Victorie uriașă pentru pușcașii marini americani câștigată de avocatul Harry Miheț împreună cu Liberty Counsel: vaccinarea obligatorie a fost oprită!

Serurile asociate cu celule fetale încalcă libertatea religioasă! Poate aude și consilierul patriarhal și purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu!

Victorie uriașă pentru pușcașii marini americani! În procesul colectiv al Liberty Counsel împotriva Departamentului Apărării, tribunalul federal din Tampa a acordat certificarea grupului și o INJUNCȚIE la nivel național, la nivel de grup, blocând Departamentul Apărării să pedepsească orice pușcaș marin care are o obiecție religioasă față de vaccinarea forțată! Instanța a concluzionat că DoD încalcă probabil legea, inclusiv Religious Freedom Restoration Act”, declară avocatul româno-american Harry Miheț, avocat în acest caz de amploare, citat de Tribuna.Us.

Avocatul Harry Miheț a obținut și alte victorii, între care aceea că împreună cu organizația Liberty Counsel a câștigat despăgubiri de peste 10 milioane de dolari pentru lucrători nevaccinați din domeniul medical care au refuzat vaccinul experimental și au fost discriminați religios, demonstrând că în elaborarea serurilor sunt implicate celule fetale. Situația se repetă acum, la un nivel mai mare.

Practic, Tribunalul Districtual al Statelor Unite ale Americii din Florida a oferit o acțiune colectivă și a acordat un ordin preliminar la nivel de clasă împotriva mandatului federal ilegal de vaccinare covid în numele celor care sunt în serviciul activ sau în rezervă în Corpul Marinei Statelor Unite. Liberty Counsel l-a dat în judecată pe secretarul Apărării Lloyd Austin și a intentat această acțiune colectivă în numele tuturor pușcașilor marini americani cărora li s-a refuzat acordarea de compensații religioase pentru vaccinare cu produse care sunt asociate cu celule fetale provenite din avorturi, informează Liberty Counsel.

Un proces este programat pentru luna noiembrie a acestui an, în care vom PROBA în mod concludent ilegalitatea lui Joe Biden și a Departamentului său de Apărare. Până atunci, ordinul judecătoresc de astăzi îi protejează pe pușcașii marini de a fi pedepsiți, marginalizați sau dați afară din cauza convingerilor lor religioase!”, continuă Miheț.

Din nefericire, Departamentul Apărării a dat deja afară un număr de pușcași marini – un act inconștient și ilegal, pentru care îi vom trage la răspundere. Dar asta se oprește astăzi!

Judecătorul Steven Merryday de la Curtea Districtuală a SUA a emis următorul ordin împotriva Departamentului Apărării și a Corpului Pușcașilor Marini al SUA:

Inculpaților li se interzice în mod PRELIMINAR (1) să aplice împotriva unui membru al grupului orice ordin, cerință sau regulă de a accepta vaccinarea împotriva covid-19, (2) să elimine sau să elibereze din Corpul pușcașilor marini un membru al grupului care refuză vaccinarea împotriva covid-19 și (3) să ia măsuri de represalii împotriva unui membru al grupului pentru că acesta și-a afirmat drepturile legale în temeiul RFRA (Religious Freedom Restoration Act).

Instanța continuă cu declarații potrivit cărora Departamentul Apărării nu a reușit să susțină libertatea religioasă a pușcașilor marini care aleg să refuze injecțiile covid din motive religioase – o decizie care nu le afectează capacitatea de a servi în funcțiile lor militare.

În concluzie, declarațiile, ambele voluminoase și pline de cifre, spun puțin sau nimic despre, de exemplu, riscul marginal, dacă există, ca un anumit pușcaș marin cu obiecții religioase să nu poată servi – în conformitate cu credința religioasă sinceră – fără vaccinare, ca o adaptare rezonabilă care să păstreze interesul guvernamental imperios și să țină seama în mod rezonabil de libertatea de exercițiu. Aceasta este întrebarea pe care Corpul Pușcașilor Marini o evită cu scrupulozitate pentru fiecare solicitant. Dar aceasta este o întrebare la care RFRA obligă Corpul Pușcașilor Marini să răspundă. Până în prezent acesta nu a făcut-o.

Fondatorul și președintele Liberty Counsel, Mat Staver, a declarat: „Curajoșii noștri pușcași marini americani sunt în sfârșit scutiți de aceste mandate ilegale de vaccinare împotriva covid. Administrația Biden și Departamentul Apărării nu sunt mai presus de lege. Acești bravi membri ai serviciului au fost abuzați și maltratați din cauza credinței lor. Ei au fost concediați, au ajuns în fața Curții Marțiale, au fost supuși altor proceduri disciplinare care le-au schimbat viața și au fost concediați pentru că pur și simplu și-au respectat libertatea religioasă de a alege să nu-și injecteze o substanță în trup. Departamentul Apărării a încălcat fără încetare legea și a ignorat libertatea lor religioasă. Astăzi, această nelegiuire ia sfârșit. Liberty Counsel are marele privilegiu de a-i apăra pe acești membri ai serviciului care îl iubesc pe Dumnezeu și țara lor.

Citiți și:
19 pompieri nevaccinați cer despăgubiri de 38 de milioane de dolari de la autoritățile orașului canadian Calgary, pentru că li s-a impus vaccinarea la locul de muncă
„Inamicul invizibil”

 

yogaesoteric
23 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More