Deutschland über alles – Occidentul se încolonează spre dictatură în spatele Germaniei

Cartea lui Karl May, Winnetou, a fost interzisă în Germania pe motive de „rasism”. Cineva spune că „Germania alunecă pe tobogan la vale după Australia, Canada și alte țări civilizate”!

După?! Nu, Germania nu e niciodată „după”, Germania e mereu în fruntea tuturor, chiar și atunci când nu o face bătând „pas de gâscă”.

Pentru că nici în Australia, nici în Canada, nici în alte „țări civilizate” nu a fost pus, încă, sub urmărirea serviciilor secrete vreun partid de opoziție.

În Germania, da!

După ce deputații AfD au fost bătuți cu bare de fier, stropiți cu acid, băgați în spital de ANTIFA,
dupa ce casele și mașinile le-au fost incendiate de ANTIFA,
după ce sediile AfD au avut aceeași soartă,
după ce 53 de politicieni AfD au fost condamnați la moarte de ANTIFA,
după ce justiția și poliția germană au refuzat să le acorde protecție sau le-au blocat accesul pe listele electorale,

Bundestagul a votat, și Curtea Constituțională a aprobat, anul trecut, legea prin care Alternativa pentru Germania (AfD) este pusă sub urmărirea serviciilor secrete!

Pentru „extremism” și „nazism”!

Nu s-a petrecut așa ceva nici în Australia, nici în Canada, nici în Noua Zeelandă, în Franța, Suedia sau în altă „țară civilizată”.

Încă.

E posibil să urmeze Statele Unite, dar după Germania.

Pentru că FBI anchetează, arestează, percheziționează și hărțuiește, sub diverse forme, opoziția republicană (congresmeni, candidați la funcția de guvernator, avocați, foști consilieri prezidențiali, foști funcționari guvernamentali etc.), pentru diverse motive – de la „terorism domestic” și contestarea rezultatelor alegerilor, până la colaborare cu oligarhii ucraineni!

Da, Statele Unite, unde, după presă, șefi de servicii secrete și politicieni ai Partidului Democrat, apoi și președintele Joe Biden a acuzat Partidul Republican de „semifascism”, numindu-l un pericol pentru democrația americană și viitorul țării!

Dar……. după Germania!

Citiți și:
Germania – în liniște, Bundestag-ul extinde și înăsprește infracțiunea de incitare la ură
Noua victimă a imbecilismului „cancel culture”. În Germania Winnetou este interzis!

 

yogaesoteric
14 februarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More