Deşi ştiinţa nu recunoaşte aceasta în mod oficial, ne putem totuși vindeca de orice boală cu ajutorul unor energii subtile benefice…


…ce există în MACROCOSMOS și care sunt nesfârșite!


Există o mulţime de articole pe internet despre vindecări de boli cu ajutorul energiilor subtile benefice. Există două curente cu privire la acest subiect: unul care consideră că vindecarea energetică este foarte eficientă, iar celălalt care nici măcar nu o recunoaşte ca fiind o opţiune medicală plauzibilă.

Ce este energia?

Vindecătorii energetici susţin că totul este făcut din energie, ea fiind omniprezentă. Există energie în obiectele din jurul nostru, în aerul care ne înconjoară şi chiar şi în propriul nostru trup. Această afirmaţie se verifică chiar şi din punct de vedere ştiinţific: este cunoscut în comunitatea ştiinţifică faptul că totul în Univers există sub două forme: materie şi energie (sub formă de unde). În anul 1924, fizicianul francez Louis de Broglie a arătat dovezi concludente că atât materia, cât şi undele energetice sunt două fețe ale aceleiaşi monede. Acest aspect a ajuns să fie cunoscut sub numele de natura duală a materiei. Totul, de la electroni şi până la fiinţe vii, prezintă această dualitate. Astfel, trupul uman este o parte a acestor unde energetice care cuprind totalitatea Universului.

Cum ne putem vindeca cu ajutorul energiilor benefice?

Trupul nostru nu este doar expus la această energie atotcuprinzătoare, dar, de asemenea, generează propria sa energie. Mai mult decât atât, conștiința noastră are un anumit nivel de control asupra acestei energii şi este perfect capabilă să ne vindece propriul trup. Dar, incapacitatea noastră de a ne conecta conștient la sursele de energie benefică, ne-a condus la un punct în care nu mai suntem în măsură să controlăm această energie. Vindecătorii energetici susţin că ei sunt capabili să controleze energia subtilă și să opere cu ea – energia din interiorul lor, energia din jurul lor şi energia pe care pacientul o produce. Prin canalizarea de energii subtile benefice în direcţia bolilor, ei sunt capabili să vindece rănile şi afecțiunile oamenilor.

Din punct de vedere istoric, multe culturi au propagat această credinţă. Romanii antici credeau în principiul „mens agitat molem”, care se traduce prin „mintea mişcă materia”. Mai multe afirmaţii similare pot fi găsite în diferite culturi din întreaga lume.

În ceea ce priveşte medicina modernă, există o serie de dispozitive şi proceduri medicale care fac uz de energie sub diferite forme, pentru a vindeca boli. Unele dintre ele sunt regăsite în radioterapie, helioterapie, ultrasunete şi multe altele. Energia este utilizată de către medici în aproape toate spitalele pentru a trata pacienţii cu o boală sau alta. În acest moment, ştiinţa din spatele vindecării energetice este solidă. Cu toate acestea, nu există nicio dovadă științifică în sprijinul afirmaţiei că vindecătorii energetici sunt capabili să controleze această energie.

Pot capta energia vindecătoare tămăduitorii energetici?

Cu toate că nu există nicio dovadă sau explicaţie ştiinţifică cu privire la modul în care vindecătorii energetici controlează această energie omniprezentă, este necesar să remarcăm un singur fapt: dacă noi nu reuşim să explicăm ceva, aceasta nu înseamnă că acel aspect nu este posibil. Există o posibilitate foarte reală ca viitoarele concepte ştiinţifice să poată explica fenomenul. În anul 2000, cercetătorii de la Universitatea din Maryland şi de la Universitatea din Exeter au efectuat un studiu în care au constatat că mai mult de jumătate dintre pacienţi au fost vindecaţi de către tămăduitorii energetici.

Concluzie

Înţelegerea ştiinţifică a câmpului de energie vindecătoare este una primitivă şi, de aceea, este nevoie să fie realizate mai multe cercetări ştiinţifice riguroase în acest domeniu.

Așa cum numeroase cazuri dovedesc, este perfect posibil să ne vindecăm doar cu ajutorul energiilor, fără a mai fi nevoie de alte metode medicale.

Citiți și:

Orice cancer se poate vindeca între 2 şi 16 săptămâni

O descoperire revoluționară: medicina până acum nebănuită a cauzelor și a sensului apariției bolilor la nivelul trupului uman (I)

Efectele uluitoare ale rugăciunii asupra conştiinţei şi procesul vindecării! Cercetătorii ruşi au dovedit aproape totul!

 

yogaesoteric
15 septembrie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More