Postura amoroasă a îmbrăţişării strânse pe la spate

de Vivienne

„Marea Zeiţă sălăşluieşte în toate femeile, iar Stăpânul Suprem în toţi bărbaţii.” – JVALAVALI VAJRAMALA.


„Îmbrăţişarea strânsă pe la spate” este o variantă a „poziţiei susţinute” prezentată în KAMASUTRA.
Femeia se va întinde cu faţa în jos şi, păstrând picioarele drepte, le va depărta uşor. Braţele le va întinde în prelungirea trupului sau în părţile laterale ale acestuia. Bărbatul se va lungi deasupra femeii sprijinindu-se pe coate, astfel încât să nu o incomodeze cu greutatea sa, având picioarele plasate de-o parte şi de alta a trupului ei, în timp ce picioarele ei sunt unite şi încrucişate în dreptul gleznelor; din această poziţie, ea va simţi în timpul penetrării în întregime membrul viril al bărbatului.

În această postură, dacă femeia are muşchii vaginali foarte puternici, îi va putea masa deosebit de senzual şi voluptuos LINGAM-ul iubitului său. Această metodă secretă pe care femeia o aprofundează prin exerciţiu practic este menţionată ca „gestul (MUDRA) iepei” în KAMASUTRA. Atunci, femeia va reţine înăuntrul vaginului său LINGAM-ul iubitului, masându-l cu pasiune. Se spune că femeile care sunt capabile să facă aceasta vor avea mereu o mare putere de fascinaţie asupra bărbatului iubit.

Deşi această poziţie oferă senzaţii extraordinar de incitante, mişcarea nu este prea mult favorizată, aceasta ajutându-i mult pe bărbaţii începători să realizeze controlul asupra potenţialului sexual. În plus, datorită depărtării picioarelor bărbatului, zona de la baza lingamului nu este masată, ceea ce ar provoca o excitare suplimentară, facilitând prin aceasta controlul asupra energiei foarte intense ce se declanşează la femeie în timpul orgasmului cervico-uterin.

Această postură este una dintre poziţiile care favorizează cel mai mult penetrările la nivelul cervixului. Această presiune prelungită a cervixului în timpul orgasmului declanşează apariţia la femeie a unor orgasme în cascadă, ceea ce conduce deseori la stări extatice copleşitoare, stări ce au ca efect chiar deschiderea colului. Intensitatea amoroasă creşte extraordinar de mult şi capătă nuanţe foarte fine, el având senzaţia că acesta este momentul autentic al penetrării. Mişcările sunt generate atunci de o plăcere mistică, un proces ameţitor de lumină creată, care era în ea şi o crea. Iubitul poate avea sentimentul că nu mişcările în sine se răsfrâng în dimensiunile unei plăceri imediate, ci că fiecare mişcare, redimensionată mistic, vine ca un ecou al plăcerii, care le precede. Astfel de momente trec de sfera „imediatului”, continuându-se în dimensiuni originare, eliberate de orice limitări care ţin de o închisoare a simţurilor.

În timpul fuziunii amoroase, când iubitul ajunge la penetrarea colului, iubita va trăi stări de orgasm cervico-uterin prelungit timp de zeci de minute în şir, acest moment fiind perceput ca unul dintre cele mai intime acte, care se răsfrânge într-o stare profundă de comuniune intimă a sufletelor. Atunci iubiţii pătrund, ca o revărsare adâncă în celălalt, în dimensiunile intime şi extrem de sensibile ale sufletului lor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More