O româncă medic din America avertizează cu privire la posibila transmitere a proteinei Spike de la vaccinați la nevaccinați: Fenomenul „shedding”

Dr. Ana Maria Mihalcea prezintă trimiteri către studii și documentele Pfizer

O româncă medic care lucrează în America, Ana Maria Mihalcea, doctor în medicină, avertizează cu privire la fenomenul „shedding” („excreție”) – transmiterea proteinei Spike de la vaccinați la nevaccinați, făcând trimiteri către studii și documentele Pfizer.

De la lansarea vaccinurilor împotriva covid-19, mulți oameni au asistat la și au experimentat simptome neobișnuite. Termenul „shedding” („excreție”, „împrăștiere”, „răspândire”) a fost folosit foarte frecvent și „verificatorii de fapte” au negat posibilitatea unui astfel de fenomen, spunând că nu există un virus viu în produsul ARNm de terapie genică.

În înțelegerea medicală convențională, excreția a fost descoperită după administrarea vaccinurilor. Aceasta înseamnă că particulele de virus sunt produse de persoana vaccinată și apoi excretate prin fluide ale trupului, cum sunt saliva, fecalele, sau în aer prin respirație, scrie dr. Ana Maria Mihalcea pe site-ul său de pe platforma Substack.

De exemplu, după administrarea vaccinului împotriva rotavirusului la nou-născuți, rotavirusul a fost detectat în scaun în a 3-a până la 7-a zi și a fost găsit la 70% dintre nou-născuți, după cum arată acest studiu.

De asemenea, a fost documentată excreția virală în căile nazale după administrarea vaccinului anti-gripal viu atenuat.

Această excreție a virusului înseamnă că persoanele vaccinate pot chiar să răspândească boala împotriva căreia au fost vaccinați.

Termenul de „excreție” în legătură cu acele vaccinuri concepute special pentru a se răspândi singure este un concept ușor diferit. S-a cercetat pe animale cum pot fi concepute vaccinuri al căror conținut să se răspândească automat, de exemplu prin contact cu pielea, prin schimbul de fluide trupești și transmisie prin laptele femelelor.

De mult timp, astfel de vaccinuri sunt în dezvoltare, chiar și vaccinuri pentru sterilizarea populațiilor de animale și care să permită răspândirea contracepției de la animal la animal (a se vedea articolulOamenii de știință lucrează la crearea de vaccinuri care se răspândesc ca o boală. Ce ar putea fi în neregulă [cu astfel de vaccinuri]?”)

Luigi Warren, cunoscut pentru munca sa împreună cu Derrick Rossi, co-fondatorul companiei Moderna, care produce vaccinuri bazate pe tehnologia ARNm, a declarat în 2021:

Cred că ideea de excreție se referă la faptul că cei vaccinați excretă proteina, nu virusul. Și este, cu siguranță, adevărat că persoanele vaccinate cu vaccinurile ARNm excretă proteina Spike, dar aceasta este în cantități minuscule și nu poate induce o stare de rău / oboseală altor oameni.”

De unde știe aceasta, din moment ce cantități minuscule de proteină Spike creează cheaguri rezistente la dizolvarea de către sistemul uman de fibrinoliză? – se întreabă dr. Ana Maria Mihalcea.

A se vedea acest studiu: „Proteina Spike SARS-CoV-2 S1 induce fibrin(ogen) rezistent la fibrinoliză: implicații privind formarea de microcheaguri în [cazul] covid-19

Ce spun documentele Pfizer

În continuare, medicul prezintă extrase din documentele Pfizer despre excreție: „Un studiu de fază 1/2/3 pentru evaluarea siguranței, tolerabilității, imunogenității și eficacității vaccinurilor candidate ARN împotriva covid-19 la persoanele sănătoase”.

În paragraful cu titlul „Expunerea în timpul sarcinii sau alăptării și expunerea profesională” se menționează situații în care persoanele pot fi expuse la excreție prin legătura cu cei aflați în studiul clinic. De exemplu, „un membru al familiei de sex feminin sau o furnizoare de servicii de îngrijire medicală raportează că este însărcinată după ce a fost expusă la studiul clinic prin inhalare sau contact direct. Sau un membru al familiei de sex masculin sau un furnizor de servicii de îngrijire medicală care a fost expus la studiul clinic prin inhalare sau contact direct [piele pe piele] își expune apoi partenera înainte de sau în jurul momentului concepției. Cel care investighează este necesar să raporteze cazurile de EDP [expunere în timpul sarcinii] către Pfizer Safety în termen de 24 de ore de la descoperirea cazului, indiferent dacă a avut loc sau nu un SAE [Serious Adverse Events, evenimente adverse grave]. Informațiile inițiale transmise este necesar să includă data estimată a nașterii.”

După cum subliniază dr. Ana Maria Mihalcea, „din această scriere este evident că inhalarea aerului din jurul unei persoane vaccinate sau atingerea pielii acesteia este considerată atât de periculoasă încât este necesar să fie raportată ca un eveniment advers în 24 de ore. În plus, cineva care a fost expus poate transmite către o altă persoană nevaccinată. În mod clar, [acest proces] descrie vaccinuri periculoase care se autorăspândesc. Întrebarea mea este următoarea: dacă această expunere este suficient de periculoasă pentru a fi raportată ca eveniment advers, atunci de ce nu anunțăm publicul că este periculos să inhalăm aerul din jurul persoanelor vaccinate și să le atingem pielea – deoarece poate vaccina persoana respectivă [care intră în contact cu vaccinații]?

Mulți medici nu doresc să ia în considerare chestiunea excreției, deoarece «nu există date». Studiile recente arată din punct de vedere științific că excreția este într-adevăr reală.

Testele nazale efectuate copiilor care trăiesc în case cu oameni vaccinați au evidențiat IgG specific SARS-CoV-2 detectabil, deși nu au fost detectați anticorpi specifici SARS-CoV-2 în testele nazale la copiii din familiile cu oameni nevaccinați.

Medicul a făcut trimitere și la studiulDovezi ale transmiterii prin aer a imunității umorale specifice SARS-CoV2”.

Raportări despre efectele excreției și observațiile clinice ale dr. Ana Maria Mihalcea

După lansarea produselor pe bază de ARNm anti-covid-19, multe persoane nevaccinate s-au plâns de simptome medicale după ce au petrecut un timp în apropiere de persoanele vaccinate, scrie pe site-ul său de pe platforma Substack medicul de origine română dr. Ana Maria Mihalcea.

Potrivit medicului, femeile au raportat tulburări menstruale, hemoragii, care au apărut chiar și la fete de doi ani și la femei de 92 de ani. În continuare, redăm în traducere restul analizei:

„Raportări despre efectele excreției și observații clinice

Creșterea tulburărilor menstruale și scurgerea țesutului decidual (creșterea țesutului până la dimensiunea uterului, ceea ce se asociază cu dureri abdominale și sângerare) au fost documentate de mycyclestory.com.

Cea mai frapantă constatare în urma studiului lor publicat este incidența considerabilă a scurgerii țesutului decidual (DCS) în rândul respondentelor la sondaj, care a identificat 292 de femei care au observat un eveniment DCS pe parcursul a 7,5 luni în 2021. În comparație cu această cifră, toată literatura medicală publicată anterior, care se întinde pe 109 ani, descrie mai puțin de 40 de cazuri. A existat o creștere cu 2000% în 2021 a afecțiunii DCS raportată. Studiul nu a raportat statutul privind vaccinarea, dar a luat în calcul corelația cu lansarea vaccinului.

Totuși, în secțiunea referitoare la simptomele raportate, femeile nevaccinate au mărturisit că au suferit sângerări menstruale atunci când se aflau în apropierea persoanelor vaccinate. Multe au început să aibă hemoragie în câteva ore și au fost raportate avorturi spontane. Aceste mărturii sfâșietoare și șocante sunt menționate în Gazeta de Științe Medicale, aici: COVID-19 and the surge in Decidual Cast Shedding.

Aici sunt câteva exemple din propria mea experiență în practica mea medicală, cu pacienți nevaccinați care s-au plâns de posibile excreții:

Am consultat femei care s-au plâns de hemoragie imediată și extremă în câteva ore după ce au fost în apropierea unei persoane recent vaccinate. Un pacient a dezvoltat o embolie pulmonară la scurt timp după ce un coleg de cameră a primit vaccinul, o altă persoană a suferit o embolie pulmonară care pune viața în pericol, la scurt timp după ce a fost în preajma persoanelor vaccinate.

[Am constatat apariția] mai multor cancere agresive noi și recurente, în decurs de 6-12 luni de la vaccinarea unui membru al familiei. Un număr mare de oameni au raportat dureri de cap, dureri musculare și articulare, palpitații, valori anormale ale tensiunii arteriale. Mulți au dezvoltat simptome de covid în decurs de 1-2 zile după ce s-au aflat în preajma persoanelor vaccinate asimptomatice.

Am început să fac teste D-dimeri la persoane nevaccinate care erau îngrijorate de fenomenul excreției. Acest test este făcut pentru a verifica coagularea sângelui și, pentru prima oară, a intrat puternic în atenția publicului atunci când dr. Charles Hoffe a testat nivelurile de D-dimeri la pacienții vaccinați și a constatat o rată crescută de 60%. Spre îngrijorarea mea tot mai mare, un număr mare de oameni nevaccinați, fără niciun istoric de cheaguri de sânge, aveau într-adevăr valori mari de D-dimeri.

Le-am stabilit un protocol care include Ivermectină, Hidroxiclorochină, Hisperidin Diosimin, Plasmanex, Aspirină, Epithalon și Vitamina C intravenos în doze mari cu glutation IV și acid alfa-lipoic. Unii pacienți s-au tratat și cu albastru de metilen, pe lângă Neo 40 (suplimente de oxid nitric), DMG (dimetilglicină). Acest tratament a fost adăugat pe lângă suplimentele de bază cu zinc, quercetină, NAC, vitaminele C și D și alte regimuri complete de suplimentare cu vitamine, precum și alte intervenții individuale, dacă erau indicate. Îmbunătățirea nivelurilor de D-dimeri și revenirea completă la normal au fost observate în decurs de 1-2 luni de la începerea tratamentului.

În acest video explic constatările mele din practica mea clinică și discut diferite cazuri, precum și despre normalizarea rezultatelor testelor de laborator: Creșterea nivelurilor de D-dimeri la cei nevaccinați. Un indiciu al excreției? (vezi video la finalul articolului).

Rezumat și recomandări

În calitate de medic specialist de medicină internă și medicină funcțională, sunt deosebit de îngrijorată de tăcerea cu privire la această problemă referitoare la excreția particulelor de ARNm. Presupunem că proteina Spike, și nu alte nanoparticule, este transmisă, dar nu știm cu siguranță. Având în vedere numărul de evenimente adverse care sunt raportate în urma injecțiilor pe bază de ARNm și impactul pe termen lung asupra sănătății, se ridică întrebarea dacă excreția nediagnosticată legată de vaccin are, de asemenea, efecte secundare pe termen lung. De exemplu, am un pacient nevaccinat a cărui familie este vaccinată și care a avut niveluri mari de D-dimeri iar acum suferă de microcoagulare în ochi, cu afectarea severă și progresivă a vederii. Este această afecțiune cauzată de o infectare anterioară covid sau are legătură cu fenomenul excreției?

De asemenea, sunt îngrijorată de incidența temporală a cancerului pe care am observat-o la tineri care au fost în contact cu un partener vaccinat, fără a avea antecedente familiale de cancer. Am enumerat și celelalte observații ale mele și toate sunt alarmante pentru mine. Ideea că un contact de câteva minute al unei femei nevaccinate cu o persoană vaccinată poate induce hemoragie severă, imediată, în 1-2 ore de la expunere, ridică întrebarea – ce anume se transmite care este atât de puternic încât să determine o reacție fizică atât de severă atât de repede?

Dacă evidențiem victimele în masă ale tehnologiei ARNm, așa cum indică creșterea mortalității din orice cauză în rândul celor vaccinați, nu ar fi necesar să ne îngrijorăm și de îmbătrânirea accelerată și efectele adverse asupra sănătății la cei nevaccinați expuși la «fenomenul excreției»? În acest caz, remediul este distanțarea de persoanele vaccinate pentru a-i proteja pe cei nevaccinați de riscuri neprevăzute asupra sănătății? Nu ar fi necesar să facem în mod activ investigații la toți pacienții pentru posibile efecte ale excreției, așa cum fac în cabinetul meu și descopăr astfel de rezultate anormale? În acest moment, avem multe întrebări fără răspuns și răspunsuri presupuse, din moment ce nici măcar nu știm ce este exact în aceste vaccinuri. Dacă sănătatea persoanelor nevaccinate este în pericol real dacă nu cercetăm această problemă?

Recomand o dezbatere și o investigație științifică cât mai urgentă cu privire la această potențială amenințare la adresa sănătății publice.”

Citiți și:
Recunoaștere uimitoare a inventatorului tehnologiei ARNm: Vaccinații transmit prin secrețiile organismului proteina spike
Ucigașul din sânge: „proteina spike”

 

yogaesoteric
24 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More