Directorul unei companii americane a fost concediat după ce i-a spus unui adolescent homosexual îmbrăcat în rochie că arată „ca un idiot”

Directorul general al companiei americane de servicii medicale la distanță VisuWell a fost demis după o dispută cu un adolescent american îmbrăcat în rochie. Videoclipul doveditor a fost realizat în timpul balului de absolvire la care Dalton Stevens (18 ani) participa alături de colegii săi, informează Smart Radio.

Filmarea ce i-a adus probleme lui Sam Johnson a fost realizată de către iubitul lui Dalton. Johnson i-a spus tânărului îmbrăcat în rochie că arată „ca un idiot”, după ce băieții erau foarte încântați de ei înșiși, Dalton afirmând chiar că „arăt superb”.

După ce videoclipul a devenit viral, VisuWell a emis un comunicat în care anunța concedierea lui Johnson. „Condamnăm în mod clar comportamentul lui Sam Johnson (…) Consiliul de conducere al VisuWell a decis să îl înlăture pe Johnson din funcția de CEO.”

Citiţi şi:
De la căsătoria homosexuală la dictatura homosexuală. Dreptul la anormalitate
Elveția: Cei care îi critică pe homosexuali riscă 3 ani de închisoare

yogaesoteric
23 iunie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More