Descoperire extraordinară: celulele canceroase pot fi distruse cu ajutorul anumitor frecvențe! A 11-a armonică…

Anthony Holland, profesor asociat și director de muzică la Skidmore College, împreună cu o echipă de cercetători, au pornit o cercetare inedită, animaţi de aspiraţia comună ca în viitor copiii bolnavi de cancer să nu mai fie nevoie să sufere de efectele toxice ale chimioterapiei şi radioterapiei. Astăzi, după mulţi ani ce studii sistematice, cred că au găsit răspunsul.

Holland şi echipa lui s-au întrebat dacă nu cumva celulele umane ar putea fi influenţate prin intermediul unor semnale electrice specific, în mod asemănător cu tehnologia LCD.

După ce au căutat în baza de date de brevete pentru un dispozitiv care ar putea realiza aceasta, ei au dat peste un dispozitiv terapeutic inventat de un medic din New Mexico, dr. James Bare. Dispozitivul foloseşte o antenă cu plasmă care pulsează intermitent, acest aspect fiind important, deoarece un impuls constant de electricitate ar produce prea multă căldură şi, prin urmare, ar distruge celula.

Pentru următoarele 15 luni, Holland şi echipa sa au căutat frecvența exactă care ar distruge direct un microorganism viu. Numărul magic a fost aflat în cele din urmă sub formă a două semnale (inputuri), unul de înaltă frecvenţă şi unul de frecvenţă joasă. Frecvenţa ridicată este necesar să fie de exact 11 ori mai mare decât cea joasă, ceea ce în muzică este cunoscut ca a 11-a armonică. La a 11-a armonică, microorganismele încep să se spulbere ca sticla de cristal.

După numeroase experimente în care şi-a perfecţionat tehnica, Holland a început să lucreze cu o echipă de cercetători în domeniul cancerului, cu scopul de a distruge celulele cancerigene. Mai întâi au luat în vizor celulele canceroase pancreatice, în cele din urmă descoperind că aceste celule erau în mod special vulnerabile între 100.000 – 300.000 Hz. Apoi, cercetarea s-a concentrat pe celulele leucemiei, reuşind să distrugă celulele respective înainte de a se divide. Dar, aşa cum explică profesorul Holland, sunt necesare mai multe experimente pe loturi extinse de pacienţi pentru a face tratamentul cu sunete o opţiune viabilă pentru pacienţii cu cancer.

În experimente repetate şi controlate, frecvenţele, cunoscute sub denumirea de tehnologie cu câmp electric pulsat oscilant, au ucis în medie 25% până la 40% dintre celulele leucemice, mergând până la 60% în unele cazuri. Mai mult decât atât, intervenţia chiar a încetinit ratele de creştere a celulelor canceroase până la 65%.

Citiți și:
Cantastimul – o șansă furată bolnavilor de cancer
Băile lui Kuhne – o metodă de vindecare fără medicamente și fără intervenții chirurgicale! Jurnalul unui pacient vindecat (I)
Orice cancer se poate vindeca între 2 şi 16 săptămâni


yogaesoteric
16 decembrie 2020

 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More