Dezmințire din partea conducerii MISA

Cu privire la articolul publicat în data de 1 aprilie 2016 pe blogul lui Mihai Rapcea, în care acesta susține că l-ar fi vizitat zilele trecute pe Gregorian Bivolaru, vă informăm că am luat legătura cu reprezentanții legali ai acestuia și am aflat că, în mod cert și indubitabil, Mihai Rapcea nu l-a vizitat pe domnul Gregorian Bivolaru în locul unde este acesta reținut.

Am aflat de asemenea că pentru vizitarea domnului Bivolaru este necesar acordul său prealabil, iar Mihai Rapcea nu a formulat nicio cerere în acest sens și prin urmare nu a primit vreun permis de vizitare.
Față de aceste informații dorim să dezmințim în mod clar și categoric afirmațiile conform cărora dl. Gregorian Bivolaru ar fi fost vizitat de Mihai Rapcea și, cu atât mai puțin, că ar fi avut vreo convorbire cu acesta.

Ne exprimăm cu acest prilej revolta față de Mihai Rapcea, care are intenția vădită de inducere în eroare a propriilor cititori, de a îi păcăli sau a îi escroca într-un mod total lipsit de respect prin această farsă absurdă.
Așa cum procedează mai mereu în ultimii ani în ceea ce privește Asociația noastră și pe Gregorian Bivolaru, Rapcea a urmărit ca de pe așa-zisa poziție de insider – cu care se laudă mereu în mod fals – să inducă cititorilor idei cât mai negative, descurajante și batjocoritoare pe acest subiect. Faptul că el încearcă sistematic, fără a pierde nicio ocazie, să inventeze tot felul de scenarii răutăcioase, prin care caută să instige împotriva MISA, demonstrează cu prisosință că este lipsit de credibilitate și că se comportă ca un escroc oarecare, fără principii sau scrupule.

Facem această dezmințire expresă și toate aceste precizări pentru a contracara demersul mincinos al lui Mihai Rapcea, care prin abundența detaliilor și prin fotografiile cu propria persoană combinate cu unele fotografii din mediul online pot păcăli cititorul naiv.
Sperăm că astfel, oferind informații autentice și verificate, am reușit să restabilim adevărul.

Conducerea MISA
4 aprilie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More