De la „educația sexuală” și vaccinală în școli la spălatul pe creier al copiilor pentru a-i îndemna să mănânce gândaci
Ceea ce părea la început o glumă proastă s-a insinuat până la a deveni, în foarte scurt timp, o practică. Care se generalizează. La fel, de exemplu, ca „educația homosexuală”.
Cine își imagina că propagandiștii pentru introducerea unui penis în rectul altui bărbat sau chiar băiat vor ajunge să explice că aceasta este o „normalitate” „cool” în școlile din România? Și totuși aceasta se petrece, chiar acum.
La fel cum în grădinițe și școli din SUA copiilor li se spun povești de către dezaxați, de multe ori pedofili, care se pretind femei, sau cum în școli din Canada – o veritabilă clonă „democratică” a Chinei – copiii au fost obligați să mănânce gândaci ca fiind ceva „cool”.
O întreagă propagandă pe această temă s-a dezlănțuit, dement, în lumea aflată pe agenda și harta „Marii Resetări”. O propagandă care seamănă foarte bine cu cea „vaccinală”, recte „sanitară”. Înlocuiți în textele de spălat copiii la creier de mai jos „gândac” cu „vaccin” sau „mască” și veți vedea cât de bine seamănă cu sinistra propagandă sanitară.
Sau cu ceea ce se petrecea în Experimentul Pitești.
Iar ideea nu este nouă deloc. Încă din 2013, BBC introducea în spațiul public – tot prin 10 motive „bune” – planurile de mâncat gândaci ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură.
Și la noi s-au găsit „specialiști” care să explice, chiar de la nivelul Academiei de Studii Economice, ce bine este să mănânci gândaci. În 2019, Violeta Elena Simion, Rocsana Țoniș Bucea-Manea, Amfim Adriana, Oliva Maria Dourado Martins, Blagica Sekovska și Irina Dijmărescu scriau studiul „Entomofagia – o soluție viabilă pentru susținerea securității alimentare”.
Imbriștii de la ASE prezentau, doct, „avantajele” consumului de gândaci: „Considerăm că practica consumului de insecte comestibile prezintă o serie de avantaje, atât cantitative cât și calitative, care este indicat să nu fie neglijate în asigurarea securității alimentare. Inovația este necesar să fie implementată pe tot parcursul filierei agroalimentare, iar entomofagia poate fi una dintre soluțiile viabile în susținerea securității alimentare. Pentru a scoate în evidență importanța entomofagiei în asigurarea securității alimentare, lucrarea aduce în prim-plan o serie de aspecte privind recenzia literaturii științifice în domeniu, valoarea nutritivă a insectelor, impactul producerii hranei din insecte asupra mediului și atitudinea consumatorilor față de entomofagie. În finalul lucrării se face o scurtă cercetare pentru a evalua în ce măsură consumatorii români sunt pregătiți pentru acceptarea insectelor comestibile în hrana lor.”
Sunteți pregătiți?
Așa cum am lăsat și lăsăm toate ororile să ne invadeze spațiul public și educațional din România, vom ajunge să acceptăm și acest nou experiment demențial? Afișul pentru copii din imaginea de mai sus (dedicat școlilor și grădinițe de limbă engleză) cu tema „10 motive pentru care ar fi bine să mănânci gândaci”, costă doar 14,95 dolari și poate fi cumpărat de pe un site de „specialitate” al entomofagiștilor (mâncătorilor de gândaci):
„1. Mulți copii mănâncă gândaci
2 miliarde de oameni mănâncă gândaci, ceea ce reprezintă aproape o treime din populația globului.
2. Îi poți învăța și pe alții
Îi poți învăța pe oameni că sunt cel puțin 10 motive geniale de a mânca gândaci.
3. Sunt gustoși!
Gândacii sunt crocanți și pot fi aromatizați și mâncați ca o gustare. Pot fi chiar și înveliți în ciocolată!
4. Insectele nu ne pot îmbolnăvi, așa cum se petrece cu carnea
Carnea poate produce boli. Sunt mici șanse ca cineva să se îmbolnăvească dacă mănâncă gândaci [ca și de la vaccin – n.n.].
5. Pot să nu arate ca niște insecte
Când gândacii sunt făcuți făină nici nu poți să-i vezi.
6. Ei ne fac puternici și sănătoși
Gândacii au tone de proteine și asta e bine pentru mușchi și oase.
7. Sunt prietenoși pentru mediu
Gândacii nu au nevoie de mult spațiu așa că vom avea mai mult pământ pentru populația în creștere.
8. Ne pot ajuta să punem capăt foametei în lume
Gândacii sunt ieftini și astfel mulți oameni vor putea să-și permită să mănânce o dietă sănătoasă.
9. Este întotdeauna distractiv să încercăm ceva nou…
Este distractiv să le spui prietenilor tăi cât de gustoși sunt și modurile cool în care entomofagiștii (mâncătorii de gândaci) pot salva planeta.
10. Ne pot ajuta să fim mereu supli și în formă…
Putem mânca gândaci în loc de gustări grase ca cipsuri și cartofi prăjiți.”
Citiți și:
„Consumați insecte!”, ni se sugerează tot mai des în ultima vreme. Suntem reeducați să acceptăm meniul pe care elitele globaliste îl pregătesc pentru noi
Jurnalista Oana Șlemco, despre consumul de insecte: Am mâncat făină de greieri și mi-a plăcut
yogaesoteric
23 octombrie 2022