Dictatura digitală a tehnocrației este tot mai aproape

Companiile private care culeg cantități inimaginabile de date de pe internet, vând aceste date guvernelor care, la rândul lor, le folosesc pentru a spiona cetățenii. Totuși, datele externe nu sunt suficiente, așa că acum se caută date psihografice despre starea dumneavoastră de spirit și despre propensiunea la „gândire greșită”. Porțile țarcului se închid într-un ritm alarmant, ceea ce face ca evadarea să fie din ce în ce mai dificilă.

Povestea pe scurt

 • Cu puțin peste un an în urmă, președintele Biden a propus înființarea unei noi agenții de cercetare biomedicală, după modelul Agenției americane pentru proiecte de cercetare avansată în domeniul apărării (DARPA), pentru a propulsa tratamentele pentru cancer, Alzheimer, diabet și alte boli.
 • Această agenție – Agenția pentru proiecte de cercetare avansată în domeniul sănătății (ARPA-H) – este acum pe cale de a fi înființată și funcțională, cu un buget de 1 miliard de dolari din partea Congresului.
 • ARPA-H pare să fuzioneze securitatea națională cu „securitatea” în materie de sănătate într-un mod care ar putea duce la criminalizarea bolii și a unei „gândiri greșite”, la modul general.
 • Grupul de lucru pentru servicii preventive din SUA recomandă acum ca toți adulții americani cu vârsta de 65 de ani și mai tineri să fie supuși unui screening pentru probleme de sănătate psiho-mentală.
 • Recomandarea privind sreeningul se înscrie în linia intenției inițiale din spatele ARPA-H, care a fost aceea de a monitoriza americanii pentru semne de avertizare neuropsihiatrică prin colectarea de date private de la dispozitivele electronice ale consumatorilor și de la furnizorii de servicii medicale. IA ar fi apoi folosită pentru a prezice dacă o persoană ar putea comite o infracțiune, astfel încât aceasta să poată fi oprită înainte de a se produce.

Cu puțin peste un an în urmă, președintele Biden a propus un plan de înființare a unei noi agenții de sănătate care să conducă SUA pe un drum futurist spre vindecarea cancerului, a bolii Alzheimer, a diabetului și a altor boli.

La vremea respectivă, jurnalista de investigație Whitney Webb, autoare a cărții One Nation Under Blackmail (O națiune sub șantaj), a avertizat că noua agenție de cercetare biomedicală – modelată după Agenția pentru proiecte de cercetare avansată în domeniul apărării (DARPA) – este de fapt un plan de fuziune a securității naționale cu „securitatea” în domeniul sănătății, într-un mod care ar „folosi «semnele de avertizare» atât fizice, cât și psiho-mentale pentru a preveni izbucnirile de boli sau violențe înainte ca acestea să apară”.

Potrivit lui Webb, „un astfel de sistem este o rețetă pentru o organizație tehnocrată de «pre-crimă» cu potențialul de a incrimina atât bolile psiho-mentale și fizice, cât și «gândirea greșită».”

ARPA-H – o agenție de cercetare cu „risc ridicat”

Această agenție – denumită oficial Agenția pentru Proiecte de Cercetare Avansată pentru Sănătate (ARPA-H) – este acum pe cale să funcționeze, având pentru început un buget de 1 miliard de dolari din partea Congresului. Legea publică 117-103 a fost promulgată la 15 martie 2022, care a autorizat înființarea sa în cadrul Departamentului de Sănătate și Servicii Umane al SUA (DHHS), în cadrul Institutelor Naționale de Sănătate (NIH).

Oficialii guvernamentali este necesar doar să pună la punct detaliile, cum ar fi programele și activitățile în care se va implica și (bineînțeles) finanțarea „adecvată”, actuală și viitoare, care va fi necesară pentru funcționarea sa.

ARPA-H pare să se potrivească de minune cu „Ordinul executiv din 12 septembrie 2022 al lui Biden privind promovarea biotehnologiei și a inovației în domeniul biofabricării pentru o bioeconomie americană durabilă, sigură și securizată”, care, în esență, stabilește o linie de finanțare accelerată pentru proiectele de vis transumaniste.

În acest ordin se specifică dezvoltarea tehnologiilor și tehnicilor de inginerie genetică „pentru a putea scrie circuite pentru celule și a programa în mod previzibil biologia în același mod în care scriem software și programăm computere”, precum și tehnologii genetice pentru a „debloca puterea datelor biologice” folosind „instrumente de calcul și inteligență artificială”.

În plus, vor fi reduse „obstacolele pentru comercializare|”, „astfel încât tehnologiile și produsele inovatoare să ajungă mai repede pe piață”. ARPA-H este un vehicul făcut pe măsură pentru cercetarea biomedicală accelerată (a se citi slab testată și uluitor de periculoasă). La fel ca DARPA, ARPA-H se va concentra pe „cercetări cu risc ridicat, cu răsplată mare”.

Un grup de lucru solicită examinarea psihologică a tuturor adulților

În legătură cu acest subiect, U.S. Preventive Services Task Force – un grup de experți independenți numiți de Agency for Healthcare Research and Quality, o agenție din cadrul Departamentului de Sănătate și Servicii Umane – recomandă ca toți adulții americani cu vârsta de 65 de ani și mai tineri să fie supuși unui screening pentru probleme de sănătate psiho-mentală.

Este acesta un precursor al predicției lui Webb cu privire la modul în care guvernul va detecta „pre-crimele” de sănătate psiho-mentală? Grupul de lucru a acceptat comentarii publice cu privire la această propunere până la 17 octombrie 2022.

Sănătatea și războiul biologic au devenit din ce în ce mai strâns legate între ele

Deși ne gândim adesea la apărarea militară și la sănătatea publică ca la două domenii foarte diferite, de-a lungul anilor cele două au fuzionat într-o măsură semnificativă, ceea ce, într-un fel, ajută la explicarea motivului pentru care Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor acționează acum în moduri care pot fi descrise cel mai bine ca un război secret împotriva sănătății publicului american.

În iunie 2002, președintele Bush a semnat directiva „Biodefense for the 21st Century”, al cărei scop era de a promova un „cadru cuprinzător” pentru bioapărarea SUA, bazat pe ipoteza că America ar putea fi devastată de un atac cu arme biologice.

Directiva a subliniat „pilonii esențiali” ai programului de bioapărare al SUA, inclusiv conștientizarea amenințărilor și evaluarea vulnerabilității, prevenirea și protecția, supravegherea și detectarea, răspunsul și recuperarea.

În 2002, administrația Bush a quintuplat cheltuielile pentru bioapărare la 317 milioane de dolari, iar în anul următor, acest buget a crescut la 2 miliarde de dolari. Bush a alocat, de asemenea, alte 6 miliarde de dolari pentru dezvoltarea și stocarea de vaccinuri în următorul deceniu.

Omul ales de vicepreședintele Dick Cheney pentru a supraveghea cheltuirea unei mari părți din aceste sume uriașe de bani a fost dr. Anthony Fauci, director al Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) din 1984.

În 2003, responsabilitățile profesionale ale lui Fauci au fost extinse pentru a include toate cercetările civile de bioapărare, clasificate și neclasificate, și dezvoltarea de contramăsuri medicale împotriva amenințărilor teroriste reprezentate de bolile infecțioase – și totul fără supraveghere. În toți acești ani, a avut undă verde pentru a aproba și a desfășura orice cercetare în domeniul biodefensivei pe care o dorea, fără ca nimeni să îi spună altfel.

Acum știm că Fauci a finanțat o gamă largă de cercetări riscante de câștig de funcție, inclusiv cercetări care ar fi putut avea un rol esențial în crearea SARS-CoV-2. Și în timp ce toate acestea sunt justificate în numele bioapărării, în realitate, toate cercetările în domeniul bioapărării sunt cercetări de război biologic. Totul are o dublă utilizare.

Loialitatea față de cel mai mare ofertant

În același timp în care este implicat în crearea de agenți patogeni letali capabili să devasteze populația globală, Fauci ar fi necesar să protejeze publicul american împotriva bolilor infecțioase. În cazul covid-19, a eșuat în mod clar, deși a prezis cu încredere că președintele Trump va urma să se confrunte cu un focar infecțios.

În forma actuală, ARPA-H se află, de asemenea, sub umbrela Institutelor Naționale de Sănătate (NIH), la fel ca și NIAID. Așadar, practic avem două agenții de război biologic / de apărare în mijlocul unei agenții de sănătate publică.

Adăugați la aceasta faptul că, în ultimii aproape trei ani, „bioapărarea” a fost folosită pentru a le lua americanilor drepturile și libertățile constituționale, și începe să pară că agențiile noastre de sănătate publică au fost transformate în reprezentanți ai Departamentului Apărării.

Inamicul desemnat este poporul american, iar armele de război sunt o combinație de agenți patogeni și tehnologii genetice sofisticate, create în laboratoarele finanțate de Fauci, precum și tehnologii de supraveghere și inginerie socială direcționate de DOD.

Este logic să ne întrebăm de ce departamentul american de apărare și-ar îndrepta forța militară împotriva propriului popor, cel pe care ar fi necesar să-l protejeze. Răspunsul este că majoritatea națiunilor au fost infiltrate și, practic, preluate de interese globaliste care doresc să șteargă granițele naționale în favoarea unui consiliu de guvernare globală centralizată.

Statele Unite nu fac, din păcate, excepție. Așadar, răspunsul scurt este că guvernul american nu atacă americanii din proprie inițiativă. Pur și simplu, nu face decât să îndeplinească ordinele intereselor globaliste.

De ce? Aceasta este o întrebare la care este mai greu de răspuns. Probabil că unii au decis să se vândă celui mai mare ofertant. Alții cred cu adevărat în ideologiile tehnocrației și transumanismului pe care le susțin autorii Marii Resetări.

Alții s-ar putea să nu-și dea seama de ce fac ceea ce fac. Ei doar execută ordinele și nu s-au gândit bine. Alții pot fi psihopați și pur și simplu nu le pasă ce se petrece, atâta timp cât își primesc banii. Unii sunt eugeniști veritabili și vor să subțieze turma, cu atât mai mult dacă pot face un ban în acest proces.

Intenția inițială a ARPA-H: Monitorizarea neuropsihiatrică

Concentrându-ne pentru o clipă asupra problemei monitorizării psihiatrice menționate mai devreme, Webb, în articolul său, a explicat modul în care susținătorii ARPA-H, în 2019, doreau ca Trump să o implementeze pentru prevenirea împușcăturilor în masă – nu a cancerului. După cum a explicat Webb:

ARPA-H nu este o idee nouă și exclusivă a administrației Biden; a existat o încercare anterioară de a crea un «DARPA pentru sănătate» în timpul administrației Trump, la sfârșitul anului 2019…….

În 2019, aceeași fundație și aceleași persoane care susțin în prezent ARPA-H a lui Biden l-au îndemnat pe președintele de atunci, Trump, să creeze «HARPA», nu cu scopul principal de a cerceta tratamente pentru cancer și Alzheimer, ci pentru a opri împușcăturile în masă înainte ca acestea să aibă loc prin monitorizarea americanilor pentru semne de avertizare «neuropsihiatrice».

În ultimii ani, un singur om a fost forța motrice din spatele HARPA – fostul vicepreședinte al General Electric și fost președinte al NBC Universal, Robert Wright.

Prin intermediul Fundației Suzanne Wright (numită după regretata sa soție), Wright a petrecut ani de zile făcând lobby pentru o agenție care «ar dezvolta capacități biomedicale – instrumente de detectare, tratamente, dispozitive medicale, leacuri etc. – pentru milioanele de americani care nu beneficiază de sistemul actual».

Deși, la fel ca și Biden, a ascuns scopul real al agenției, susținând că aceasta se va concentra în principal pe tratarea cancerului, propunerea pe care Wright a făcut-o în 2019 prietenului său personal Donald Trump i-a dezvăluit ambițiile sale de bază.

Așa cum a fost propus pentru prima dată de Wright în 2019, programul emblematic al HARPA ar fi SAFE HOME, prescurtarea de la Stopping Aberrant Fatal Events by Helping Overcome Mental Extremes (oprirea evenimentelor fatale aberante prin ajutor pentru depășirea extremelor mentale).

SAFE HOME ar absorbi mase de date private de la Apple Watches, Fitbits, Amazon Echo și Google Home și alte dispozitive electronice de consum, precum și informații de la furnizorii de asistență medicală pentru a determina dacă o persoană ar putea fi susceptibilă să comită o infracțiune. Datele ar urma să fie analizate de algoritmi de inteligență artificială (AI) «pentru diagnosticarea timpurie a violenței neuropsihice».

Abordarea pre-crimă a Departamentului de Justiție, cunoscută sub numele de DEEP, a fost activată cu doar câteva luni înainte ca Trump să părăsească funcția; de asemenea, a fost justificată ca o modalitate de a «opri împușcăturile în masă înainte ca acestea să se producă». La scurt timp după învestirea lui Biden, noua administrație a început să folosească informații din social media pentru a face arestări înainte de crimă, ca parte a abordării sale de combatere a «terorii interne».

Având în vedere istoricul companiilor din Silicon Valley care colaborează cu guvernul în chestiuni de supraveghere fără mandat, se pare că unele aspecte ale SAFE HOME ar putea fi deja active în secret sub conducerea lui Biden, așteptând doar ca formalizarea ARPA-H / HARPA să fie legitimată ca politică publică.”

Conștientizarea totală a informațiilor

Potrivit lui Webb, legăturile ARPA-H cu DARPA sugerează că noua agenție este o nouă versiune a programului eșuat Total Information Awareness (TIA) al DARPA, un proiect de biosupraveghere lansat în urma atacului de la 11 septembrie 2001.

Scopul era de a dezvolta tehnologii informaționale capabile să detecteze în mod automat eliberarea unui agent patogen prin „monitorizarea surselor de date netradiționale”, inclusiv „date medicale prediagnostice” și „indicatori comportamentali”.

În mod clar, se încerca identificarea amenințărilor bioteroriste prin spionarea publicului. „Acum, sub pretextul propunerii ARPA-H, TIA originală a DARPA ar reveni, în esență, în toate scopurile, ca o divizie proprie”, scrie Webb.

În acest amestec este necesar să adăugăm și Big Tech. Lista companiilor de tehnologie cu contracte DOD este una lungă, astfel încât multe tehnologii au scopuri duble. Facebook este doar un exemplu în acest sens. Acest scop dublu merge și în sens invers. De exemplu, armata americană dezvoltă dispozitive biometrice purtabile pentru a detecta covid-19, aparent pentru a le permite americanilor să „se întoarcă la muncă în siguranță”. După cum a remarcat Webb:

Deși prezintă interes pentru armată, aceste dispozitive portabile sunt destinate în primul rând utilizării în masă – un pas mare spre infrastructura necesară pentru resuscitarea unui program de biosupraveghere care să fie condus de statul care se ocupă de securitatea națională.”

De asemenea, știm acum că guvernul SUA instruiește în mod ilegal platformele tehnologice să cenzureze informații și persoane în numele său. Așadar, Big Tech este, de asemenea, cel mai bine privită ca o armă, mânuită de guvernul SUA în beneficiul cabalei tehnocrate care vrea să elimine națiunile și să conducă întreaga lume.

Era dictaturii digitale a venit peste noi

Astăzi nu mai există nicio îndoială că „biosecuritatea” este justificarea favorită pentru necesitatea unei dictaturi digitale. Privarea ta de libertate este „pentru propria ta siguranță” și ar trebui să fii recunoscător. Dacă nu ești, statul biosecurității te etichetează drept un bioterorist criminal.

Este ușor de înțeles, de fapt, de ce biosecuritatea este o stratagemă atât de atrăgătoare. Este ușor să îi faci pe oameni să se teamă de ceva ce nu pot vedea. Este ușor să falsifici o epidemie. Este ușor să scapi de oricine dorești, pur și simplu etichetându-l ca fiind o amenințare biologică și aruncându-l într-un lagăr de carantină, pentru a nu se mai auzi niciodată de el. Este ușor să convingi oamenii să se supună supravegherii, deoarece majoritatea se tem să nu se îmbolnăvească.

Este ușor să-i faci pe oameni să se întoarcă unii împotriva altora, din nou pentru că le este frică să nu se îmbolnăvească. Tot ce este nevoie să faci este să declari că oamenii care nu poartă mască sau nu vor să primească ultima terapie genetică reprezintă o amenințare la adresa sănătății publice, iar cei din jurul lor se ocupă de hărțuire. Am descoperit chiar că este ușor să determinăm oamenii să se sinucidă voluntar prin administrarea unei injecții otrăvitoare și experimentale despre care nu știu nimic – din nou, pentru că le este frică să nu se îmbolnăvească.

Este un plan bun. Uitați-vă doar la cât de ușor au eliminat acești maniaci peste 5,9 milioane de oameni din întreaga lume cu SARS-CoV-2 (mulți dintre ei au fost uciși de protocoale de tratament intenționat necorespunzătoare) și cât de ușor elimină alte milioane de morți în exces din cauza injecției covid. Totul fără să tragă un singur glonț sau să aprindă o singură cameră de gazare. Este uimitor, într-adevăr. După cum a remarcat Webb:

În fuziunea dintre «securitatea națională» și «securitatea sanitară», orice decizie sau mandat promulgat ca măsură de sănătate publică ar putea fi justificat ca fiind necesar pentru «securitatea națională», în același mod în care abuzurile în masă și crimele de război care au avut loc în timpul «războiului împotriva terorismului» de după 11 septembrie 2001 au fost justificate în mod similar de «securitatea națională», cu foarte puțină sau nicio supraveghere.

Cu toate acestea, în acest caz, în loc să ne pierdem doar libertățile civile și controlul asupra vieților noastre externe, riscăm să pierdem suveranitatea asupra propriilor noastre trupuri… Inițiativa BRAIN … a NIH … a fost lansată, printre altele, pentru a «dezvolta instrumente de înregistrare, marcare și manipulare a neuronilor precis definiți din creierul viu» care sunt determinați a fi legați de o funcție «anormală» sau de o boală neurologică…

Noua agenție anunțată de Biden … ar urma să integreze aceste inițiative din trecutul erei Obama cu aplicații orwelliene sub un singur acoperiș, dar cu o supraveghere și mai redusă decât înainte. De asemenea, ar căuta să extindă și să integreze utilizările acestor tehnologii și, eventual, să se îndrepte spre elaborarea unor politici care să impună utilizarea lor…

ARPA-H … va fi folosită pentru a resuscita agendele periculoase și de lungă durată ale statului de securitate națională și ale contractorilor săi din Silicon Valley, creând o «dictatură digitală» care amenință libertatea umană, societatea umană și, potențial, însăși definiția a ceea ce înseamnă să fii om.”

Armata SUA cheltuiește milioane de dolari pentru spionarea americanilor

Corelat cu acestea, Vice a informat recent că armata americană a achiziționat un instrument de monitorizare în masă numit „Augury”, despre care se spune că reușește să capteze totul „cu excepția mirosului de electricitate”:

Mai multe ramuri ale armatei americane au cumpărat acces la un instrument puternic de monitorizare a internetului care pretinde că acoperă peste 90% din traficul de internet din lume și care, în unele cazuri, oferă acces la datele de e-mail ale oamenilor, la istoricul de navigare și la alte informații, cum ar fi cookie-urile sensibile de pe internet, potrivit datelor contractate și altor documente…

În plus, senatorul Ron Wyden afirmă că un denunțător a contactat biroul său cu privire la presupusa utilizare fără mandat și achiziționare a acestor date de către NCIS, o agenție civilă de aplicare a legii care face parte din Marina Militară…

Instrumentul, numit Augury … reunește o cantitate masivă de date și le pune la dispoziția clienților guvernamentali și corporativi ca serviciu plătit … agențiile care se ocupă de anchete penale au achiziționat, de asemenea, această capacitate. Agențiile militare nu au descris cazurile de utilizare a instrumentului.

Potrivit Vice, Marina americană, Armata, Comandamentul cibernetic și Agenția de contrainformații și securitate a apărării au cheltuit cel puțin 3,5 milioane de dolari pentru a accesa acest instrument. Întrebarea care se pune este de ce. După cum notează Vice, mai degrabă decât să obțină un mandat corespunzător, agențiile americane achiziționează frecvent pur și simplu datele dorite, fie că este vorba de date de telefonie mobilă sau date de utilizare a internetului, de la companii private.

În cazul Augury, acesta culege aproximativ 93% din tot traficul de internet, inclusiv istoricul browserului, URL-urile vizitate, utilizarea cookie-urilor, datele de e-mail și, cel mai important, datele de captură a pachetelor (PCAP) legate de e-mail, desktop la distanță și protocoale de partajare a fișierelor.

În total, este vorba de o cantitate nebună de date capturate fără știrea noastră, care sunt apoi vândute pentru un profit considerabil de către o companie privată (și aceasta este doar una dintre multe altele) către agențiile guvernamentale care folosesc banii noștri din taxe pentru a ne spiona.

Google – Cea mai mare mașină de spionaj dintre toate

Un jucător cheie în această închisoare digitală care se construiește în jurul nostru, pe banii contribuabililor, este Google. Nu numai că este o masivă mașină de spionaj, capturând „fiecare cuvânt din fiecare e-mail trimis prin Gmail și fiecare click făcut pe browserul Chrome”, dar este și un instrument cheie de cenzură. Sigur, este privat și „poate face ce vrea”, dar, de fapt, execută ordinele guvernului, deci nu este independent în nicio definiție serioasă a cuvântului.

Google este, de asemenea, un pionier și expert în inteligența artificială, necesară pentru o inginerie socială eficientă, iar ambele sunt componente cruciale ale sistemului de credit social al Marii Resetări.

Interferența Google în viața ta nu va face decât să crească, iar dacă încă folosești Gmail, înțelege că îți cenzurează căsuța de primire.

ProtonMail este o alternativă excelentă. Acesta oferă criptare end-to-end pentru a vă proteja conținutul și alte date ale utilizatorului. Proton oferă, de asemenea, un calendar criptat, stocare în cloud criptată și VPN gratuit.

Nu mai hrăniți bestia

În continuare, începeți să eliminați toate celelalte produse Google. Toate produsele Google sunt interconectate, iar datele de la toate produsele și serviciile lor diferite sunt colectate pentru a vă construi profilul personalității.

Acest profil este apoi vândut unor terțe părți. De asemenea, este utilizat de Google pentru a vă influența gândurile, convingerile și comportamentele prin intermediul analizei AI. Analizele de inteligență artificială ne aduc, de asemenea, înapoi de unde am plecat, cu noua agenție de poliție predictivă „pre-crimă” a lui Biden, ARPA-H – sau ceea ce ar putea deveni o astfel de agenție.

În timp ce poliția predictivă poate încă suna ca SF pur, un articol din ianuarie 2020 din The Intercept a citat un document din 2018 al firmei de stocare a datelor Western Digital și al companiei de consultanță Accenture, care a prezis că rețelele de supraveghere inteligentă vor fi folosite în cele din urmă exact în acest scop.

În prezent, autoritățile de aplicare a legii utilizează rețelele de camere de supraveghere pentru a investiga infracțiunile după ce acestea au avut loc. Western Digital și Accenture preconizează că, până în 2025, municipalitățile vor fi transformate în orașe inteligente complet conectate, în care camerele de luat vederi ale întreprinderilor și instituțiilor publice vor fi toate conectate la un sistem de analiză bazat pe inteligență artificială administrat de guvern, iar până în 2035, sistemul respectiv va avea capacități de predicție. După cum a raportat The Intercept:

Un «ecosistem de siguranță publică» va centraliza datele «extrase din baze de date disparate, cum ar fi rețelele de comunicare virtuală, permisele de conducere, bazele de date ale poliției și dark data”. O unitate de analiză bazată pe inteligență artificială va permite poliției să evalueze „anomaliile în timp real și să întrerupă o infracțiune înainte de a fi comisă”. Adică, să prindă suspectul înainte de comiterea infracțiunii.

Privind ARPA-H cu ochiul liber, aceasta pare făcută anume pentru ceea ce Webb numește „o organizație tehnocratică de «pre-crimă» cu potențialul de a incrimina atât bolile psiho-mentale și fizice, cât și «gândirea greșită»”.

Intimitatea este libertate, libertatea este intimitate

Este timpul să realizăm că nu poți avea libertate fără intimitate – în special confidențialitatea datelor. Pur și simplu este necesar să avem confidențialitatea datelor, deoarece datele noastre sunt folosite pentru a ne manipula, controla, înșela și răni. Sunt folosite ca o armă împotriva noastră.

Având în vedere cât de masivă este deja monitorizarea, supravegherea și recoltarea de date, va dura ceva timp până când vom reuși să ne eliberăm de toate acestea. În cele din urmă, vom avea nevoie de legi stricte și de agenții de aplicare a legii care să penalizeze companiile care recoltează și vând datele utilizatorilor.

Între timp, este necesar să ne educăm unii pe alții cu privire la rețeaua de control care se instituie și, fiecare dintre noi, să începem să „înfometăm bestia”. Nu vă mai dați datele. Fiecare punct de date pe care îl oferiți este un alt punct de date care va fi folosit pentru a educa IA despre cum să controleze mai bine oamenii.

Renunțarea la produsele Google – la toate – va elimina o mare parte din efortul de colectare a datelor. Așadar, nu amânați. Începeți astăzi. Câteva dintre cele mai frecvent utilizate capcane Google sunt enumerate în lista de mai jos:

 • Dacă sunteți elev de liceu, nu transformați conturile Google pe care le-ați creat în calitate de elev în conturi personale.
 • Treceți la un serviciu securizat de partajare a documentelor – Renunțați la Google Docs și utilizați o altă alternativă, cum ar fi Zoho Office, Etherpad, CryptPad, OnlyOffice sau Nuclino, toate recomandate de NordVPN.
 • Ștergeți toate aplicațiile Google de pe telefon și epurați hardware-ul Google.
 • Evitați site-urile web care utilizează Google Analytics – Pentru a face aceasta, va fi necesar să verificați politica de confidențialitate a site-ului web și să căutați „Google”. Site-urile web sunt obligate să dezvăluie dacă utilizează un instrument de supraveghere al unei terțe părți. Dacă folosesc Google Analytics, cereți-le să îl înlocuiască!
 • Nu folosiți dispozitivele Google Home în casă sau în apartament – Aceste dispozitive înregistrează tot ceea ce se petrece în casa dumneavoastră, atât ce spuneți, cât și celelalte sunete, cum ar fi spălatul pe dinți și fierberea apei, chiar și atunci când par a fi inactive, și trimit aceste informații către Google. La fel este valabil și pentru termostatul de casă Nest de la Google și Alexa de la Amazon.
 • Nu folosiți un telefon mobil Android, deoarece acesta este deținut de Google.
 • Renunțați la Siri, care își extrage toate răspunsurile de la Google.
 • Nu folosiți Fitbit, deoarece acesta a fost cumpărat recent de Google și îi va furniza toate informațiile fiziologice și nivelurile de activitate, pe lângă tot ceea ce Google are deja despre dumneavoastră.
 • Nu mai folosiți Gmail – Folosiți un serviciu de criptare bazat pe confidențialitate, cum ar fi ProtonMail.
 • Nu mai folosiți browserul Chrome și Google Search – Brave este un browser de preferat și, dacă tot sunteți acolo, puteți folosi noul motor de căutare Brave.

Author: Joseph Mercola

Citiți și:
Inteligența Artificială: O privire seculară asupra Antihristului digital
Harari despre supravegherea subcutanată
De ce Google, Apple, Facebook și Amazon sunt mai periculoase decât China. Capitalismul de supraveghere ‒ un pericol iminent

 

yogaesoteric
9 decembrie 2022

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More