost posibil să se alcătuiască un guvern – guvernul meu – de nulităţi penibile şi agresive.
 5. Pentru că Parlamentul, în loc să fie preocupat de a legifera în folosul şi spre binele oamenilor, se apucă sa dezbată Legea arderii frunzelor şi Legea gunoiului de grajd. Ce prestanţă şi legitimitate mai poate avea un asemenea legislativ?
 6. Deoarece suntem otrăviţi constant şi lent cu substanţe introduse deliberat în alimente.
 7. Deoarece avioanele militare ne otrăvesc cu substanţe pulverizate din văzduh, iar autorităţile păstrează tăcerea.
 8. Pentru că antihriştii distrug sistemul ,,horeca”, bătându-şi joc de munca şi investiţiile bieţilor români.
 9. Pentru că au introdus arestul la domiciliu, sub masca mincinoasă a grijii pentru om.
 10. Deoarece au adoptat legi care le permit să ia cu sila copiii de lângă părinţi, să-i sodomizeze sau să le preleveze organele.
 11. Pentru că au cedat străinilor suveranitatea României şi au preschimbat ţara într-o colonie condusă şi secătuită de aceştia.
 12. Pentru că românii şi moldovenii nu sunt două popoare distincte, cum zice Iohannis cel înţelept. Sunt acelaşi popor, separat teritorial de bandiţii istoriei. Românii nu sunt proşti sau inconştienţi. Aşa a decretat acelaşi fuhrer. Nu ştiu care român s-ar fi apucat să scrie ,,De ce e întuneric noaptea”, şi-apoi să se mândrească cu această ispravă. Românii nu sunt nici needucaţi, nici anormali, aşteptându-l pe Iohannis să-i scoată din acest impas. Mai bine şi-ar vedea de educaţia şi normalitatea lui.
 13. Pentru că fiecare a primit de la Dumnezeu un loc pe pământul acesta şi un rost în viaţa lui. Acestea sunt daruri dumnezeieşti pe care nu are voie să le ia Iohannis, Cîţu, Orban, Arafat, Rafila, cu tot neamul lor. Fiecare îşi trăieşte viaţa cum găseşte de cuviinţă. Noi vrem să-L slujim pe Mântuitorul şi Binefăcătorul lumii, Iisus Hristos; alţii s-au pus în slujba satanei. Fiecare va primi ceea ce merită.
 14. Dragi români, să fim realişti, să spunem lucrurilor pe nume. Suntem conduşi de asasini doritori să ne extermine, după planuri diabolice precis stabilite. Suntem într-un război de supravieţuire. Mulţi dintre noi au ajuns în morminte din cauza acestor satanişti. Nădejdea noastră rămâne Dumnezeul dragostei şi al dreptăţii. Sub acoperământul Lui să ne refugiem. Ultimele investigaţii arată, fără dubii, că sataniştii au introdus un fel de nanoparticule, probabil nişte paraziţi deosebit de periculoşi, în vaccinuri și în măştile pe care ne obligă să le purtăm. Cu noi este Dumnezeu! Ei nu au nevoie de religie, de Dumnezeu, de cele sfinte, cum spunea creatura aceea ciudată, Clotilde Armand.

Citiți și:
Gheorghe Piperea, despre România: «O colonie ținută în frâu de vătafi semianalfabeți»
Concluzie amară: România – condusă de „prostănaci cu foile matricole secretizate”

 

yogaesoteric
7 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More