Descoperire BOMBĂ: Vaccinul antigripal, dovedit științific că slăbește sistemul imunitar în următorii ani… Cercetătorii sunt uimiți

Un studiu medical efectuat la Wexner Medical Center – Universitatea de Stat din Ohio a descoperit că femeile care au primit vaccinul antigripal au avut un răspuns slăbit al sistemului imunitar în anii următori.

Lisa Christian, doctor, cercetător principal al studiului, a concluzionat: „Evidențe tot mai clare arată că aceia care au primit vaccinul antigripal în anul anterior au o reacție scăzută a anticorpilor în anul curent”.

Studiile arată încă o dată că teoria oficială a industriei vaccinurilor antigripale – cu complicitatea mass-media condusă de corporații – este falsă și intenționat înșelătoare. Departe de a oferi o protecție solidă, acum vaccinurile antigripale fac oamenii mai vulnerabili la infecțiile gripale, ceea ce contribuie desigur la contaminarea cu gripă a și mai multor oameni, ca apoi să gândească fals că au nevoie de mai multe vaccinuri pentru o mai mare protecție.

Cu toate acestea, chiar vaccinurile însele conduc la o creștere a incidenței infecțiilor gripale. Cu alte cuvinte, vaccinul antigripal perpetuează mitul că vaccinurile antigripale sunt necesare prin asigurarea răspândirii gripei mult mai rapid decât aceasta ar apărea în lipsa lui. Vaccinurile antigripale răspândesc chiar infecțiile, ceea ce generează o cerere mai mare de vaccinuri. Această schemă este o farsă medicală „perfectă”, perpetuată, ce își are rădăcinile în știința falsă și în propaganda media neobosită.

În videoclipul de mai jos veți afla, de asemenea, că:
– Persoanele care s-au vaccinat în 2008 au experimentat o creștere cu 250% a infecțiilor gripale în anii următori;
– Un studiu publicat în Human & Environmental. Toxicology (Toxicologie umană și de mediu) a identificat că mercurul înglobat în vaccinurile antigripale a produs o creștere cu 4,25 procente a deceselor fetale în timpul epidemiei de gripă din 2009.
– Poveștile despre vaccinurile antigripale promovate de industria vaccinurilor reprezintă o farsă mondială care poate fi cu ușurință demontată cu dovezi bazate pe fapte;
– Persoanele care primesc vaccinurile antigripale vor fi primele care vor muri într-o pandemie globală, fiindcă au devenit vulnerabile la infecții.

Citiți și:

Dr. Rareș Simu, medic specialist în imunologie «Vaccinarea are apoi efecte nefaste chiar si asupra unui sistem imunitar sănătos»

O știre incendiară, de o importanță uriașă! «Președintele Trump a lansat o bombă atomică referitoare la obligativitatea vaccinurilor»

 

 

yogaesoteric
7 februarie 2018

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More