Folosirea oamenilor ca „bioreactoare” – parteneriat de durată între DARPA și Moderna în dezvoltarea tehnologiei de la baza vaccinurilor ARNm

DARPA (Agenția pentru Proiecte de Cercetare Avansată în domeniul Apărării din SUA) și Moderna au pregătit de mult timp terenul pentru dezvoltarea tehnologiei de la baza vaccinurilor ARNm, se arată într-o analiză pe site-ul ICENI Bulletins, pe care o prezentăm mai jos.

Ce sunt vaccinurile cu acizi nucleici

Un vaccin pe bază de acid nucleic este un vaccin care utilizează metode de livrare a genelor, cum sunt nanoparticulele lipidice sau vectorii virali, pentru a furniza o anumită cantitate de ADN sau ARN într-o celulă. „Mașinăria” proprie celulei, sub formă de ARN polimeraze și ribozomi, utilizează acești acizi nucleici ca instrucțiuni pentru a sintetiza proteine. În cazul unui vaccin cu acid nucleic, proteina respectivă este de obicei una dintre proteinele structurale ale unui virus, având scopul de a genera un răspuns cu anticorpi împotriva acelei proteine specifice, dar acesta nu este singurul tip de produs pe care transfecția cu acid nucleic îl poate produce. Transfecția genelor în celule poate, de fapt, să determine acele celule să producă orice fel de proteină, cu instrucțiunile potrivite, inclusiv anticorpi monoclonali, receptori de proiectare și orice poate fi imaginat.

În cazul vaccinurilor covid-19, mass-media și establishmentul medical au încercat să nege acest aspect, argumentând că, întrucât vaccinurile nu modifică ADN-ul primitorului, asta însemna că nu sunt terapii genetice. Însă introducerea acizilor nucleici străini în organism pentru a genera proteine străine este, prin definiție, terapie genică, indiferent dacă genele proprii ale subiectului sunt sau nu modificate de aceasta. ADN-ul și ARN-ul sunt materiale genetice, iar dacă sistemul imunitar capturează o celulă care produce proteine non-umane, se vor petrece reacții foarte nocive pentru acea celulă.

Spre deosebire de un virus, care se leagă doar de factori gazdă specifici exprimați de linii celulare specifice și este endocitozat în acele celule specifice, lipidele cationice, precum LNP-urile utilizate în vaccinurile ARNm, sunt capabile să transfecteze practic orice tip de celulă cu instrucțiuni pentru a produce proteine. LNP-urile sunt investigate de mulți ani ca un mijloc de a conduce la creier medicamentele pentru Alzheimer, deoarece ocolesc cu ușurință bariera hemato-encefalică.

Atunci când ceea ce este transportat este o toxină, cum este proteina Spike SARS-CoV-2, există însă consecințe grave.

MDPI – Raport de caz: Encefalită necrozantă multifocală și miocardită după vaccinarea ARNm BNT162b2 împotriva covid-19:

Raportul actual prezintă cazul unui bărbat în vârstă de 76 de ani cu boala Parkinson (PD) care a murit la trei săptămâni după ce a primit a treia doză de vaccin împotriva covid-19. Pacientul a fost vaccinat pentru prima dată în mai 2021 cu vaccinul cu vector ChAdOx1 nCov-19, după care a mai primit două doze de vaccin ARNm BNT162b2 în iulie și decembrie 2021. Familia decedatului a solicitat o autopsie din cauza semnelor clinice ambigue înainte de moarte. PD a fost confirmată prin examinări post-mortem. Mai mult, au fost evidente semne de pneumonie de aspirație și arterioscleroză sistemică. Cu toate acestea, analizele histopatologice ale creierului au dezvăluit probleme nebănuite anterior, printre care vasculită acută (predominant limfocitară), precum și encefalită necrozantă multifocală de etiologie necunoscută, cu inflamație pronunțată, inclusiv reacție glială și limfocitară. În inimă au fost prezente semne de cardiomiopatie cronică, precum și de miocardită și vasculită limfo-histiocitară acută ușoară.

Deși nu a existat un istoric de covid-19 la acest pacient, a fost efectuată imunohistochimie pentru antigenele SARS-CoV-2 (proteinele Spike și nucleocapside). În mod surprinzător, în focarele de inflamație atât din creier, cât și din inimă, în special în celulele endoteliale ale vaselor mici de sânge, a putut fi detectată doar proteina Spike, dar nicio proteină nucleocapsidică. Deoarece nu a putut fi detectată nicio proteină nucleocapsidică, prezența proteinei Spike este necesar să fie atribuită vaccinării mai degrabă decât infecției virale. Descoperirile coroborează rapoartele anterioare despre encefalită și miocardită cauzate de vaccinurile covid-19 bazate pe gene.”

În anii anteriori, a existat un impuls major pentru adoptarea tehnologiei vaccinurilor cu acid nucleic, în mare parte fără ca aceasta să ajungă la public. O căutare de date pentru anii anteriori anului 2020 în ceea ce privește tehnologia vaccinurilor cu acid nucleic dă mai multe rezultate. De exemplu: Nature – vaccinuri ARNm – o nouă eră în vaccinologie; Frontiers – Progrese în vaccinurile ARNm pentru bolile infecțioase; International Journal of NanomedicineDezvoltarea vaccinurilor cu acid nucleic: utilizarea ARN-ului cu autoamplificare în nanoparticulele lipidice; Nature Gene Therapy – Promițătoarele vaccinuri cu acid nucleic; Cell Press Molecular Therapy – Vaccinurile ARN cu autoamplificare oferă o protecție echivalentă împotriva gripei în cazul vaccinurilor ARNm, dar la doze mult mai mici.

Sunt promovate aceleași proprietăți: dezvoltare și fabricare ușoară, rapidă și rentabilă; introducerea unei secvențe de genă pentru antigenul vizat și asta e tot.

În mod firesc, armata ar fi interesată de această tehnologie pentru vaccinarea rapidă a unor populații mari de oameni împotriva armelor biologice înainte de răspândirea pandemiei, deoarece oferă un potențial de dezvoltare și implementare rapidă a contramăsurilor într-un scenariu de război.

ADEPT – DARPA

ADEPT este un program DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency; Agenția SUA pentru Proiecte de Cercetare Avansată în domeniul Apărării) care a început în 2012. Acronimul înseamnă Autonomous Diagnostics to Enable Prevention and Therapeutics (Diagnosticare autonomă pentru a permite prevenirea și terapia). PROTECT este un subprogram al ADEPT și înseamnă Prophylactic Options to Environmental and Contagious Threats (Opțiuni profilactice pentru amenințările din mediu și reprezentate de boli contagioase).

Câteva căutări rapide dezvăluie date despre proiect: Diagnosticare autonomă pentru a permite prevenirea și tratamentul (ADEPT); ADEPT Vignette Final: „DARPA a fost pionieră în utilizarea organismului uman ca bioreactor pentru a produce anticorpi profilactici pentru protecția împotriva amenințărilor biologice”.

Scopul ADEPT: PROTECT pare a fi Acela de a propune sisteme de transportare a acidului nucleic care codifică anticorpi monoclonali (sau mAbs) împotriva unor agenți patogeni specifici care pot fi utilizați într-un război biologic, cum sunt gripa, variola, SARS, Chikungunya, rabia, bacteriile antrax și chiar Ricin, agenți nervoși și prioni.

După cum a recunoscut DARPA, agenția s-a asociat cu Moderna pentru a produce mRNA-1944, un mAb codificat cu acid nucleic împotriva chikungunya:

De fapt, DARPA se laudă în mod deschis pe Twitter că tehnologia vaccinurilor ARNm de la Moderna – și, prin extensie, ARNm-1273 – a fost un produs al ADEPT:

Ce se petrece cu adevărat aici? De ce mass-media nu a acoperit pe larg caracteristica de think-tank militar cu privire la toate aceste aspecte, precum și parteneriatul de durată al DARPA cu Moderna?

Moderna nu a dezvăluit finanțările federale pentru cererile de brevet pentru vaccin, spun avocații:

Un grup de presiune a cerut Departamentului Apărării să investigheze ceea ce a descris a fi «refuzul aparent» al Moderna (MRNA) de a dezvălui finanțări de milioane de dolari primite de la Agenția pentru Proiecte de Cercetare Avansată în domeniul Apărării în cererile de brevet pe care compania le-a depus pentru vaccinuri.

Într-o scrisoare adresată agenției, Knowledge Ecology International a explicat că în urma unei analize a zeci de cereri de brevet s-a constatat că firma a primit aproximativ 20 de milioane de dolari de la guvernul federal sub formă de granturi în urmă cu câțiva ani și că fondurile «probabil» au condus la crearea tehnologiei sale [pe care se bazează vaccinurile covid). Aceasta a fost folosită pentru a dezvolta vaccinuri pentru combaterea a diferite virusuri, cum sunt Zika și, mai târziu, virusul care provoacă covid-19.

În argumentele pentru efectuarea unei investigații, grupul de presiune a susținut că Moderna este obligată, conform legii federale, să dezvăluie granturile care au condus la aproape o duzină de cereri specifice de brevet și a explicat că sprijinul financiar conferă guvernului SUA anumite drepturi asupra brevetelor. Cu alte cuvinte, contribuabilii americani ar deține o participație în vaccinurile dezvoltate de companie.”

Acest document extins arată că Moderna reprezintă doar un alt front în Mafia Bioapărării. Mass-media, cu câteva excepții, menține tăcerea în această chestiune. Toate acestea ar putea sugera că programul ADEPT are o intenție de protecție. Însă există o singură problemă în această chestiune: substanța cu care oamenii sunt inoculați în prezent este o toxină care ucide oameni.

Motivul pentru care ați fost ținut în întuneric este pentru că sunteți ținta unei operațiuni militare desfășurate pe întregul glob, având ca scop reducerea populației, supravegherea în masă, controlul tiranic al mișcării oamenilor și distrugerea autonomiei umane prin tehnologia implantată”, este de părere autorul analizei.

Nici măcar nu își ascund planurile. Se mândresc în mod deschis cu ideile lor grandioase:

Este necesar să depunem toate eforturile în demascarea acestor oameni și în desființarea instituțiilor lor tiranice. Deoarece au încălcat în mod clar contractul social și se străduiesc cu disperare să ascundă acest fapt și nu avem de ce arăta obediență. Autoritatea lor este acum ilegitimă”, este concluzia bloggerului.

Citiți și:
Noua injecție anti-covid de la Moderna este fabricată de o companie care are legături cu serviciile de informații americane
„Vaccinurile” cu ARNm, eugenia și tendința spre transumanism
Operațiunea Coronavirus funcționează mână în mână cu Agenda Nanotehnologiei

 

yogaesoteric
16 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More