De la 11 septembrie la Noua Ordine Mondială…

de Lidia Teodorescu

 

Există vreo legătură între atentatul de la World Trade Center, familia Rockefeller şi o dictatură mondială ca aceea imaginată de George Orwell în celebrul roman 1984? La prima vedere nu pare să fie una directă, cu excepţia faptului că aceste trei elemente sunt bucăţi din acelaşi puzzle ce susţine teoriile conspiraţiei!

 


Să aruncăm o privire în lumea obscură a conspiraţiilor, a societăţilor secrete şi a uneltirilor care se desfăşoară în spatele scenei, pentru dominaţia lumii.

De la distrugerea turnurilor gemene din New York, America trăieşte într-o ciudată stare de spirit. După ce multă vreme şi-au pus în scenă diversele coşmaruri în filme apocaliptice, americanii, cu acel 11 septembrie, au trăit un cumplit scenariu, chiar în realitate. La aceasta se adaugă războaiele purtate în Orientul Mijlociu sub pretextul unor false probleme, politica externă agresivă, detenţiile abuzive, torturile, restricţionarea libertăţilor individuale… Împotriva acestor lucruri se ridică tot mai multe voci, chiar şi de dincolo de Atlantic, semnalând ceea ce se conturează a fi un gigantic complot conjugat al complexului militaro-industrial, al CIA şi al unor personaje obscure.

 
„În politică nimic nu se produce accidental. Dacă ceva s-a petrecut, puteţi paria că acel lucru a fost planificat.” Franklin D. Roosevelt (1882-1945), al 32-lea preşedinte al Statelor Unite.  
În timp ce un număr tot mai mare de americani este convins că atacurile din 11 septembrie au fost „executate din interior”, diverse teorii s-au răspândit ca fulgerul pe internet, readucând în atenţie teze mai vechi, în special pe cele construite în jurul bancherilor multimiliardari Rockefeller şi Rothschild.
 Numeroşi autori, americani şi nu numai, vorbesc despre existenţa unor forţe bizare care lucrează în subteran la crearea unei Noi Ordini Mondiale – o lume unică care va fi controlată de o super-elită compusă din bancheri internaţionali, oameni politici influenţi şi proprietari de imperii financiare sau mediatice. Scopul acestora ar fi acela de a controla şi de a reduce populaţia globului cu ajutorul războaielor, al foametei şi al epidemiilor… Există două modalităţi de a privi istoria. Una aşa-zisă „accidentală”, care ar vrea ca evenimentele să fie fructele circumstanţelor şi ale hazardului, şi a doua, perspectiva conspiraţionistă, care presupune că istoria rezultă în urma aplicării şi a îndeplinirii unor planuri concepute în secret.  Pentru SUA, comploturile sunt la fel de vechi ca şi ţara în sine: debutând cu complotul coroanei engleze contra statului nou format, existând apoi tot mai multe suspiciuni vizavi de guvernul federal.
Subiecte sensibile
 Sentimentul existenţei unor mistere tenebroase s-a consolidat în special în timpul Războiului Rece. Începând cu anii 50, cetăţenii americani au fost folosiţi fără ştirea lor drept cobai în experienţe obscure secrete ale CIA. Operaţiunea Northwood din 1962 este citată adesea în sprijinul acestei afirmaţii. Ea presupunea organizarea unor false atacuri împotriva trupelor americane, pentru a justifica o intervenţie militară în Cuba! Respins de preşedintele Kennedy, acest proiect criminal nu i-a împiedicat însă pe cei care l-au conceput să ocupe locuri importante în administraţiile care au urmat. Asasinarea lui Kennedy în sine ilustrează, de asemenea, această stare de spirit – existenţa neliniştitoare a controverselor şi comploturilor. 
Pentru unii, JF Kennedy a vrut să înăbuşe anumite influenţe stranii, şi aceasta l-a costat viaţa. Pentru a-şi sprijini teza, ei citează, de asemenea, un discurs pe care preşedintele american l-a ţinut la New York, în aprilie 1961, în care îi avertiza pe compatrioţii săi împotriva societăţilor secrete.
 Aşadar, cu şi după 11 septembrie şi celelalte catastrofe care se produc fără încetare pe planeta noastră, ne îndreptăm spre o dictatură mondială? Suntem oare cu toţii jucăriile organizaţiilor oculte ale căror scopuri sunt la fel de tenebroase? Trecem în revistă în continuare câteva dintre piesele importante ale acestui gigantic puzzle, invitându-vă să faceţi corelaţii şi să trageţi singuri concluzii. „Vom avea un guvern mondial, indiferent dacă ne place sau nu. Singura întrebare este de a şti dacă acesta va fi introdus prin adeziune, sau prin cucerire.” James Paul Warburg (1896-1969), fost ofiţer al OSS (Office of Strategic Services), într-un discurs în faţa Senatului american, în anul 1950. Faţa ascunsă a bancnotei verzi
 
Daţi-mi controlul asupra monedei unei naţiuni şi nu-mi pasă cine îi face  legile.” Meyer Amschel Rothschild (1748-1811) 
Contrar a ceea ce ne-am putea gândi, guvernul Statelor Unite nu emite propria monedă. El o cumpără de la un cartel de bănci private, FED (Federal Reserve – Rezerva Federală) şi plăteşte fiecare dolar prin bonuri guvernamentale (instrumente ale datoriei statului faţă de Rezerva Federală). În mod semnificativ, FED a fost adoptată de Congresul american în decembrie 1913, în timpul vacanţelor parlamentarilor! Privind cu atenţie bancnota de un dolar, observăm că abundă în simboluri şi devize masonice. Binecunoscutul simbol ocult al piramidei, adăugat în anul 1933 de preşedintele Roosevelt, are aici un ochi în vârf – ochiul care vede totul – reprezentând dominaţia unei elite „iluminate” asupra maselor.  Două inscripţii sunt de asemenea demne de atenţie. Mai întâi „Annuit Coeptis”, în traducere „opera noastră va fi încununată de succes”, şi apoi „Novus Ordo Seclorum” însemnând „noua ordine a secolelor”, care nu este alta decât Noua Ordine Mondială. Data 1776, scrisă cu cifre romane, s-ar putea referi atât la crearea SUA, cât şi la anul de fondare a grupării Illuminati-lor din Bavaria. O altă deviză francmasonică prezentă, „E Pluribus Unum”, „unul plecând de la mai mulţi”, este alcătuită, deloc întâmplător, din 13 litere. Cifra 13, al cărei simbolism ocult este deosebit de important în cadrul masoneriei, se regăseşte în mai multe locuri. Avem 13 stele luminoase, 13 săgeţi, 13 frunze, 13 arcade. Baza piramidei este alcătuită din 13 rânduri de cărămizi, figurând primele 13 colonii americane, dar reprezintă de fapt masele aflate sub dominaţia unei elite. În mod semnificativ, în Biblie, numărul Fiarei 666 apare în capitolul 13 din Apocalipsă.
Proiectul HAARP
 Format din 180 de antene imense în mijlocul Alaskăi, acest program ştiinţifico-militar condus de guvernul SUA, era oficial destinat să desfăşoare activităţi de cercetare a ionosferei. Dar nu numai … După unii oameni de ştiinţă şi cercetători, aplicaţiile reale ale HAARP (High Frequency Active Auroral Research Project – proiectul de cercetare auroral de înaltă frecvenţă) sunt de fapt… războiul electromagnetic şi ionosferic. Posibilităţile militare ar fi imense: bruiajul comunicaţiilor, dispozitive anti-satelit, controlul emoţiilor umane, crearea uraganelor, a secetei, a cutremurelor de pământ şi a tsunamiurilor… Începând cu anii 60, armata americană face cercetări intensive în direcţia războiului climatic. Cu succes uneori, mai ales în Vietnam, unde ea a reuşit să deturneze un muson! În 1997, Parlamentul European a instituit o comisie de anchetă asupra pericolelor potenţiale ale unei asemenea tehnologii utilizată în scopuri militare. Dar comisia va fi rapid dizolvată, preşedintele acesteia fiind oprit la aeroport, descoperindu-se că avea asupra lui marijuana şi o casetă porno gay…  „În ultimii ani (ai studiilor mele la Yale), am devenit membru Skull&Bones, o societate secretă. Într-adevăr atât de secretă încât nu pot spune mai mult. Mi-am făcut 14 prieteni noi.” G. W. Bush, „Cu ajutorul lui Dumnezeu”
Virusul gripal H1N1 este de fapt o escrocherie?
 „Conform serviciilor secrete americane, populaţia lumii va depăşi cu 3 miliarde capacităţile planetei noastre în 2015. Prin urmare, s-au decis să pregătească toate tipurile de virusuri capabile să regleze populaţia Pământului şi să o menţină la un nivel acceptabil…” Generalul Leonid Ivanov, preşedinte al Academiei Ruse de Geopolitică.
Virusul gripei porcine, H1N1, este în realitate o armă biologică elaborată în laborator de oameni de ştiinţă, în opinia a numeroşi specialişti, care văd aici mâna malefică a marilor carteluri farmaceutice şi a unor societăţi secrete – pe baza unor dovezi incontestabile. „Oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că este vorba fie de un virus congelat care s-a reactivat, fie de o contaminare provenită dintr-un laborator”, citim în cotidianul francez Le Figaro. Jurnalista austriacă Jane Burgenmeister chiar a depus o plângere împotriva OMS şi ONU, acuzându-i de genocid programat. Alte surse estimează că vaccinarea în masă ar permite inocularea de microcipuri informatice populaţiei! O altă teză vehiculată este aceea că pandemia ar servi ca pretext pentru a accelera procesul de globalizare, un guvern mondial unic fiind privit ca singura modalitate de a stopa acest risc fără frontiere.
 
„Starurile” comploturilor. Mic tur de orizont al principalelor conspiraţii care au punctat istoria omenirii.
 
Servicii sau mai bine zis societăţi secrete, grupuri de influenţă, laboratoare de cercetare deturnate din interior, reţele închise ale unor personaje având relaţii şi funcţii importante: dintre toate aceste organizaţii, unele sunt mai mult discrete decât cu adevărat secrete. Dar toate se tem de a atrage atenţia publicului.
Lumea Illuminati-lor
 
Societate extrem de secretă, versată în ştiinţele oculte, „Illuminati” a apărut cu mii de ani în urmă, deşi informaţii despre existenţa sa au început să circule începând doar cu 2-300 de ani în urmă. Gruparea „Iluminaţii din Bavaria”, fondată în 1776 în Germania de Adam Weishaupt, nu reprezintă nicidecum originea acestui Ordin. Scopul
secret al acestei organizaţii este acela de a distruge toate statele şi toate religiile pentru a impune o Nouă Ordine Mondială, condusă de către membrii săi „iluminaţi”. Opera secretă a Revoluţiei franceze este atribuită Illuminati-lor bavarezi. Adevărata elită a „elitei”, Illuminati-i dirijează lumea graţie infiltrării lor în toate sectoarele societăţii, economice, politice sau militare, prin intermediul multiplelor reţele de influenţă. Illuminati-i (şi filialele lor) sunt consideraţi artizanii războaielor şi ai diferitelor crize financiare şi sanitare care au marcat omenirea după anul 1800. De altfel, deviza lor este „La ordine prin haos”, cu alte cuvinte, creează haosul pentru a impune ordinea. Precum pompierii piromani, bancherii de pe Wall Street sunt chemaţi să salveze economia mondială (după ce aceasta a fost condusă la dezastru din umbră, chiar de ei).  Bohemian Club 
Imaginaţi-vă preşedinţii americani, starurile mass-mediei, show-biz-ului şi ai finanţelor dedându-se unor ritualuri oculte. Pare imposibil? Bine aţi venit la Bohemian Club! Creat în 1872, acest cerc foarte închis şi elitist se auto-prezintă ca un inofensiv club de gândire şi de relaxare pentru cei foarte bogaţi. Cei 2000 de membri ai săi, care deţin împreună un sfert din averea privată din SUA, se reunesc o dată pe an într-un colţ izolat din California. Timp de două săptămâni, ceremonii cel puţin bizare se succed. În anul 2000, jurnalistul american independent Alex Jones a reuşit să se infiltreze în tabăra Bohemian Grove cu o cameră ascunsă, înregistrând o parte din straniile activităţi ale membrilor clubului: oameni îmbrăcaţi în robe roşii şi negre cu glugă, incantaţii, râsete şi urlete demoniace şi, punctul culminant al întâlnirii, ritualul ocult „Cremation of Care” („îndepărtarea grijilor”), în care efigia unui copil este arsă pe un altar, ca sacrificiu adus divinităţii antice Moloch. Printre membrii de frunte ai acestei instituţii „de prestigiu” regăsim pe Bush tatăl şi fiul, Dick Cheney, Jimmy Carter, Dwight Eisenhower, Gerald Ford, Al Gore, Arnold Schwarzenegger, Richard Nixon, Henry Kissinger, Colin Powell, Ronald Regan, Donald Rumsfeld. Şi lista continuă. 
Ordinul „Skull and Bones” („Cap de mort”) 
Societate secretă studenţească cuibărită în cadrul prestigioasei Universităţi Yale, „Skull&Bones” (sau Frăţia Morţii) îşi recrutează membrii dintre studenţii de elită, care vor deveni ulterior lideri politici sau financiari ai ţării. Fondată în 1832 de către William Russell, traficant de opiu, organizaţia îşi întăreşte forţele în fiecare an cu 15 studenţi promiţători şi de familie bună. Printre membrii acestui ordin se numără John Kerry şi George Bush. În 2004, amândoi s-au aflat în cursa prezidenţială. Ron Rosenbaum, jurnalist la New York Observer, a anchetat timp de 30 de ani subiectul „Skull&Bones” şi a reuşit să filmeze ritualul de iniţiere.  O femeie ţine un cuţit şi mimează că taie gâtul unuia dintre noii membrii întinşi la sol. Sunt strigăte şi urlete fără încetare!” scrie el. Aceasta nu este tot. Un alt ritual, pentru adepţi, constă în a se masturba în coşciuge în timp ce îşi povestesc experienţele sexuale. O terapie de grup destul de bizară!
„Lumea este împărţită în 3 categorii de oameni: un număr foarte mic, care face să se producă evenimentele, un grup ceva mai numeros care veghează punerea în aplicare a acestora şi, în fine, o mare majoritate care nu ştie niciodată ce se petrece în realitate.”Nicholas Murray Butler (1862-1947), preşedintele Societăţii Pilgrim, membru al Fundaţiei Carnegie pentru Pace şi al CFR (Consiliului pentru Relaţii Externe).

Grupul Bilderberg
 
„Ceva trebuie să înlocuiască guvernele, şi puterea privată îmi pare entitatea cea mai adecvată pentru a o face.”David Rockefeller, multimiliardar, membru al grupului Bilderberg, în Newsweek, februarie 1999. 
Grupul Bilderberg reuneşte un număr foarte mic de persoane, cele mai bogate, cele mai influente, cele mai puternice ale momentului actual. O dată pe an, ei se întâlnesc sub protecţia armatei, a serviciilor secrete şi a poliţiei, la cel mai important eveniment din lume, pentru a discuta şi a pune la cale cele mai mari jocuri geopolitice şi economice. Membrii acestui grup sunt, categoric, cei care conduc lumea, deciziile lor influenţând viaţa fiecărui om de pe planetă. Dar, lucru extrem de bizar, totul se desfăşoară într-un secret total. Timp de decenii, chiar existenţa clubului a fost negată în mass-media. Doar câţiva jurnalişti independenţi au decis să expună problema. Jim Tucker a petrecut peste 30 de ani urmărind membrii grupului Bilderberg pretutindeni, asumându-şi uneori numeroase riscuri. Arestări arbitrare, filaje şi chiar focuri de armă, iată ce-i aşteaptă pe curioşi! În 2009, Charlie Skelton, jurnalist la celebrul ziar britanic TheGuardian, a fost însărcinat să acopere reuniunea anuală Bilderberg. După 3 arestări nejustificate la care a fost supus, el şi-a modificat radical punctul de vedere, şi acum face apel la cetăţenii întregii lumi pentru a se întâlni şi a demonstra în faţa reuniunii grupului Bilderberg din 2010. După membrii grupului nu este vorba decât de un forum privat de discuţii, dar pentru alţii, aceasta structureză opera instaurării Noii Ordini Mondiale – o lume unică, guvernată de o mică elită „iluminată”.

Citiţi şi:
Iluminaţii din Bavaria şi Testamentul lor diabolic  Activităţile oculte ale elitei Bohemian Grove filmate cu camera ascunsă  yogaesoteric26 martie 2010

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More