Deputatul Daniel Gheorghe își demantelează colegii de coaliție de la USR-PLUS după votul pe Raportul Matic: Au de gând să pună în aplicare în România acele năzdrăvănii sinistre?

Deputatul PNL Daniel Gheorghe a criticat dur Raportul Matic, votat în Parlamentul European de partenerii de coaliție de la USR-PLUS.

Demnitarul a numit raportul Matic drept „o nouă monstruozitate specifică extremismului neo-marxist și politicilor relativiste, anticreștine și nihiliste care sfidează realitatea atât biologică cât și morală a umanității”.

„Parlamentul European a votat o nouă monstruozitate specifica extremismului neo-marxist și politicilor relativiste, anticreștine și nihiliste care sfidează realitatea atât biologică cât și morală a umanității: raportul Matic.

Bătălia din zilele noastre este una a valorilor iar societatea care nu va avea puterea de a stăvili aceste porniri distructive și amorale ale unei ideologii care neagă milenii de cultură și civilizație și sfidează însăși realitățile științifice împingând condiția umană într-un carusel nebun al destructurării și batjocurii oricărei urme de spiritualitate și normalitate, societatea respectivă se va prăbuși în neant.

Pe scurt, acest raport votat masiv în Parlamentul European, inclusiv de eurodeputații de la USR-PLUS, vorbește despre chestiuni precum îndepărtarea revoluționară a femeii de orice idee de maternitate, dreptul bărbaților nici mai mult si nici mai puțin decât de a naște (!!!) și glorifică în chip ideologic avortul!”, a reacționat deputatul PNL.

El i-a întrebat pe colegii de coaliție dacă au de gând să implementeze în România cele afirmate în raport.

„Doresc să felicit eurodeputații PNL, dar și pe cei de alte orientări politice trimiși de români în Parlamentul European și care astăzi au votat împotriva acestui act extremist care ia în răspăr ordinea divină a lumii!

Țin să precizez faptul că mi se pare fundamental ca Partidul Național Liberal să își asume cu mult mai multă fermitate valorile creștin conservatoare și să se ferească de orice tentație spre globalism neo-marxist, așa numitul „progresism”, care nu este nici pe departe progres, ci este regres spre o barbarie demnă de recăderea omului spre cavernal și o ruptură brutală cu ordinea creștină a lumii!

Timpul jumătăților de măsură a trecut iar asumarea deschisă a apărării în societatea noastră a libertății și firescului, din calea ideologiei neo-marxiste, consider că se impune a deveni și o prioritate programatică asumată explicit de PNL, un partid care este dator să nu uite niciodată de Dumnezeu și de valorile fundamentale pe baza cărora însăși România a luat naștere!

Oare, mă întreb, colegii de la USR-PLUS au de gând să pună în aplicare în România acele năzdrăvănii sinistre din infamul raport votat în mare veselie de toată stânga din Parlamentul European? Așa arată «centru dreapta modern»?”, a încheiat demnitarul român.

Citiți și:
Miron Manega: „Vedea-v-aș pe toți însărcinați în luna a noua, vânduților!”
Analiză despre „Europa post-mortem”: Raportul Matic și triumful culturii morții

yogaesoteric
5 noiembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More