Discurs senzațional în Bundestagul german: „Vă prefaceți că vă pasă de sănătatea oamenilor dar apoi le adăugați în secret gândaci în mâncare și nu vă preocupă cele 2,5 milioane de persoane vătămate de vaccin”

Greierii de casă și larvele gândacului de mucegai al cerealelor ar putea fi incluse în viitor în alimente. Uniunea Europeană a dat undă verde pentru acest demers ‒ în ciuda numeroaselor îngrijorări, scrie afdbundestag.

Martin Sichert, purtătorul de cuvânt al grupului parlamentar AfD pentru politica de sănătate, spune:

Avem nevoie imediat de o campanie de conștientizare a daunelor aduse sănătății prin consumul de insecte care urmează să fie adăugate în hrana noastră. Pentru persoanele care sunt alergice la crustacee și la produsele acestora, precum și la acarienii din praful de casă, consumul de insecte poate declanșa reacții alergice. De multe ori, însă, cei afectați nu știu că au o alergie corespunzătoare și intră acum în contact cu factorul declanșator pentru prima dată. Guvernul federal este necesar să se asigure că această nebunie a UE este cel puțin contracarată de o campanie amplă de educare a publicului. Grupul nostru parlamentar va depune moțiuni corespunzătoare în Bundestag.”

Discursul integral, tradus în română, este disponibil aici.

Citiți și:
Este foarte grav: „Nu este vorba doar de făină de viermi, ci de o secvență artificială de ADN care migrează în genomul uman”
UE a luat-o grav pe arătură. Aprobă gândaci pe bandă rulantă pentru hrana populației

 

yogaesoteric
31 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More