Din ciclul „Mai punem o haină (aerisită) pe noi” – faza pe Comisii Europene

Dragi tovarăși europeni! Ideea generală de la care plecăm e că musai să-l contracarăm pe nenorocitul ăla de Putin, care oricum e cu un picior în groapă, deoarece are Parkinson, ulcer, neoplasm al măduvei spinării, schizofrenie, cancer de prostată, afecțiuni neurologice multiple, complicații de pe urma nenumăratelor operații estetice de care este dependent (a spus și la Antena 3!!!) și urticarie… ah! ba nu, greșesc, urticarie, din păcate, n-are. Așadar, avem un satrap. Cum procedăm?

Pentru a da răspunsul la această întrebare, bravii bărbați ai Europei și vrednicele sale femei s-au întrunit, pe 30 martie 2022, la reuniunea săptămânală a colegiului Comisiei Europene, la sediul UE din Bruxelles, și au trasat unele direcții de acțiune, fiind mai dârji, mai rezilienți și mai redresanți ca oricând!

Tovarășul Timmermans Frans a rostit cu acest prilej, într-o atmosferă de puternică vibrație europeană, memorabile cuvinte care vor constitui neprețuite jaloane pentru programul de făurire a societății europene multilateral dezvoltate.

Timmermans Frans

Astfel, tovarășul Timmermans a transmis tuturor cetățenilor europeni optimismul său în legătură cu reușita deplină a unor acțiuni mici cu efecte mari, care, aplicate consecvent, îi vor da tiranului din estul Europei lovitura de grație într-un număr neprecizat – dar acceptabil – de ani! Soluțiile găsite de tovarășul Timmermans au fost întâmpinate de participanți cu aplauze furtunoase, prelungite.

Totuși, deoarece există și deviaționiști printre europenii de frunte, Edina Tóth, europarlamentar Fidesz, a întrebat, cu tupeu, la ședința Comisiei de mediu a Parlamentului European:

Din mai este interzis să se răcească sub 25 de grade (cu ajutorul aerului condiționat, n.n.) spațiile din școli și clădiri publice din Italia, iar iarna să se încălzească clădirile publice peste 19 grade. La începutul sesiunii, domnul Timmermans le-a cerut cetățenilor să oprească încălzirea în casele lor. Întrebarea este: inițiază UE măsuri similare la nivel european? Vreți să prescrieți la câte grade vor fi încălzite clădirile? În practică, oare cum veți controla asta?”

Tovarășul Timmermans a privit-o cu milă pe recalcitrantă și a asigurat asistența că nu se vor exercita „presiuni nejustificate” asupra gospodăriilor europene, frază din care s-a înțeles clar că Presiunile Justificate sunt cu totul altceva și, ca urmare, se pot exercita oricând…….

El a atras atenția europenilor ignoranți „că și ei ar putea face ceva pentru a muta mai puțini bani în buzunarul lui Putin”. Eu sunt convinsă că tovarășul Timmermans aplică riguros, la dânsul acasă, următoarele reguli de conduită, pe care ni le recomandă și nouă, iar succesul lor garantat se simte deja, ca un vânt siberian, în buzunarul lui Putin, în care intră tot mai puțini bani. Iată:

Desigur (cetățenii europeni), pot alege să nu facă nimic, dar, la fel de bine, pot alege să se încălzească mai puțin, să meargă cu bicicleta, nu cu mașina, să facă dușuri mai scurte și să-și aerisească hainele în loc să le spele!!!”, a spus, înțelept, tovarășul Timmermans.

Recunosc că toate indicațiile tovarășului Timmermans, cel mai vrednic și iubit fiu al Uniunii Europene, au fost neprețuite, dar o culme a neprețuirii, totuși, mi s-a părut acest să-și aerisească hainele în loc să le spele!!! Ei bine, asta înseamnă să fii vizionar……. sau să ai nasul înfundat, nu știu ce să zic……. Pentru că, perspectiva, din punct de vedere olfactiv, zic, a unei Europe care dă cu dușul numai pe ici – pe colo, prin părțile mai sensibile, și nu-și mai spală chiloții, indispensabilii și ciorapii, ci și-i „dăcât” aerisește, mi se pare debutul unei povești de mare succes!

P.S. Am găsit relatarea istoricei reuniuni pe site-ul RemixNews. ro, pe 29 aprilie 2022. Nu cred să mintă. Tot Comisia Europeană se preocupă și de cum să ne cârpim hainele și să ne pingelim pantofii, ca să nu mai facem risipă. Adică, numai idei revoluționare!

Autor: Luminița Arhire

Citiți și:
Adevărata listă a marilor putiniști
Șeful ONU: Este necesar să îndurăm prețurile mari la combustibili pentru binele planetei

 

yogaesoteric
22 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More