Demențele noii lumi: Un tată disperat și-a implorat fosta soție să nu-l castreze chimic pe fiul lor: „Îmi duceam fiul la școală în haine de băiat, iar ei îi dădeau o rochie și îl obligau să folosească toaleta fetelor”

Un tată disperat și-a implorat fosta soție să nu-l castreze chimic pe fiul lor, după ce aceasta s-a mutat din Texas în California, scrie dailymail.

Jeff Younger din Texas a dezvăluit în emisiunea Tucker Carlson Tonight o înregistrare video în care copilul său, James, în vârstă de nouă ani, pretinde că este fată. Când a fost întrebat dacă este băiat, James i-a spus tatălui său în videoclip: „Nu, sunt fată.” Băiețelul a susținut că mama sa, care este medic pediatru, i-a spus că este de sex feminin pentru că „iubea fetele” și îl îmbrăca în „rochii”.

Tânărul a susținut că fosta sa soție, dr. Anne Georgulas, plănuia să-l castreze chimic pe fiul lor până la vârsta de nouă ani, vârsta sa actuală. Castrarea chimică poate fi finalizată prin injecții, implanturi sau medicamente orale pentru a opri producția de hormoni sexuali, potrivit Clinicii Cleveland.

Mi-a înghețat sângele când am realizat ce plănuise pentru acel băiat”, a declarat Younger pentru Carlson. În 2019, Younger a primit jumătate din drepturi asupra copiilor săi pentru a ajuta la blocarea demersurilor soției sale către procedura medicală, dar cazul a fost în cele din urmă transferat, iar judecătoarea Mary Brown l-a deposedat pe tată de drepturile sale, a susținut el.

În cele din urmă, [ea] i-a permis fostei mele soții să se mute în California cu doar câteva zile înainte ca legea din California să intre în vigoare”. Legea din California protejează copiii transsexuali și familiile lor care fug din „Alabama, Texas, Idaho sau orice alt stat care îi incriminează pe părinții copiilor trans pentru că le permit să primească îngrijiri care să le confirme genul”. „Dacă acești părinți și copiii lor vin în California, legislația îi va ajuta să fie protejați împotriva faptului că li se vor lua copiii sau că vor fi urmăriți penal pentru că susțin accesul copiilor lor transsexuali la asistență medicală”, a declarat senatorul de stat Scott Weiner într-un comunicat. Legea a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2023.

Tatăl și-a dus cazul până la Curtea Supremă din Texas în speranța de a-și opri soția, dar, într-o decizie de 8-1, aceasta a respins „în mod absurd” cererea sa, spunând că „nu era mai probabil ca ea să facă tranziția fiului meu în California, în conformitate cu legile statului, decât ar fi făcut-o în Texas”.

Texas permite, de asemenea, castrarea chimică, dar nu are o lege referitor la asta, ceea ce blochează injoncțiunile din alte state de a opri procesul de tranziție. De asemenea, Younger a susținut că districtul școlar al copilului „a încercat să îl schimbe în secret” pe James și l-a forțat pe tată să își îmbrace fiul în haine de fată.

Îmi aduceam fiul la școală în haine de băiat, iar ei îi dădeau o rochie și îl obligau să folosească toaleta fetelor”, a susținut tatăl a doi copii în emisiunea lui Carlson. Georgulas l-a înscris pe băiat la școală ca fată, potrivit lui Younger. În octombrie 2019, Georgulas a câștigat un proces în instanță care i-a permis să îl supună pe James la terapie hormonală pentru a-i bloca pubertatea.

Georgulas, care este medic pediatru, susținea de mult timp că James este transsexual și dorea ca fiul ei să devină o fată pe nume Luna. Fostul ei soț, însă, nu credea că James suferă de disforie de gen ci că avea doar o confuzie de gen. El a acuzat-o pe Georgulas că l-a forțat pe James să facă tranziția socială la o fată, obligându-l pe copil să poarte rochii. Cu toate acestea, ea a susținut că trei profesioniști din domeniul sănătății l-au diagnosticat pe James cu disforie de gen și că terapeuții le-au recomandat să înceapă să folosească numele Luna în loc de James.

Georgulas și Younger s-au căsătorit în 2010, când erau membri ai Bisericii Ortodoxe. Cuplul și-a anulat căsătoria câțiva ani mai târziu. Dar certurile cu privire la sexul copilului lor au început atunci când Georgulas l-a dus pe James la un terapeut de gen de la Children’s Hospital Center. Ea susține că a observat că James ceruse jucării cu tematică de fetiță, că copilul imita personaje Disney de sex feminin și că ceruse să poarte rochii.

Terapeutul i-a recomandat lui James să înceapă tranziția socială purtând rochii la școală și adoptând numele Luna. Younger susține că fosta sa soție a forțat tranziția încă de la divorțul lor și a acuzat-o pe Georgulas că a început să le manipuleze copilul când James avea doar trei ani, acuzând-o că l-a închis pe fiul lor în dormitor și că i-a spus copilului că „monștrii mănâncă doar băieți”.

Citiți și:
România va fi obligată să încurajeze ideologia transgender la copii
Un bărbat care în trecut s-a identificat drept femeie recunoaște: Am devenit fabricanți de copii transgender!

 

yogaesoteric
12 februarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More