DOCUMENTE / Bordelul din baza militară americană de la Kogălniceanu


Ana Maria Nuciu a fost până anii trecuţi traducătoare în baza militară americană de la Kogălniceanu. Totul părea să fie normal, până când Ana Maria descoperă că în această unitate militară ce aparţine forţelor NATO funcţiona un adevărat BORDEL, în care veneau fete minore pentru a satisface dorinţele unor militari, mai ales ale comandantului bazei „Black Sea Area Support Team”, Otto Busher, ajutat de mâna lui dreaptă, plutonier adjutant principal al BSAST, Lloyd Sparks!

Cu o tenacitate uluitoare şi cu un curaj devastator, deşi a fost ameninţată direct de un militar american că o va călca cu maşina (Cotidianul este în posesia unei înregistrări cu această convorbire), Ana Maria Nuciu a sesizat Parchetul în legătură cu acest bordel din incinta bazei militare! A fost o amplă anchetă desfăşurată de autorităţile americane şi române, invocându-se însă Acordul semnat în 2001 între cele două ţări, în care România ceda dreptul de anchetă al militarilor americani către SUA.

Publicăm mai jos plângerea penală pe care Ana Maria Nuciu a trimis-o la DIICOT, în care cere ca „Dosarul Kogălniceanu” să fie conexat „Dosarului Caracal-Deveselu”, cel în care Gheorghe Dincă este acuzat că a răpit şi sechestrat două fete, fiind acuzat chiar de uciderea lor! Documentul conţine informaţii şi detalii absolut uluitoare, pe care autoarea plângerii, Ana Maria Nuciu, le argumentează însă cu probe concrete, care, în condiţii normale, ar fi dus la condamnări cu ani grei de închisoare. Fiind însă vorba despre interese militare, de SUA, de NATO, sunt forţe care încearcă mereu să pună batista pe ţambal ori de câte ori astfel de scandaluri explodează în spaţiul public.

România este pe primul loc nu numai la livrarea de fete pentru reţelele de trafic de persoane din UE, ci şi la traficul de femei pentru militarii NATO, aşa cum s-a petrecut în Kosovo, Kuweit sau Bosnia şi Herţegovina! Să citim însă cu atenţie documentul trimis în 20 noiembrie 2019 de Ana Maria Nuciu către DIICOT:

Mulţi se vor întreba: ce legătură acest „bordel” de la Kogălniceanu cu Deveselu şi „Cazul Caracal”. Păi, are!
În primul rând, pentru că şi Baza militară de la Deveselu a fost în centrul anchetelor penale din 2012, 2014, 2018, când s-a vorbit despre răpirea unor eleve de liceu pentru a fi oferite militarilor americani de la Deveselu. În 2014, şeful reţelei, Bogdan „Cocoş”, a fost sinucis în Penitenciarul Craiova, acolo unde este deţinut şi Gheorghe Dincă.
În al doilea rând, în ancheta jurnalistică asupra „Cazului Caracal” s-a vorbit iarăşi despre legăturile reţelelor de trafic de persoane cu baza militară de la Deveselu, pe care procurorii au ţinut morţiş să nu le ia în seamă.

Astfel de „bordeluri militare” au făcut obiectul anchetelor din Kuweit, Kosovo, Bosnia şi Herţegovina.

Citiţi şi:
«Veţi ajunge duşmăniţi să fiţi de toate făr-a prinde chiar de veste»
NATO își face bază lângă București. Cât va costa noua facilitate militară

yogaesoteric
26 iulie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More