Din nou în centru?

Sosirea Diviziei 101 aeropurtate este primită de către propagandă cu surle şi trâmbiţe. Spun idioţii utili ai Occidentului că astfel România e protejată. Că nu avem de ce să ne facem griji, doar cei mai buni soldaţi ai lumii sunt pe teritoriul nostru. Aşa să fie? Cam la fel se spunea şi despre Articolul 5 şi aţi văzut despre ce este vorba în realitate.

Înainte de orice v-aş ruga să trageţi o gură de aer în piept şi să vă gândiţi cât se poate de sincer dacă într-adevăr vă doriţi aşa ceva? Sunteţi siguri că vreţi să fiţi parte a unui război, mai ales în condiţiile în care dacă rămânem în banca noastră nu ne întreabă nimeni de vorbă?

Şi acum să trecem la subiectul propriu-zis. În primul şi-n primul rând, sosirea acelei divizii, chiar şi pentru un exerciţiu militar, ar fi cazul să ne îngrijoreze teribil. Principalul motiv pentru care orice om cu capul pe umeri s-ar îngrijora ar fi acela că Divizia 101 este una strict ofensivă. Aşadar, toţi propagandiştii de doi bani care vă spun că ăia au venit să vă apere sunt nişte jigodii! N-au cum să apere în condiţiile în care sunt unitate de atac! Iar atac, în condiţiile date, înseamnă o operaţiune de agresiune pornită de pe teritoriul României. Cred că oricine înţelege limpede despre ce este vorba.

Acum, mai am o informaţie suplimentară. În conformitate cu contractul de găzduire a soldaţilor americani pe teritoriul nostru, aceştia nu dau socoteală statului român pentru absolut nimic. Asta în ciuda faptului că cea mai mare parte a fondurilor necesare găzduirii armatei americane aici este suportată de români. Dar, totuşi, ce înseamnă că nu dau socoteală? Între altele, armata SUA poate inclusiv să atace un alt stat de pe teritoriul României fără notificarea autorităţilor române!!! Adică ne putem trezi băgaţi în război de către americani care, după aceea, eventual o pot şterge englezeşte. Acestea sunt documentele semnate de reprezentanţii noştri! Ca să se ţină minte la procesul de care vor avea parte!

S-o luăm acum logic: dacă Divizia lu’ Peşte se apucă să atace Rusia în Ucraina, e ca şi cum România ar fi fost atacatorul. Asta le-ar putea fi suficient ruşilor pentru a abate o ploaie de Kinzal-uri deasupra infrastructurii noastre, fie că e vorba de şosele, carburanţi sau electricitate. Simplu şi rapid, cu câteva bombe, indiferent cât de rudimentare ar fi, infrastructura energetică a României ar fi la pământ. După un asemenea eveniment chiar nu mai contează dacă înving ruşii sau americanii. Noi tot rupţi în fund rămânem!

De aceea vă întreb sincer: când ne vom deștepta? Avem nevoie de aşa ceva pentru a apăra una dintre cele mai corupte ţări ale lumii? Ce sens are să ne băgăm noi fix ca musca-n lapte? Şi-ar mai trebui să mai realizaţi un lucru. După ce-a fost dat jos Ceauşescu, s-a luptat cu o vivacitate teribilă pentru dărâmarea a tot ce-a construit el. Absolut toate sfaturile venite de la „binefăcătorii financiari ai planetei” precum FMI şi Banca Mondială au fost îndreptate în direcţia distrugerii programatice a industriei ceauşiste, făcându-ne să devenim din punct de vedere industrial o ţară de lumea a treia. Un eveniment nefericit care ar distruge şi infrastructura României ar fi încununarea planului ticălos de răzbunare pe Ceauşescu. Am mai fost de-a lungul timpului în centrul diverselor conflicte şi nu ne-a fost bine deloc. Gândiţi-vă bine la asta!

Autor: Dan Diaconu

Citiți și:
Analistul George Friedman spune că Rusia ar putea ataca România, pentru a-i forța pe americani să reducă sprijinul logistic pentru Ucraina
România sub presiunea noii civilizații euroasiatice
România, cuprinsă de un puseu de febră militară

 

yogaesoteric
16 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More