Disney lansează o animație despre o fetiță care moștenește un cult al băutorilor de sânge și sacrificii umane ritualice

Un nou show Disney numit „Praise Petey” (Lăudată fie Petey) a avut premiera pe 21 iulie pe Freeform și Hulu. Este vorba despre o tânără care moștenește „un cult de sacrificiu uman și de băut sânge al cărui logo are ochiul atotvăzător.

Un produs al 20th Television Animation al studiourilor Disney Television Studios,Praise Petey” este descris de The Hollywood Reporter ca fiind o „comedie animată pentru adulți”. „Praise Petey” prezintă o fată care este nevoită să se mute din marele oraș într-un „loc numit New Utopia”, unde este însărcinată să aibă grijă de cultul cu sacrificii ritualice al tatălui său decedat. Cultul presupune ca după sacrificiu să fie băut sângele victimelor.

Este o comunitate pe care tatăl ei a fondat-o, doar că nu este ca majoritatea”, a descris Reporter. „Aici, toată lumea face parte dintr-un cult. Chiar mai rău, ei cred că Petey este salvatorul lor profețit. Faptul că ești aici înseamnă că profeția revenirii marii fiice s-a împlinit”, spune unul dintre personaje, căruia actorul John Cho îi dă voce cu un accent fals din sud, într-un teaser de două minute al serialului.

Orașul ăsta o duce bine?”, întreabă apoi personajul Petey, înainte ca un alt personaj, dublat de Kiersey Clemons, să răspundă cu „Nu, murim de foame”. Pentru a împlini profeția cultului tatălui său, Petey este nevoie să se întoarcă în orașul în care cultul său exercită o stăpânire puternică. Petey nu vrea însă să facă aceasta și, în schimb, alege să se descurce cu „girlboss”.

Ca de obicei, Petey este prezentată ca o femeie independentă și puternică, care sfidează patriarhatul, ceea ce este, desigur, rău în contextul premisei serialului. Petey își asumă sarcina de a elimina elementele de cult din orașul tatălui ei și de a oferi comunității o altă cale de urmat. „Gata cu sacrificiile umane”, le spune Petey, îmbrăcată într-o „rochie cu flori ca la midsommar”, membrilor comunității din New Utopia, după ce devine împuternicită. „Am o viziune pentru New Utopia, și este luminoasă!

Serialul îi are în distribuție pe Annie Murphy (Schitt’s Creek), John Cho (Cowboy Bebop), Kiersey Clemons (The Flash), Stephen Root (Barry), Amy Hill (Magnum P.I.) și Christine Baranski (The Good Fight). „Praise Petey” este opera creatoarei, scenaristei și producătoarei executive Anna Drezen (fostă scenaristă-șefă a emisiunii „Saturday Night Live”). Mike Judge, Greg Daniels și Dustin Davis de la Bandera Entertainment, alături de Alex Bulkley și Corey Campodonico de la ShadowMachine și Monica Padrick (Central Park) sunt producători executivi.

Serialul este produs de Disney Television Studios’ 20th Television Animation, cu animație realizată de ShadowMachine.

Citiți și:
Guvernatorul DeSantis le spune celor de la Disney că și-au rătăcit calea și că este necesar să se întoarcă la mesajele lor originale și la poveștile autentice pentru copii
Creșterea și educarea copiilor în vederea pregătirii lor pentru acceptarea genului fluid și îmbrățișarea satanismului sunt acum temele principale al celor de la Disney

 

yogaesoteric
17 septembrie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More