Documente NASA, ţinute la secret, dovedesc că «imposibila tehnologie» EM Drive funcţionează, deşi încalcă a treia lege a lui Newton

 

f

Rezultatele testelor NASA asupra ,,imposibilei tehnologii” EM Drive au ieşit la iveală, în urma unor scurgeri de informaţii. Acestea demonstrează că sistemul controversat de propulsie funcţionează şi este capabil să genereze o forţă de tracţiune impresionată.

EM Drive a fost considerat în anul 2015 drept cea mai importantă invenţie, deoarece părea că oferă posibilitatea realizării unui sistem de propulsie fără combustibil, care ar putea transporta oameni pe Marte în 70 de zile.

Uimitor este că potrivit legilor fizicii actuale, tehnologia nu ar trebui să funcţioneze. EM Drive sfidează a treia lege a lui Newton, Principiul acțiunii și reacțiunii, care afirmă că oricărei forțe de acțiune îi corespunde o forță de reacţiune egală, dar de sens contrar. Aşadar, conform lui Newton, pentru ca un sistem să fie propulsat, trebuie să fie împins de ceva cu o forță suficient de mare.

Însă EM Drive funcţionează fără combustibil sau propulsor, prin efectul undelor electromagnetice, mai precis al microundelor, generate într-o cavitate metalică de formă conică – fotonii lovesc înainte și înapoi pereții camerei. Mişcarea din interiorul conului face ca ,,partea ascuţită” a EM Drive să genereze un impuls care propulsează dispozitivul în direcţia opusă.

Deşi au avut loc teste şi dezbateri de-a lungul anilor, maşinăria a rămas controversată. Cu toate că noua tehnologie un este validată de legile actuale ale fizicii, ea a funcţionat la fiecare test.

Un document care evidențiază testele făcute de NASA cu EM Drive, redactat în 2015, a fost adus în atenția publicului în urma unor scurgeri de informaţii. Acesta dovedeşte că mecanismul funcţionează şi generează un impuls foarte puternic. În concluziile lucrării se precizează că măsurătorile au arătat că EM Drive generează 1,2 milinewtoni pe kilowatt în vid.

De asemenea, documentul menționează că testele NASA nu au fost concepute pentru a optimiza impulsul generat de EM Drive, ci doar pentru a testa funcţionalitatea mecanismului.


Citiți și:

Un vis frumos e gata sa se realizeze: Energie «stelară» pentru toată lumea!

Un nou dispozitiv free-energy este disponibil omenirii
 

yogaesoteric
30 ianuarie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More