Dictatura medicală naşte contrabanda – Ce au ajuns să facă oamenii presaţi de restricţiile pandemiei

 

Disperarea oamenilor să scape de sub cizma dictaturii politico-medicale atinge cote nebănuite. Vedeţi mai jos la ce s-a ajuns pentru ocolirea restricţiilor impuse în numele pandemiei.

Mai multe grupări infracţionale produc şi vând în Europa certificate falsificate care afirmă că deţinătorii lor au fost testaţi negativ pentru covid-19, susţine Europol, echivalentul european al FBI-ului.

„Atâta timp cât restricţiile asupra deplasării rămân în vigoare din cauza situaţiei covid-19, este foarte probabil ca producţia şi vânzarea certificatelor false de teste contra covid-19 să meargă bine.

Având în vedere mijloacele tehnologice disponibile pe scară largă, sub forma imprimantelor de înaltă calitate şi a diverselor programe software, escrocii pot produce documente contrafăcute, sau falsuri de înaltă calitate… Statele membre ar fi necesar să fie vigilente”, au transmis cei de la Europol luni, 1 februarie 2021, într-un comunicat publicat pe site-ul propriu

Organizaţia a emis alertă după ce statele-membre ale Europol au raportat o intensificare a activităţii infracţionale la mai multe aeroporturi din partea unor grupări infracţionale care vând teste false covid-19 în schimbul a sute de euro.

De exemplu, poliţia a arestat un suspect la aeroportul Charles de Gaulle din Paris pentru vânzarea unor rezultate false la preţuri de până la 300 Euro. Arestări similare au avut loc în Spania, Olanda, precum şi la aeroportul Luton din apropierea Londrei, se menţionează în raportul Europol.

Ziarul olandez Algemeen Dagblad a scris că pe aplicaţii populare de mesagerie, ca de exemplu, WhatsApp şi Snapchat, s-a intensificat activitatea organizaţiilor infracţionale care vând certificate de teste PCR, împreună cu semnături falsificate ale unor doctori reali. Testele sunt comercializate pentru aproximativ 50 Euro, de trei ori mai ieftine decât testul oficial, care costă aproximativ 150 Euro.

Toate acestea se petrec ca urmare a faptului că ţările din UE au decis să restricţioneze deplasările pe suprafaţa Europei şi le cer călătorilor să prezinte teste negative pentru virus înainte de îmbarcare.

Măsurile stupide împing oamenii la reacţii extreme

În SUA, noua administraţie Joe Biden a introdus aberanta decizie ca oamenii să poarte două măşti, una peste alta.

Centrul pentru Prevenirea şi Combaterea Bolilor (CDC) a emis un ordin pe data de 29 ianuarie 2021, prin care le solicită călătorilor purtarea de măşti pentru a preveni răspândirea virusului care cauzează covid-19. Toţi operatorii de transport sunt obligaţi să le ceară tuturor pasagerilor purtarea măştilor la îmbarcare, debarcare şi pe durata călătoriei atât la deplasarea pe teritoriul SUA, cât şi la plecarea sau la revenirea în Statele Unite.

Ordinul a intrat în vigoare luni, 3 februarie 2021.
„Măştile este necesar să fie făcute din cel puţin două sau mai multe straturi de ţesătură respirabilă fixate pe cap cu legături, bucle pentru urechi sau benzi elastice – iar eşarfele şi bandanele nu sunt admise”, spune ordinul.

În acelaşi document, CDC avertizează că îşi rezervă dreptul de a pune în aplicare ordinul prin sancţiuni penale, dar „încurajează cu tărie şi se aşteaptă la respectarea voluntară pe scară largă”. Aceeaşi instituţie aşteaptă sprijin din partea altor agenţii federale pentru implementarea ordinului.

În Olanda, oamenii au ajuns să recurgă la moduri creative de a evita restricţiile de circulaţie, ca de exemplu oferindu-se să plimbe câinii altora sau cumpărând uniforme cu emblemele unor firme de curierat, scria Reuters pe 21 ianuarie.

Anthony Fauci, recunoscut pentru alarmismul lui, a început recent să promoveze „mascarea dublă”, deşi în martie 2020 spunea că purtatul măştilor nu avea să împiedice răspândirea covid-19.

„O mulţime de oameni pun două măşti. Am făcut asta eu însumi. Şi motivul este că poţi să fii raţional şi să spui: «dacă este o barieră fizică, poate că m-aş simţi mai confortabil». Motivul pentru care CDC nu a modificat recomandarea este că nu au dovezi ştiinţifice care să spună că două măşti sunt mai bune decât una singură. Dar dacă o persoană vrea să pună două măşti, nu văd niciun motiv să-i spun să nu facă asta”, a declarat Fauci, într-un interviu pentru Newsweek din data de 1 februarie 2021.

Citiţi şi:

În Olanda, de la spectacole-protest la violenţe împotriva măsurilor anti covid-19

Robert Kennedy Jr., protest la Berlin: «Vrem lideri pentru care contează sănătatea copiilor noștri, nu profitul companiilor Big Pharma»

 

yogaesoteric
14 februarie 2021


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More