Dezvăluire bombă: „Am certitudinea că Florin Cîțu este o creație a CIA!”

Controversatul premier are un parcurs… și mai controversat, iar un cunoscut analist internațional și om politic aruncă o adevărată „nucleară”.

Multă lume își pune întrebări în legătură cu parcursul lui Florin Cîțu prin mediul bancar și prin politică – de la un început uluitor, la un scandal șocant, apoi… liniște și… politică la cel mai înalt nivel!

Un politician fără notorietate și fără merite deosebite, ba chiar marcat de scandalul atacului speculativ asupra leului, este numit premier – și chiar de două ori! Cîțu nu este susținut nici prin conducerea unei organizații puternice, nici de vreo mare avere – și în niciun caz nu este o personalitate marcantă sau cel puțin un tip charismatic. Mai mult, nu are nici vreo istorie lungă în PNL, precum Orban sau Tăriceanu!

Așa încât, întrebările apar firesc – ce îl recomandă și cine îi netezește drumul? Că „vocea și talentul”… în niciun caz!

Geopoliticianul Cozmin Gușă vine cu o adevărată bombă: Florin Cîțu este omul… stăpânilor coloniei! Al americanilor, ba chiar a celor mai periculoși dintre ei… CIA!

Despre el aproape că am certitudinea că este o creație a CIA”, spune Gușă, argumentând – „Școala pe care a făcut-o, faptul că a fost ținut 9 ani de zile în Statele Unite, pe bani foarte mulți, și că a fost parașutat direct la Banca Națională a Noii Zeelande, în calitate de consilier al președintelui, după aia a venit în Frankfurt la Banca Europeană de Dezvoltare.”

Cozmin Gușă subliniază: „Frankfurt este un hub al CIA… foarte important”. Totuși, de ce tocmai acest personaj – mai degrabă ciudat, decât impunător prin calități și realizări?

Cîțu are niște calități, dar nu foarte multe”, spune Gușă, care arată că, în relația cu serviciile, „poți să fii o unealtă foarte bună, nu e nevoie să fii un tip genial, să ai inițiativă… (pentru că) ți se dă! Când ar fi luat vreodată Cîțu funcția de prim ministru dacă nu i s-ar fi dat?”.

Cozmin Gușă a povestit că și lui, când a fost bursier în SUA, i s-a propus să lucreze pentru temuta agenție americană de spionaj, dar a refuzat… chiar două propuneri în acest sens.

Poate a refuzat și Florin Cîțu?…”, a replicat Mădălin Ionescu, cunoscutul realizator fiind coleg de liceu, la Râmnicu Vâlcea, cu actualul premier.

Cozmin Gușă a răspuns, zâmbind: „Dacă refuza, nu ajungea la Banca Națională a Noii Zeelande. Nu ajungi la Banca Națională a Noii Zeelande decât dacă ești trimis.”

În acest caz, dacă beneficiază de o asemenea „famiglie”, nu ar putea fi Florin Cîțu împins către președinția României?

Cîțu… dacă i se comandă și dacă i se face loc o să meargă… că nu-i după el, e slăbuț…”, a replicat Cozmin Gușă în emisiunea „Mădălin Ionescu Show”, de pe postul Metropola TV.

Citiţi şi:
Diana Șoșoacă îl face praf pe Cîțu – punctează oficial, exact la țintă!
Analiză dură a lui Cozmin Gușă: «Elitele financiare își impun favoriții»

yogaesoteric
18 iunie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More