Dovezi. „Adevărul se poticneşte în pieţe şi fapta cinstită nu mai are loc” (Sfântul Prooroc Isaia, 59, 14)

Căci în zilele acelea va fi necaz cum nu a mai fost până acum, de la începutul făpturii, pe care a zidit-o Dumnezeu, şi nici nu va mai fi” (Marcu 13, 19).

Rând pe rând instrumentele folosite pentru a instrumenta plandemia au început să cadă, însă majoritatea oamenilor au fost atât de subjugați de vraja hipnotică aruncată peste lume, încât nu mai sunt capabili să-și amintească cum s-a ajuns în punctul în care ne aflăm. Astfel că, deși adevărul se arată limpede sub ochii noștri, puțini îl văd.

Temuta „pandemie” a fost susținută permanent de numere amețitoare de cazuri covid – cifră obținută pe baza unui test PCR, care ulterior a fost recunoscut ca insuficient de specific, deci irelevant – și de numărul de decese – declarate de covid indiferent de celelalte boli ale persoanei respective și în lipsa autopsiilor.

Prof. univ. dr. Valentin Iftenie, medic primar legist la Institutul Mina Minovici din București, este unul dintre curajoșii care au dat peste cap statisticile plandemiei, într-o emisiune TV din luna martie: din 150 de decese covid investigate la Institutul de Medicină Legală până la acea dată, foarte puține fuseseră cauzate de noul coronavirus.

Organizația Mondială a Sănătății a ordonat încă de la începutul Pandemiei „să nu se facă autopsii” în cazul celor declarați morți de covid. Decizia a fost din start suspectă și foarte mulți au acuzat OMS că urmărește să manipuleze în acest fel statisticile morților. Decizia este cu atât mai absurdă cu cât tocmai necropsiile sunt cele care ar putea avea un aport vital la înțelegerea modului în care se manifestă boala și la găsirea unor soluții mai eficiente de tratament. Realizați imensa ticăloșie? De altfel, sub această acoperire, foarte mulți oameni care au murit de cancer, diabet, infarct miocardic sau atac cerebral au fost trecuți la „morți de covid”, ca să se umfle statisticile și, astfel, să se mențină populația sub frica de „pandemie”.

Cum a explicat presa obedientă această cerință absurdă a OMS? Cică s-a dorit să nu îi pună în pericol pe medicii legiști. Păi, pe aceeași logică ar fi fost indicat ca nici medicii și asistenții care lucrează în linia întâi să nu mai fie în contact cu bolnavii de covid, ca să nu fie puși în pericol. Adevărul este că prin această manevră, OMS-ul, Big Pharma și slugile lor din toate țările au acoperire totală pentru manipularea statisticilor pandemice și pentru atingerea următoarelor obiective: restrângerea drepturilor civile, vaccinarea forțată sau prin constrângeri comunitare, obediența populației, Marea Resetare Neomarxistă.

Dar ce s-ar fi petrecut dacă s-ar fi făcut autopsii în cazul fiecărui om declarat mort de covid? Păi, s-ar cam fi încheiat cu pandemia, pentru că s-ar fi evidențiat faptul că foarte puțini ar mai fi putut fi trecuți ca decedați în statisticile coronavirus. Este ceea ce a arătat dr. Valentin Iftenie, care, într-o emisiune TV din primăvară, a declarat că „din 150 de decese covid investigate la IML, puține au fost cauzate de SARS-CoV-2! Nu există leziuni specifice acestei boli. Ele sunt comune cu cele generate de alți viruși gripali!” Mai mult decât atât, medicul a declarat că studiul revoluționar realizat la Institutul Mina Minovici pe decesele declarate de covid urma curând să fie pus pe masa Ministerului Sănătății.

Răspunsul la întrebarea: Ce a contat pentru Ministerul Sănătății, adevărul pus în evidență de medicii legiști sau ordinele primite de sus, de la păpușarii pandemiei?, îl știm cu toții.

Rămâne de văzut dacă poporul va putea cere socoteală celor care au devenit manipulatorii și profitorii așa-zisei pandemii. Este însă puțin probabil. Ei sunt sclavii moderni, ipocriți și vicleni, care sunt la ordinele zidarilor oculți care au comandat crimele și sunt apărați de scutul legii.

Ceea ce se numește chip nu poate exista la niciun animal, ci doar la om și îi exprimă caracterul”, spunea Cicero.

Istoria ne arată că uneltele sunt aruncate doar atunci când nu mai sunt de folos țelului urzit de păpușarii pandemiei, care urmăresc cu atenție lupta aflată în desfășurare. Fie mor în urma unor banale accidente, fie își dau demisia și intră într-un con de umbră, sau dispar într-o țară ecuatorială, dar niciodată nu ajung să fie anchetați în tribunalele poporului, precum n-au fost nici torționarii din anii ’50 pentru ceea ce au săvârșit.

Protestele se află sub controlul atent al serviciilor și sunt ocrotite tocmai pentru a crea un haos aparent, o nesiguranță, o neîncredere sporită în autorități, ceea ce va conduce în cele din urmă la adoptarea unor măsuri și mai dure, caracteristice unui totalitarism patologic. Să nu uităm efectele dezastruoase pe termen lung ale războiului satanicesc pandemic instaurat prin panică și ticăloșie: izolarea oamenilor prin mască și închidere forțată în case, atacul concentrat asupra vieții copiilor și tinerilor, asupra natalității, asupra psihicului uman, asupra moralei și familiei creștine, dar mai ales asupra ortodoxiei și a mântuirii omenirii.

Este urgent necesar să ne trezim!

Citiți și:
Profeții covidului. Cine sunt oamenii care au știut că va apărea o pandemie devastatoare
Avertisment de la Sfântul Munte Athos: „Covidul pare lucrarea diavolului”. „Abolesc totul sub pretextul pandemiei pe care au produs-o”

 

yogaesoteric
7 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More