Document top-secret dezvăluit recent sugerează că ne așteaptă lagărele FEMA. Lista de „ținte” a guvernului include „72 de tipuri diferite de americani care ar putea fi teroriști”

Dacă americanii ar mai avea nevoie de încă o dovadă că „libertatea” este atacată din toate părțile de un grup obscur de tirani deghizat în „guvern” aici, în America, iată că o primim din această știre de la Project Veritas, care prezintă un document recent divulgat de către un informator al FBI. Șocantul document arată cum, zi de zi, americanii sunt considerați „potențiali teroriști interni” din cauza unor simboluri foarte comune care ar putea fi prezente pe hainele pe care le poartă, sau a expresiilor pe care le folosesc și multe altele.

Documentul, care a fost marcat ca fiind „Unclassified/Law Enforcement Sensitive” (Neclasificat/Sensibil pentru Forțele de Aplicare a Legii) și era destinat „FBI Internal Use Only” (Pentru utilizare doar în cadrul FBI), etichetează drept „extremiste”: steagul Betsy Ross, orice afirmație care pledează pentru Al doilea Amendament din Constituție, steagul Gadsden și multe altele.

Practic, punând literalmente pe spatele cetățenilor americani o țintă a marelui guvern pentru simplul fapt că își exprimă opiniile și cunoștințele despre istorie, documentul FBI prezentat de Project Veritas ne reamintește de un articol al lui Michael Snyder de la The Truth Wins, din august 2013, intitulat „72 de tipuri de americani care sunt considerați potențial teroriști în documentele oficiale ale guvernului”.

Snyder își începe astfel textul care a ajuns mega-viral: „Ești conservator, libertarian, creștin sau posesor de arme? Te opui avortului, globalismului, comunismului, imigrației ilegale, Națiunilor Unite sau Noii Ordini Mondiale? Credeți în teorii ale conspirației, credeți că trăim «vremurile de pe urmă» sau vizitați vreodată site-uri de știri alternative (cum ar fi acesta)? Dacă ați răspuns afirmativ la oricare dintre aceste întrebări, sunteți un «potențial terorist», conform documentelor oficiale ale guvernului american.” În cele ce urmează vom analiza pe larg această poveste din 2013, în legătură cu noua scurgere de informații prezentată de Project Veritas.

Așadar, haideți să răspundem cu sinceritate la întrebările pe care le-a pus Snyder mai sus. „Sunteți conservator, libertarian, creștin sau posesor de arme?” Dacă reflectați cu bunăvoință, cât se poate de neutru, răspunsul la câteva dintre aceste întrebări este sigur afirmativ.

Vă opuneți avortului, globalismului, comunismului, imigrației ilegale, Națiunilor Unite sau Noii Ordini Mondiale?” În America anului 2022, există șanse ca majoritatea americanilor să se opună cel puțin unuia dintre aceste aspecte sau entități, decizia Curții Supreme de Justiție a SUA privind avortul demonstrând acest fapt la unul dintre cele mai înalte niveluri de guvernare.

Credeți în teorii ale conspirației, credeți că trăim «vremurile de pe urmă» sau vizitați vreodată site-uri de știri alternative (cum ar fi acesta)?” Dacă citiți acest articol, este evident că da.

Având în vedere că povestea lui Snyder din 2013 ne dovedește că ne aflăm pe acest drum spre tiranie de ceva vreme, să aruncăm o privire la alte „72 de tipuri diferite de americani” care se află de mult timp pe „listă”.

La un moment dat, termenul de „terorist” era folosit în sens foarte restrâns. Guvernul a aplicat această etichetă unor persoane precum Osama bin Laden și altor jihadiști islamici. Însă administrația Obama a eliminat toate referirile la islam din materialele de pregătire privind terorismul, în schimb termenul „terorist” fiind aplicat unor grupuri mari de cetățeni americani.

Iar dacă ești „terorist”, înseamnă că nu ai niciun drept și că guvernul te poate trata la fel cum îi tratează pe teroriștii care sunt deținuți la Guantanamo Bay. Așadar, dacă aparțineți unui grup de persoane care acum este numit „potențial terorist”, vă rugăm să nu o luați ca pe o glumă. Primul pas pentru a persecuta orice grup de oameni este demonizarea acestuia. Iar în acest moment, grupuri mari de cetățeni pașnici, care respectă legea, sunt demonizați fără milă.

Mai jos iată o parte din lista cu 72 de tipuri de americani care sunt considerați „extremiști” și „potențial teroriști” în documentele oficiale ale guvernului american. După cum puteți vedea, această listă acoperă cea mai mare parte a țării…

 1. Cei care vorbesc despre „libertățile personale”
 2. Cei care pledează pentru „drepturile statelor”
 3. Cei care vor „să facă lumea un loc mai bun”
 4. „Coloniștii care au căutat să se elibereze de sub dominația britanică”
 5. Cei care sunt interesați de „înfrângerea comuniștilor”
 6. Cei care cred „că interesele propriei națiuni sunt separate de interesele altor națiuni sau de interesul comun al tuturor națiunilor”
 7. Oricine are o „ideologie politică care consideră că statul este inutil, dăunător sau nedorit”
 8. Orice persoană care manifestă o „intoleranță față de alte religii”
 9. Cei care „acționează pentru a lupta împotriva exploatării mediului și/sau a animalelor”
 10. „Anti-gay”
 11. „Anti-imigranți”
 12. „Anti-musulman”
 13. „Mișcarea Patriotică”
 14. „Opoziția față de drepturile egale pentru homosexuali și lesbiene”
 15. „Membri ai Consiliului de Cercetare pentru Familie
 16. Membri ai Asociației Americane a Familiei
 17. Cei care cred că Mexicul, Canada și Statele Unite „plănuiesc în secret să fuzioneze într-o entitate asemănătoare Uniunii Europene care va fi cunoscută sub numele de Uniunea Nord-Americană”
 18. Membrii Patrulei Americane de Frontieră / Patrula Americană
 19. Membri ai Federației pentru Reforma Americană a Imigrației
 20. Membri ai Coaliției pentru Libertate din Tennessee
 21. Membri ai Rețelei de Acțiune Creștină
 22. Toți cei care se „opun Noii Ordini Mondiale”
 23. Oricine care este implicat în vreo „teorie a conspirației”
 24. Orice persoană care se opune Agendei 21
 25. Oricine este preocupat de lagărele FEMA
 26. Oricine care „se teme de iminența controlului armelor sau de confiscarea armelor”
 27. Mișcarea de miliție
 28. Mișcarea cetățenilor suverani
 29. Cei care „nu cred că ar fi necesar să plătească taxe”
 30. Toți cei care „se plâng de prejudecăți”.

Și după cum veți vedea în articolul lui Snyder, cu acea listă de 72 de tipuri diferite de americani demonizați ca potențial teroriști, în anul 2013, acoperind cel puțin jumătate din țară, imaginați-vă cât de mult s-a extins cercul suspecților până în ziua de astăzi, când oricine se opune „oricărui aspect globalist” este atacat de aceștia și de presa lor mainstream, adeseori fiind demonizat prin termeni stupizi ca „suprematist alb” sau alții. Vă invităm să citiți întreaga listă aici.

Așadar, FBI-ul lui Joe Biden a reluat acțiunea exact de unde a rămas guvernul lui Obama – o dovadă în plus că Biden este doar o marionetă pentru o altă administrație Obama –, demonizând aproape orice american care nu este de acord cu agenda lor dementă ca fiind un potențial terorist. În acest context, statul Florida tocmai a stârnit furia stângii prin prezentarea unei noi plăcuțe de înmatriculare „Don’t Tread On Me” („Nu mă călca în picioare”), atât de „controversată”, nu-i așa?

Iritată pentru că sloganul promovează „libertatea” mai degrabă decât „sclavia”, chiar și steagul american este „toxic” pentru stânga care urăște America, așa că nimic din toate acestea nu ar fi cazul să ne surprindă.

Totuși, toate acestea ne oferă tuturor o confirmare suplimentară a unui „război” foarte real, în mare parte ascuns și nedeclarat, împotriva a tot ceea ce înseamnă „America”, cu „Libertatea” de la „Marea la Marea Strălucitoare” privită cu dispreț de stânga radicală care vrea să controleze totul, cu „simbolurile libertății” evitate și chiar incriminate. Acum, când sunt confirmate una după alta așa-zisele „teorii ale conspirației”, cât de departe sunt lagărele FEMA despre care se vorbește de mult timp? După cum arată cele două videoclipuri de mai jos, acestea sunt pregătite pentru patrioți.

În primul videoclip aflăm mai multe despre recentele scurgeri de informații de la FBI pe care Project Veritas le-a expus, o dovadă în plus că globaliștii îi urmăresc pe patrioții americani, în timp ce al doilea videoclip analizează pe larg implicațiile aceluiași subiect.

În încheiere, subliniem încă o dată că lista celor „72 de tipuri de americani” care au fost clasificați ca potențial teroriști în documentele oficiale ale guvernului SUA ar include numele cam al tuturor celor care citesc acest articol în „Amerika” anului 2022.

Citiți și:
De la biosecuritate la totalitarism
Își ușurează Statele Unite propria dispariție?
De-ale lui Big Brother: SUA doreşte să creeze o bază secretă de date pentru a monitoriza cetăţenii ţării

 

 

yogaesoteric
24 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More