O mamă din Canada a suferit efecte adverse grave după ce angajatorul a forțat-o să primească vaccinul anti-covid

O soție și mamă din Canada continuă să sufere daune fizice majore după ce angajatorul ei a forțat-o să primească „vaccinul” experimental împotriva covid-19.

Povestea Claudiei a fost distribuită pe un site numit Symptosi, care înseamnă „coincidență” în greacă. Pe acea platformă oamenii își pot împărtăși experiențele după primirea vaccinurilor. Deși site-ul nu susține că toate problemele fizice sunt cauzate direct de vaccinuri, este un exemplu al numărului mare de probleme de sănătate grave, pe termen lung, care apar după vaccinare și nu pot fi simple coincidențe, scrie LifeSiteNews.

Potrivit unei postări din decembrie, Claudia era o „soție sănătoasă, mamă a trei copii și singura care își susținea financiar familia”, după ce a obținut un loc de muncă cu contract guvernamental.

Când guvernul a impus ordinele de vaccinare, Claudia a depus două scrisori de scutire, inclusiv o scutire religioasă de la arhiepiscopul ei. A doua scrisoare a fost de la un medic care, după ce a efectuat o analiză de sânge, a stabilit că are imunitate naturală la coronavirus „și că inocularea ar fi periculoasă pentru sănătatea ei”.

Cu toate acestea, „angajatorul ei nu a acceptat/recunoscut scrisorile de scutire”.

Claudia a primit prima injecție cu lacrimi în ochi. A băut niște apă sfințită înainte de a-și face prima injecție. La întoarcerea acasă, Claudia a avut dureri în piept”, se arată în povestea ei.

O săptămână mai târziu, femeia a căutat răspunsuri, dar niciun test nu arăta probleme cu inima. Apoi, „a început să experimenteze amețeli și presiune constantă la nivelul capului, care a fost însoțită de parestezie (o senzație de arsură sau de înțepături) la piciorul stâng, pe lângă durerile în piept”.

La două luni după administrarea primei doze, stările de amețeală s-au înrăutățit. Dar Claudiei i s-a spus „că i se cere să facă a doua doză, altfel își va pierde slujba”.

După a doua doză, Claudia a dezvoltat „probleme neurologice severe”. „Dureri în zona capului și în tâmple, senzații de arsură în creier”, se arată în relatare.

Au fost menționate, de asemenea, senzații de arsură în urechi, ganglioni limfatici, ochi și limbă, precum și „oboseală extremă”, ceea ce făcea „foarte dificilă” urcarea scărilor.

De multe ori, nu putea merge de la parcarea de la serviciu până la birou. Claudia căuta o toaletă goală sau un birou la serviciu unde să plângă în tăcere.”

În martie anul trecut, ea „a luat ivermectină”, care a atenuat „în mod semnificativ” „gradul de durere și arsuri de care a suferit”. Acest tratament „i-a ușurat disconfortul extrem pe care îl trăia înainte; cu toate acestea, ea continuă să sufere de accese frecvente și de simptome neurologice.”

Credința Claudiei este mai puternică decât niciodată și este cea care i-a dat putere în această perioadă dificilă. Claudia a început să ia și suplimente care au ajutat-o să își mențină un nivel de sănătate care îi permite să funcționeze. Ea speră că, împărtășind povestea ei, poate determina conștientizarea problemelor reale și îi poate face pe alții să știe că nu sunt singuri.”

Alte mărturii recente publicate pe site relatează povești de groază despre cheaguri masive de sânge și atacuri de cord.

Citiți și:
Vaccinurile anticovid, impact devastator asupra vieții și sănătății copiilor născuți și nenăscuți: Mii de decese fetale și efecte grave asupra creierului, inimii și altor organe
Coșciug gratis! Guvernul australian anunță că va plăti funeraliile celor care mor din cauza vaccinurilor covid și va oferi despăgubiri de până la 600.000 de dolari în cazul efectelor adverse apărute după inoculare

 

yogaesoteric
31 mai 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More