Twitter este o armă, nu o afacere

În războiul informațional, nimic nu este ceea ce pare, iar conștiința ta este câmpul de luptă

Fiica lui Anthony Fauci, Alison Fauci, este inginer la Twitter. Dacă alegeți să folosiți Twitter, alimentați un motor de război cibernetic. Așa că opriți-vă.

Valoarea inerentă a Twitter pentru elite, clasa politică și aparatul federal în general se regăsește în capacitatea sa de a se angaja în gestionarea percepției, un termen tehnic denumit mai frecvent „psyops” sau război psihologic.

Firma de cercetare și consultanță Edify a dezvăluit recent rezultatele unui proiect de cercetare condus de client, conceput pentru a analiza relațiile dintre firma de avocatură Wilson Sonsini Goodrich & Rosati (WSGR), Twitter, Casa Albă Biden, Casa Albă Obama, James Baker, Alexander Macgillivray, Vijaya Gadde și fiica lui Anthony Fauci, Alison Fauci.

WSGR l-a angajat pe Alexander Macgillivray, un alt produs de la Harvard Law, care a devenit arhitectul aparent al practicilor de cenzură, în timp ce a îndeplinit această funcție în timpul administrațiilor lui Obama și Biden.

Alexander este în prezent în slujba OSTP (Oficiul pentru Politica Științifică și Tehnologică) al Casei Albe în calitate de adjunct principal al CTO (Chief Technology Officer) al SUA.

WSGR are legături critice cu persoane și entități incomode din punct de vedere faptic, cum ar fi Arbutus, Moderna și vaccinurile cu ARNm, în ceea ce privește brevetele deținute de Arbutus privind învelișul de nanoparticule lipidice.

Dincolo de funcționalitatea lui Alison Fauci ca mijlocitor sau intermediar pentru dr. Anthony Fauci și directorii săi de la NIH/NIAID și de la nivel superior, Alison Fauci este, prin titlu, poziționată din punct de vedere tehnic pentru a putea extrage date private ale utilizatorilor Twitter despre persoane desemnate, inclusiv despre opoziția politică. Orice astfel de date extrase ar putea fi transmise în amonte către cartelul Obama, Biden și alții.

Autoritatea de investiții din Qatar finanțează achiziționarea Twitter de către Elon Musk. WSGR reprezintă Twitter în toate dezvăluirile corporative.

Twitter și alte platforme de comunicare virtuală au capacități care le fac să fie clasificate în mod mai adecvat ca arme cibernetice. Aceste arme cibernetice vizează comportamentul și gândirea umană și de grup. Ele sunt desfășurate de industrie, guverne, organizații neguvernamentale, agenții de informații, oricine care își permite să plătească.

De fiecare dată când interacționați cu Twitter, alimentați dezvoltarea instrumentului său de învățare automată / învățare profundă. Așa că renunțați. Sau, cel puțin, înțelegeți și acceptați ideea că, de fapt cu fiecare tweet, contribuiți la construirea unei arme cibernetice mai puternice.

Tu, gândurile tale și comportamentul tău sunt produsul.

Citiți și:
Musk către utilizatorii Twitter: Sunteți MANIPULAȚI cum nici nu bănuiți! – Cum se poate ocoli algoritmul
Jurnalişti din 146 de ţări condamnă preluarea Twitter de către Elon Musk: „Este o amenințare la adresa libertății presei”

 

yogaesoteric
28 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More