Dictatura Verde – Planurile Comisiei Europene pentru taxarea emisiilor de carbon și dubla tranziție verde și digitală

Surse apropiate IncorectPolitic au trimis redacției un document în care Comisia Europeană prezintă un plan ambițios pentru o dublă tranziție, verde și digitală, care se traduce într-o utopie comunistă.

În acest document, Comisia dă de înțeles că ordinele se execută, nu se discută:

Amânarea acțiunilor de combatere a schimbării climatice și suspendarea măsurilor nu este o opțiune pentru UE.

Comisia susține faptul că actuala criză covid-19 oferă o ocazie unică pentru a accelera tranziția către o economie neutră din punct de vedere al impactului asupra climei. Ideea utopică de „neutralitate climatică” o vor realizată, conform obiectivelor din document, până în 2050.

Se vorbește de „ecologizarea locuințelor” şi se preconizează: „consumatorii vulnerabili” vor avea costuri mari pe emisiile de dioxid de carbon. Vor suprataxa emisiile de carbon.

Așadar, urmărind să reducă cu 55% emisiile, iată ce declară: „prin utilizarea sporită a stabilirii de tarife pentru emisiile de carbon și cuplată cu redistribuirea veniturilor către gospodăriile cu venituri scăzute” – adică vor taxa carbonul așa mult încât gospodarii nu-şi vor mai permite încălzirea, scenariu în care vin cu „redistribuirea veniturilor” și ajutoare sociale care îi fac pe oameni dependenţi de guvern. Nu te vaccinezi? Nu primești ajutor la factura de căldură, pe care nu-ți mai permiți să o plătești după ecologizare.

Vor impune standarde mai stricte pentru emisiile de poluanţi atmosferici și de CO2 pentru vehicule. Nu ne vom mai permite mașini. Ne-o spun apoi sub altă formă, „autoturismele convenționale vor trebui să fie înlocuite treptat cu vehicule cu emisii zero“. Pe lângă „certificatele de emisii”, ei vor umbla la Directiva privind impozitarea energiei – efectiv vor să stabilească un „preț al carbonului“.

Toate măsurile sunt justificate prin sintagma „îmbunătățește condițiile de trai, sănătate, duce la crearea de locuri de muncă si reduce facturile la energie.” Nimeni nu va scăpa de aceste directive neobolșevice. Ne-o confirmă expresia „nimeni nu este lăsat deoparte” care se regăsește de câteva ori în text.

De asemenea, vor să „asigure existența unei forțe de muncă diverse și favorabile incluziunii“. Cum altfel, dacă nu prin imigrație?

Nu am citit ceva cu un limbaj mai de lemn, este un chin să parcurgi tot documentul. Acest document face parte din seria de strategii pentru implementarea Agendei 21, Agendei 30, iar pentru România se numește PNRR.

Acești oameni, tovarășii din Comisia Europeană, literalmente se cred Mesia, astfel că la pagina 26 își trădează complexul mesianic:

UE are posibilitatea, dar și obligația morală, să influențeze tendințele globale…”

Popoarele europene au obligația morală să răstoarne această uniune satanică.

Citiţi şi:
Să de-construim metoda de impunere a „Noii Ordini Mondiale”
Klaus Schwab, tătukul Marii Resetări: «Nu veți mai deține nimic și veți fi fericiți pentru asta!»
ONU: Agenda 2030 este dezvăluită – Modelul ascuns pentru înrobirea definitivă a omenirii sub stăpânii corporativi cei vicleni și nemiloși

 

yogaesoteric
11 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More