Demențele „transștiinței”: Copiii știu că sunt „transsexuali” încă din pântecele mamei

Într-o înregistrare video care a fost ștearsă între timp, Spitalul de Copii din Boston (BCH), afiliat Harvard, a sugerat că unii copii știu că sunt „transsexuali” chiar înainte de a se naște, potrivit LifeSiteNews.

Videoclipul, care a apărut în luna august și a fost ulterior șters de pe site-ul instituției și de pe canalul YouTube, a făcut din nou titluri de primă pagină, deoarece conservatori proeminenți precum comentatorul Daily Wire, Matt Walsh pun în lumina reflectoarelor marile spitale care efectuează operații mutilante și prescriu medicamente sterilizante pentru minori.

În videoclip apare dr. Kerry McGregor de la BCH Gender Multispecialty Service (GeMS), care a explicat că „majoritatea pacienților pe care îi avem în clinica GeMS își cunosc de fapt sexul, de obicei în jurul vârstei pubertății”.

Dar, o bună parte dintre copii știu încă de la începutul sarcinii, aparent din uter”, a adăugat McGregor, continuând să afirme că pacienții GeMS „își exprimă de obicei identitatea de gen încă de foarte mici, unii chiar de când pot vorbi”.

Utilizatorii Twitter și comentatorii conservatori s-au grăbit să sublinieze ironia faptului că BCH ar implica faptul că bebelușii nenăscuți în uterul mamei sunt persoane, având în vedere că același partid politic de stânga care promovează ideologia transsexualității susține cu vehemență și avortul.

McGregor a continuat să susțină că , practic, copiii care rostesc fraze precum „sunt fată” sau „sunt băiat” sau „voi fi femeie” sau „voi fi mamă”  pot „semnala” că sunt transsexuali. „Copiii știu foarte, foarte devreme”, a spus ea.

McGregor a explicat, de asemenea, că angajații BCH din clinica GeMS „văd o varietate de copii mici până la vârsta de doi și trei ani și, de obicei, până la vârsta de nouă ani”.

Copiii aduși la clinică se vor întâlni cu un psiholog, care „va vorbi cu ei despre sexul lor. De asemenea, psihologii vor vorbi cu părinții copilului „despre cum să sprijine cel mai bine acel copil”, oferindu-le „spațiul” care să le permită „să-și exploreze genul.

McGregor a spus că, de obicei, îi sfătuiește pe părinți să „fie doar un suport pentru copiii lor”.

Deși este posibil ca părintele „să nu înțeleagă”, „să nu cunoască termenii” sau „să nu înțeleagă ce vrea să spună copilul atunci când spune că ar putea fi de acest gen”, McGregor a sugerat părinților să își iubească și să își susțină copilul și să îi „permită să se exprime”.

Potrivit lui McGregor, acceptarea exprimării de gen a copilului „este cel mai protectiv” factor împotriva rezultatelor dăunătoare precum anxietatea, depresia și suicidul.

Spitalul pentru copii din Boston este una dintre mai multe instituții medicale de top care au primit lovituri în ultimele luni pentru afirmarea medicală și chirurgicală a ideologiei transgender radicale.

Cel mai recent, Centrul Medical Universitar Vanderbilt din Nashville, Tennessee, a fost atacat datorită unei dezvăluiri explozive a lui Matt Walsh.

Walsh, al cărui documentar „What is a Woman?” a contribuit la accentuarea dreptului de a apăra adevărurile de bază despre sexualitatea umană, a născut o reală cruciadă împotriva ideologiei transgender și a intervențiilor farmaceutice și chirurgicale distructive pentru minori.

În luna septembrie, Walsh a raportat că Vanderbilt a promovat „tranzițiile de gen” mutilante pentru minori ca fiind o „sursă uriașă de bani” și a promis să pedepsească medicii care se opun procedurilor din cauza convingerilor religioase, a raportat anterior LifeSiteNews.

Citiți și:
SUA | O clinică medicală mutilează copii în numele „tranziției” către alt gen
Babilonia de gen

 

yogaesoteric
28 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More