Depopulare prin sterilizare pe ascuns

 

În anii ʼ90, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a lansat o campanie de vaccinare a milioane de femei cu vârsta între 15 şi 45 de ani, în Nicaragua, Mexic şi Filipine. Scopul declarat era de a le proteja împotriva tetanosului, o infecţie dureroasă, ca urmare a unor răniri sau tăieturi, care poate fi letală. Cu toate acestea, vaccinul nu a fost administrat la bărbaţi sau băieţi, care sunt de fapt mult mai dispuşi la răniri şi tăieturi decât femeile. Observând aceasta, o organizaţie romano-catolică, Comite ProVida de Mexico, a devenit suspicioasă şi a testat probe de vaccinuri.

Testele au arătat că vaccinul antitetanic trimis de OMS, care era folosit pentru injectarea femeilor la vârsta fertilităţii, conţinea, pe lângă toxoidul tetanic, gonadotrofină corionică umană (hCG). Prezența în vaccinurile antitetanice a acestui hormon natural, care este secretat în stadiile iniţiale ale sarcinii pentru susţinerea acesteia, stimulează producţia de anticorpi anti-hCG împreună cu anticorpii antitetanici. Astfel, atunci când femeia rămâne însărcinată, anticorpii vor ataca hormonii hCG secretați în mod natural în organism și, în consecință, sarcina nu va mai putea fi menţinută. Acest lucru nu i-a fost spus niciuneia dintre femeile vaccinate, care bineînţeles, nici nu au știut ce conţine vaccinul.

În 1995, Liga Femeilor Catolice din Filipine a câştigat prin proces stoparea programului UNICEF de vaccinare antitetanică, deoarece vaccinul respectiv conţinea şi el hCG-B. Curtea Supremă din Filipine a constatat că prin programul parşiv de sterilizare deja fuseseră vaccinate 3 milioane de femei cu vârsta între 12 şi 45 de ani. Acest vaccin, conţinând hCG-B, a fost găsit în cel puţin patru ţări în curs de dezvoltare.

Pentru a își susţine punctul de vedere la Înalta Curte din Filipine, organizația a realizat teste de detecţie a hCG în probe de sânge de la femeile vaccinate. Probele au fost pozitive, ceea ce însemna că exista hCG în sângele acelor femei. Niciuna nu era însărcinată. Este imposibil ca o femeie să aibă în sânge acest hormon dacă nu este însărcinată, bineînţeles, cu excepția situației în care i-a fost introdus printr-un vaccin folosit pe post de cal troian.

În Nicaragua, s-a stabilit ca vârsta pentru vaccinarea antitetanică să fie cuprinsă între 12 şi 49 de ani, și ca doar femeile să fie vaccinate! Nu sunt mai degrabă fetiţele, femeile în vârstă, și în primul rând bărbaţii cei mai expuşi rănirilor prin înţepare/tăiere şi deci victime potenţiale pentru tetanos? Să nu uităm nici faptul că sunt foarte rare cazurile de tetanos.
Persoanele care sunt predispuse la răni prin înţepare, mai ales de la cuie ruginite, cum se petrece în mod obişnuit, sunt încurajate să primească o doză de vaccin la fiecare zece ani. De ce aceste vaccinări au fost administrate doar femeilor, sub formă de două până la cinci doze realizate în mai puţin de cinci ani?

Hormonul gonadotrofic (hCG) combinat cu toxoidul tetanic nu este singurul mijloc folosit pentru sterilizare pe ascuns. O campanie UNICEF de vaccinare din 2004 în Nigeria, cu un vaccin antipolio cu administrare orală, care determină paralizie asemănătoare poliomielitei, pare să fi fost o acoperire pentru acțiunile criminale de sterilizare a populaţiei nigeriene.

Dr. Haruna Kaita, cercetător în domeniul farmaceutic şi decan al Facultăţii de Ştiinţe Farmaceutice la Universitatea Ahmadu Bello din Zaria, Nigeria, a trimis probe de vaccin pentru testare în India. Deși au utilizat tehnologii de analiză de ultimă generaţie, doctorului Kaita şi cercetătorilor indieni nu le-a venit să creadă la început că ceea ce au găsit în vaccinuri este real. „Unele dintre substanţele găsite în vaccinuri sunt periculoase, toxice, unele au efect direct asupra sistemului reproducător uman”, a spus dr. Kaita.

Un oficial nigerian din domeniul sănătăţii a încercat să îl descurajeze pe dr. Kaita respingând descoperirile sale, ceea ce l-a condus pe dr. Kaita să remarce într-un interviu: „…din păcate ei (industria farmaceutică şi agenţiile de sănătate) au oameni care le apără atrocităţile chiar în mijlocul nostru şi ce este mai rău este că unii dintre aceştia se presupune că sunt profesioniştii noştri în care avem încredere pentru a ne proteja interesele”.

Depopularea pentru beneficiul celor puţini nu este o teorie

Multe figuri publice notabile au vorbit despre încercările de a pune în practică dorinţa elitelor globaliste de a reduce populaţia lumii la o jumătate de miliard sau mai puţin.

Sterilizarea pe ascuns este o modalitate mai blândă, am putea spune, comparativ cu multe proiecte de ucidere în masă pe care elitele criminale le pun la cale, cum este împrăștierea din avioane de aerosoli cu virus Ebola (cu transmitere aeriană), creat ca armă biologică, aşa cum sugera dr. Eric Pianka de la tribună, în cadrul unui discurs la Universitatea Texas din Austin, în 2006.

„Menţineţi numărul oamenilor sub 500 de milioane, într-un echilibru perpetuu cu natura.” – anonim, pietrele din Georgia, SUA
„Societatea nu face nicio afacere dacă permite degeneraților să-și perpetueze specia.” – Theodore Roosevelt
„Un total de 250-300 milioane de oameni, cu 95% mai puțin faţă de nivelul prezent, ar fi idealul.” (ulterior procentul a fost modificat la 80%) – Ted Turner
„Depopularea ar trebui să fie cea mai înaltă prioritate a politicii externe faţă de lumea a treia, deoarece economia SUA va necesita cantităţi din ce în ce mai mari de minerale din exterior, mai ales de la ţările subdezvoltate.” – Henry Kissinger
„Suntem pe punctul unei transformări globale. Tot ceea ce avem nevoie este criza majoră adecvată şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială.” – David Rockeffeler
„Dacă m-aş reîncarna, aş dori să revin pe Pământ ca un virus ucigaş pentru a scădea nivelul populaţiei umane.” – prinţul Philip (soțul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii)
„Pentru a stabiliza populaţia lumii, trebuie să eliminăm 350.000 de oameni pe zi. Este un lucru oribil de spus, dar este la fel de rău să nu fie spus.” – J. Cousteau, explorator şi comisionar UNESCO
Acestea au fost doar câteva exemple de afirmații făcute de figuri de marcă, referitoare la scăderea voită a numărului populaţiei de pe Terra.

În mod ciudat, niciunul dintre aceşti scelerați nu a menţionat aplicaţiile industriale şi comerciale ale ştiinţei, care a fost manipulată cu o lăcomie nemiloasă şi dorinţă de control de către elitele bogate şi influente, şi monopolizată pentru a nu se găsi şi pune în aplicare alte surse de hrană şi energie mai puţin vătămătoare pentru mediu.

Oare „mâncătorii nefolositori” (termenul folosit de Kissinger) au creat aceste intervenţii industriale vătămătoare şi le-au promovat pentru profituri substanţiale?
S-au întâlnit mai multe miliarde de pământeni pe Marte şi s-au gândit la moduri în care să producă poluare şi distrugere pe Terra prin aplicaţii ştiinţifice deviate?
Puțin probabil. Cei puțini din elita malefică ce controlează din umbră planeta își învinuiesc propriile victime pentru atrocităţile asupra mediului, pe care ei înșiși le-au realizat.

În continuare vă oferim un scurt interviu în care George Green – care susține că a fost unul dintre membrii clicii criminale care dorește reducerea drastică a populației – face dezvăluiri despre planurile demente ale acestora.

 

Citiţi şi:

Adevărul zguduitor despre intențiile și mentalitatea celor aflați la putere pe această planetă, așa cum reiese din propriile lor declarații

Problema suprapopulării – o problemă artificială

Părintele Justin Pârvu: «Mai avem un an şi vine urgia!!!»
 

 

yogaesoteric
30 mai 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More