Dezvăluiri incendiare din culisele puterii

Anghel Rugină, profesor universitar şi economist de reputaţie internaţională, membru de onoare al Academiei Române, a fost invitat în urmă cu aproximativ zece ani în cadrul uneia dintre emisiunile „Marius Tucă Show”, difuzate de postul TV Antena 1. Cu acea ocazie, Anghel Rugină a făcut unele dezvăluiri senzaţionale despre faptul că lumea este condusă din umbră de o elită de oameni politici şi de afaceri, dincolo de aparenţe acest grup fiind cel care hotărăşte destinul omenirii. Conform afirmaţiilor lui Anghel Rugină, ţara noastră este şi ea inclusă în planurile elitei sataniste mondiale. 
 
Emigrat în SUA pe timpul regimului comunist, profesorul român a reuşit să se facă cunoscut în domeniul gândirii economice, devenind membru corespondent al Academiei Statelor Unite, şef de comisii economice şi consilier în diferite guverne americane.

În timpul acestui memorabil interviu, discuţia a luat o întorsătură surprinzătoare. Domnul Rugină a afirmat la un moment dat că a fost invitat de George Bush la cină, la Casa Albă. Fiica domniei sale era prietenă şi colegă de facultate cu gemenele preşedintelui american de la acea vreme, iar acesta a vrut să îl cunoască personal. Când Marius Tucă l-a întrebat cum e de fapt preşedintele american „în privat”, au început dezvăluirile.

Anghel Rugină:
„George Bush este un texan simpatic, cinstit şi foarte de treabă, dar nu face ce vrea el!”

Marius Tucă:
„Cum, adică, nu face ce vrea el? Păi nu este el cel mai puternic om de pe planetă? Nu conduce el guvernul celui mai puternic stat din lume?”

Anghel Rugină:
„Păi, nu prea… Se vede treaba că trebuie să fac unele precizări, ca să se ştie şi ca să puteţi înţelege mai bine!
Dragii mei, lumea asta este condusă de un fel de guvern mondial, format dintr-un grup de circa 250-300 de persoane, super-bogate, super-puternice şi super-bine-informate, care trăiesc «ca în sânul lui Avraam»! Oamenii ăştia deţin puterea absolută pe planetă. În afară de accesul imediat la toate resursele economice şi la cele mai recente descoperiri tehnico-ştiinţifice, multe ţinute în secret, au la dispoziţie, în toate ţările lumii, institute de cercetări psiho-sociologice cu ajutorul cărora ţin sub control toate popoarele planetei. Acestea le indică personajele politice cele mai «potrivite» pentru a «câştiga alegerile», în mod «democratic» în cele mai importante state ale lumii; importante nu numai ca număr de locuitori, dar mai ales prin resursele lor naturale, prin puterea economică, militară sau prin poziţia lor strategică.
Practic toţi conducătorii statelor importante ale planetei sunt «aleşi» cu «binecuvântarea» acestui «GRUP», şi toţi cei aleşi nu fac altceva decât să pună în practică «directivele» trasate de acesta…”


Telespectator:

„Domnule Anghel Rugină, face şi România parte dintre ţările vizate de «GRUP»?”

Anghel Rugină:
„Da. Şi ca dovadă vă aduc faptul că, înainte cu două luni de alegerile din 2000, persoana care a câştigat alegerile prezidenţiale, a fost în vizită «privată» în Statele Unite, iar la două săptămâni de la câştigarea alegerilor, primul ministru proaspăt numit a făcut acelaşi lucru. Au fost amândoi să-şi ia «foaia de drum»…”

Telespectator:
„Adică dumneavoastră vreţi să spuneţi că pe preşedintele nostru ni l-au ales americanii?”

MariuaTucă:
„Nu o spun eu. Aşa este. Numai că nu americanii, ci «GRUPUL» care conduce. În America a avut loc doar acceptarea şi instruirea personajelor.”

Telespectator:
„Să vă fie ruşine, domnule Rugină… Să vă fie ruşine că aţi ajuns la vârsta pe care o aveţi, cu capul plin de păr alb, ca şi mine şi că ne minţiţi în halul ăsta… Nu ştiu ce interes aveţi să o faceţi, dar vreau să vă spun că pe preşedintele nostru l-am ales noi, cu toţii, prin votul nostru, că aşa am vrut noi! Să vă fie clar: aşa am vrut noi! Şi apoi cum să ni-l aleagă alţii când este o comisie de votare care verifică vot cu vot, de la toate partidele… Sunteţi un mincinos! Domnule Marius Tucă, nu mai chemaţi, domnule, din ăştia… Bună seara!…”

Anghel Rugină:
„Dragă domnule, te felicit! Te felicit că ai ajuns la vârsta la care ai capul plin de păr alb şi că ai trăit până acum cu impresia că ai putere! Că votul tău contează! Poţi să mori fericit în cazul ăsta! Eu nu am vorbit pentru cei care au vârsta şi convingerile dumitale. Eu am vorbit pentru cine are urechi să audă şi minte să înţeleagă!
În ceea ce priveşte votul, nu uitaţi vorbele lui Stalin, care zicea că nu contează cine şi ce votează, contează doar cine numără voturile! Astăzi cu voturile centralizate electronic treaba asta a devenit un simplu joc pentru un informatician: cu un program deştept, printr-o simplă atingere a unei anumite taste, voturile plus ale unui candidat se adună discret la cel care trebuie să iasă…
Îmi spui că nu ştii ce interes am… Am interesul ca POPORUL MEU SĂ AFLE… Să afle şi SĂ ÎNŢELEAGĂ! Să înţeleagă că la nivel global «cărţile sunt făcute»! Oamenii ăştia sunt prea deştepţi şi prea puternici!”


Telespectator:

„Dar cine sunt oamenii ăştia? Este vorba de Francmasonerie?”

Anghel Rugină:
„Sunt şi masoni în «grup», dar nu sunt majoritari!”

Telespectator:
„Atunci, despre cine este vorba? E sultanul Bruneiului? Bill Gates? Sau cine altcineva?”

Anghel Rugină:
„Măi, băieţi… Pe oamenii ăştia nu-i cunoaşte nimeni… Adică nimeni dintre «muritorii de rând»! Ce sultan? Ce Bill Gates? Ăştia sunt mici copii, pe lângă cei din «GRUP»! Trebuie să înţelegeţi că adevăraţii bogaţi ai lumii nu apar în niciun top, al niciunei reviste… Se bucură de anonimat pentru ca astfel să aibă libertate deplină de mişcare. Doar un număr limitat de persoane, alese pe sprânceană, cunoaşte identitatea unora dintre ei, alte persoane «alese», cunosc pe altele, şi tot aşa. Nimeni nu poate pune toate piesele acestui puzzle împreună… Nici măcar preşedinţii marilor state ale lumii. Directivele ajung la ei prin interpuşi. V-am spus că este vorba despre oameni deosebit de inteligenţi şi despre o organizare perfectă!”

Telespectator:
„Atunci sunt evreii?”

Anghel Rugină:
„Sunt şi evrei dar nu sunt majoritari!”

Telespectator:
„Arabii? Sunt şi arabi? Că ăştia au petrol…”


Anghel Rugină:

„Dragii mei, sunt reprezentanţi de peste tot, într-o proporţie echilibrată. În asta şi constă succesul «GRUPULUI», deciziile în interiorul lui se iau într-un mod absolut democratic, iar locul în acest «GRUP» se moşteneşte, pe principii monarhice, cei ce urmează să intre fiind foarte bine testaţi şi pregătiţi în acest sens…”

Telespectator:
„Bun, şi cam de când se întâmplă chestiile astea?”

Anghel Rugină:
„Se zice că acest «GRUP» a luat fiinţă cam pe la începutul anilor 1800, cu scopul declarat de a prelua conducerea lumii. Prima mişcare cu relevanţă la nivel planetar ar fi fost iniţierea valului de revoluţii din Europa anilor 1848. Apoi «GRUPUL» a încercat preluarea puterii pe tot globul prin intermediul ideologiei comuniste.”

Telespectator:
„Cum adică, să preia puterea în lume cu ajutorul comunismului? Păi comunismul nu zice că totul este al tuturor? Nu înţeleg. Puteţi să ne explicaţi?”

Anghel Rugină:
„O.K. Să raţionăm un pic… Deci ideologia comunistă spune că totul este al tuturor, este adevărat, dar şi că nimeni nu poate dezlipi niciun strop din bunurile în comun pentru folosul său personal. Deci totul este al tuturor şi în particular al nimănui. Şi chiar dacă nu sunt ale nimănui, după victoria planetară a comunismului, aceste bunuri trebuiesc totuşi «administrate» de cineva. Şi de ce acel cineva n-ar putea fi un «GRUP» de administratori la nivel mondial de, să zicem, … 250-300 de persoane!”

…Toată lumea… mută. Inclusiv Marius Tucă…


Anghel Rugină:

„Toate mişcările de rezonanţă mondială de după 1848, s-ar fi produs cu acceptul acestui «GRUP». Totul bine studiat. Totul cu un scop precis. Bineînţeles că au apărut şi evenimente neprevăzute. La un moment dat, liderii comunişti, supuşi unei propagande deşănţate cu scopul creării cultului personalităţii, pe criterii de marketing politic, au început ei înşişi să creadă în ceea ce propovăduiau şi să se creadă nişte ZEI în viaţă, aşa că au scăpat de sub control. Şi atunci a fost nevoie de crearea unei ideologii care să contrabalanseze comunismul, şi anume fascismul. Şi aşa a pornit cel de-al doilea război mondial… Şi când şi fascismul a început să aibă derapaje i s-a opus o coaliţie mondială, şi pentru că nu fusese înfrânt comunismul «independent», a fost nevoie de un «război rece, care s-a încheiat aşa cum ştim cu toţii, cu victoria «GRUPULUI» asupra copilului rebel – comunismul!
Acum suntem în faza în care «GRUPUL» se concentrează asupra unei noi strategii de putere şi anume «GLOBALIZAREA». Au fost create organisme la nivel global în sprijinul acestui concept: NATO, G8, G20, FMI, Banca Mondială, BERD, Comunitatea Europeană etc…
Trebuie să recunoaştem că acest «GRUP» a avut un rol foarte important în menţinerea unui echilibru strategic la nivel mondial. În perioada dominaţiei acestuia, nivelul de trai al populaţiei a crescut în mod constant, nu peste tot, e drept, dar încă se mai lucrează la acest lucru prin intermediul organismelor mondiale controlate de «GRUP». De asemenea, nivelul tehnologic a cunoscut un progres uriaş care nu ar fi fost posibil fără direcţionarea resurselor necesare în acest sens. «Drepturile omului» sunt impuse permanent pe ordinea de zi a tuturor reuniunilor la nivel mondial, sau regional, acolo unde acestea nu sunt la înălţimea momentului. În general se impune o nouă ordine mondială, care încearcă să înlăture haosul, anarhia şi pericolele potenţiale la nivel planetar… V-am spus că este vorba despre persoane deosebit de inteligente.
E drept, uneori sunt mai răi câinii ca stăpânii, dar sunt sigur că la momentul oportun, stăpânii îşi vor pune câinii cu botul pe labe!”


Marius Tucă:

„Domnule Anghel Rugină, m-aţi uimit! De unde ştiţi toate astea?”

Anghel Rugină:
„În cercurile academice americane se dezbat destul de des subiecte de genul ăsta!”

Marius Tucă:
„Şi nu vă este frică să dezvăluiţi aceste lucruri?”

Anghel Rugină:
„În primul rând, am o vârstă: «mi-am trăit traiul, mi-am mâncat mălaiul», şi apoi sunt lucruri, repet, deja cunoscute, iar scopul pentru care am făcut-o este de a limpezi cumva apele şi de a potoli spiritele înfierbântate din România, care încă mai cred că tot ceea ce zboară se mănâncă!”

Telespectator:
„Şi noi ce trebuie să facem?”

Anghel Rugină:
„Aici am vrut să ajungem cu discuţia noastră! Pentru noi important este să ne facem viaţa frumoasă în jurul nostru. Să lăsăm gândurile mari, la scară internaţională, că acolo jocurile sunt făcute şi echilibrele nu trebuiesc rupte! Nu avem nici informaţiile, nici competenţa, nici resursele şi nici mijloacele necesare să acţionăm la un nivel atât de înalt.
Putem în schimb să ne comportăm civilizat, să ne educăm bine copiii, să ne conservăm şi să ne protejăm mediul în care trăim, să ne respectăm şi să ne ajutăm, pe scurt: să ne trăim viaţa liniştiţi…”


Citiţi şi:

Grupul Bilderberg – Guvernul mondial secret

Creierul diabolic din umbră: faţa ascunsă a globalizării


yogaesoteric
26 octombrie 2012

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More