Penetraţia moale

„Multe dintre victoriile unui bărbat sunt expresia artei sale de a face dragoste.” Penny Slinger

V-aţi jenat vreodată când…? Chiar de la început? Sau tocmai în clipa în care ea… Dacă e aşa, vorbim despre acelaşi lucru: tracul sexual. Şi chiar dacă nu e cazul vostru… Cine n-ar vrea să fie infailibil?

Din punct de vedere medical, tracul sexual este doar un blocaj de natură emoţională, însă poate avea ecouri la nivel fizic, ducând la dificultatea sau chiar la incapacitatea de a realiza actul sexual. La bărbat, cea mai frecventă consecinţă a tracului este inhibarea subconştientă, parţială sau completă, a mecanismelor erecţiei. Cauzele psihologice ale acestei posibile situaţii pot fi reduse, cel mai adesea, la teama de a nu dezamăgi femeia iubită.

În mod normal, această situaţie se remediază de la sine, o dată cu trecerea unui anumit timp de acomodare şi dobândirea unei intimităţi pline de încredere şi afecţiune. Atitudinea justă a bărbatului va fi atunci să îşi transfere tendinţa de concentrare asupra propriei persoane, focalizându-se asupra iubitei sale, urmărind să îi trezească acesteia o cât mai mare plăcere şi bucurie. Astfel, el va uita complet de aşa-zisa lui problemă. Dacă totuşi blocajul lăuntric este foarte puternic şi persistă, se poate recurge la faimoasa „penetraţie moale”, cunoscută foarte bine în arta orientală a iubirii. Pentru aceasta nu trebuie luată nici o iniţiativă de penetrare înainte ca lubrifierea vaginului să fie abundentă. Dacă iubita, deşi manifestă dorinţă amoroasă, nu are vaginul umed, se poate recurge la un lubrifiant natural exterior (de exemplu, ulei de măsline sau unt topit).

Măiestria acestei tehnici de penetrare ţine de dexteritatea bărbatului, care trebuie să îşi introducă gradat penisul non-erect în vagin, cu ajutorul degetelor. Odată realizat acest proces, bărbatul va imprima acum cu degetele o strângere inelară fermă şi constantă a bazei penisului pentru a asigura o oarecare rigiditate a părţii superioare a acestuia. După ce penisul a fost introdus în vagin, erecţia se amorsează în mod natural, ca de la sine, iar strânsoarea degetelor poate fi redusă acum gradat.

Este foarte util ca în timpul apropierii intime, bărbatul să trăiască şi să amplifice starea de dăruire şi dragoste faţă de femeia iubită. Acţionând în acest mod, cu deschidere şi consecvenţă, tracul sexual va rămâne o problemă a trecutului. Acum, chiar şi un pesimist poate verifica singur că între timidul de altădată şi noul… Don Juan, nu era decât o diferenţă: încrederea în sine, în sfârşit redobândită.

yogaesoteric

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More