Despre impotenţă

Există multe leacuri eficiente pentru impotenţă, care este cel mai adesea cauzată de nelinişte, de epuizarea fizică şi de debilitate, de inerţie, de comoditate şi de bătrâneţe.

Hatha yoga, practicată în mod consecvent, o alimentaţie corectă şi suficientă, meditaţia profundă creatoare, o atitudine mentală preponderent pozitivă şi includerea tehnicilor sexuale tantrice cu continenţă sunt toate extrem de folositoare în prevenirea şi eliminarea impotenţei, precum şi anumite ierburi afrodisiace, tehnici, procedee şi invocaţii specifice.

Rădăcina de ginseng, polenul şi alte substanţe psiho-active pot vindeca în scurt timp impotenţa dacă sunt folosite în mod corect şi atât cât este necesar. O cataplasmă de henna aplicată pe regiunea sexuală, pe cap, pe mâini şi pe picioare este un remediu străvechi pentru astfel de probleme, precum şi compania unor reprezentante frumoase, vitale şi senzuale ale sexului opus. Mai presus de orice, impotenţa este rapid vindecată de o revizuire a atitudinii mentale greşite şi a modului de viaţă, cât şi de folosirea atentă a afrodisiacelor.

Secretele sexuale conţin panaceul atât pentru impotenţă, cât şi pentru alte probleme sexuale ce pot apărea după orice schimbare în viaţă sau la bătrâneţe, deoarece ele se concentrează asupra practicilor sexuale care implică schimbul reciproc şi activa circulaţie a energiilor specifice prin corpul subtil datorită transmutării şi sublimării potenţialului sexual la nivelul centrilor subtili de forţă superiori. Practicarea consecventă a amorului transfigurator cu continenţă care ştim că este specific învăţăturilor tantrice, îndepărtează ideea penibilă de satisfacere animalică prin ejaculare la bărbaţi sau descărcarea însoţită de epuizare a potenţialului sexual la femei, care ştim că sunt prezente la oamenii obişnuiţi, punându-se în schimb un deosebit accent pe importanţa armonizării şi îmbogăţirii reciproce a trăirilor binefăcătoare şi a afectivităţii. Când focul pasiunii nu se mai aprinde atât de repede ca în tinereţe, el devine mai uşor de controlat. La bătrâneţe, practicarea iubirii şi a fuziunii sexuale cu continenţă permite celor doi îndrăgostiţi să atingă mai repede culmile extazului. Un cuplu tantric adevărat nu are de ce să se teamă de impotenţă.

yogaesoteric

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More