De ce vaccinurile covid pot fi mortale?

În urmă cu aproximativ un an, dr. Hooman Noorchashm a trimis o scrisoare deschisă celor de la Pfizer și FDA (organism similar cu Agenția Națioanlă a Medicamentului), în care avertiza despre eventualele pericole ale administrării vaccinurilor împotriva covid celor care au avut deja (sau au în momentul de față) noul virus. Demersul lui a rămas fără ecou, deși tragediile provocate de vaccinare au fost extrem de numeroase.

În calitate de om de știință și doctor în imunologie celulară, dr. Noorchashm s-a raportat la avertismentul trimis prin prisma unui prognostic de imunologie, prezentat astfel:

  • Persoanele care au avut recent (sau au în prezent) covid-19, pot avea antigeni virali prezenți în mucoasa endotelială a vaselor de sânge, printre alte țesuturi.
  • Dacă acești antigeni virali sunt prezenți, răspunsul imun declanșat de vaccinarea împotriva virusului va afecta aceste țesuturi, provocând inflamații și deteriorări.
  • În vasele de sânge, aceasta poate duce la formarea cheagurilor de sânge care pot dezvolta complicații majore.

Cu alte cuvinte, persoanele care au avut anterior covid-19 vor prezenta un risc mai mare de a dezvolta efecte adverse dacă primesc vaccinul împotriva coronavirusului. Pentru a fi clar, aceasta este o teorie bazată pe înțelegerea imunologiei.

Potrivit unui articol din The Telegraph, datele recente arată că efectele secundare ale vaccinului covid sunt observate de până la trei ori mai des la persoanele care au avut anterior covid-19. Datele provin din aplicația King’s College ZOE, care a înregistrat detalii de la peste 700.000 de vaccinări. Datele ZOE arată că 12,2% dintre persoane au raportat reacții adverse după prima lor doză de vaccin Pfizer, dar cifra a crescut la 35,7% la persoanele care au avut anterior covid-19. Pentru vaccinul AstraZeneca, 31,9% dintre persoane au raportat simptome după vaccinare, procentul crescând la 52,7% pentru persoanele care au fost anterior infectate cu covid-19.

În plus față de aceste date, există unele cazuri tragice de persoane care anterior au avut covid-19 și s-au recuperat, dar au murit după ce s-au vaccinat.

Dr. J Barton Williams, un chirurg ortoped în vârstă de 36 de ani din Tennessee, este un astfel de caz. Potrivit unui raport de știri locale, dr. Williams a murit de o „boală legată de covid” cunoscută sub numele de sindrom inflamator multi-sistem care provoacă inflamații în vasele de sânge și alte țesuturi. De asemenea, a fost testat pozitiv la anticorpii covid, ceea ce înseamnă că anterior a avut covid-19, dar nu a știut aceasta niciodată. Dr. Williams a murit la doar câteva săptămâni după ce a făcut rapelul.

Un alt caz este acea al unui locuitor din California care a fost testat pozitiv la covid-19 în decembrie 2020 și a murit la câteva ore după ce a primit vaccinul împotriva covid, pe 21 ianuarie 2021.

Studiind datele furnizate de sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccin (VAERS), descoperim multe astfel de cazuri de persoane care au avut covid-19 și au supraviețuit, pentru a muri la scurt timp după ce au primit vaccinul.

Citiți și:
Moartea, forma ușoară a îmbolnăvirii. 488 români vaccinați împotriva covid-19 au decedat până pe 9 mai
Loteria vieții. Te vaccinezi și nu știi ce primești: banii sau moartea?
Ce conține vaccinul? Inclusiv Moartea!

yogaesoteric
15 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More