„Consumați insecte!”, ni se sugerează tot mai des în ultima vreme. Suntem reeducați să acceptăm meniul pe care elitele globaliste îl pregătesc pentru noi

Ușor, ușor, suntem obișnuiți cu ideea și reeducați să acceptăm meniul pe care elitele globaliste îl pregătesc pentru noi, spune senatorul Claudiu Târziu (AUR), în contextul în care la nivelul Uniunii Europene au fost deja aprobate pentru consum trei insecte.

Însă, subliniază Claudiu Târziu, până a ajunge să consumăm „meniul pregătit de elitele globaliste”, este necesar să ne ocupăm de „curățenia” internă.

«Consumați insecte!» – ni se sugerează tot mai des în ultima vreme. UE a aprobat deja spre consum trei insecte. Vor urma și altele.

Vedete ca Nicole Kidman au intrat în scenă și au început să facă propagandă mâncatului de viermi și insecte.

Ușor, ușor, suntem obișnuiți cu ideea și reeducați să acceptăm meniul pe care elitele globaliste îl pregătesc pentru noi.

Până la consumul de insecte, poate că ar fi necesar să începem cu deratizarea dăunătorilor care rod la temelia României, a lipitorilor care sug resursele acestei țări, a gândacilor care au invadat bucătăria noastră internă și nu ne lasă să ne conducem țara așa cum considerăm potrivit, a paraziților care trăiesc din taxele românilor.

Curățenie, nu consum!”, a transmis pe Facebook senatorul Claudiu Târziu.

Citiți și:
Pepsi experimentează cu insecte ca sursă de proteine pentru snackuri
Jurnalista Oana Șlemco, despre consumul de insecte: Am mâncat făină de greieri și mi-a plăcut

 

yogaesoteric
28 septembrie 2022

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More