Donald Trump: „Vaccinarea persoanelor foarte tinere este realmente necesar să fie oprită!”

Fostul președinte american Donald Trump îndeamnă la prudență atunci când vine vorba ca tinerii să facă vaccinurile covid-19, informează National File.

Într-o apariție la emisiunea lui Sean Hannity de la Fox News, al 45-lea președinte Donald Trump i-a îndemnat pe tinerii americani să se gândească serios înainte de a decide să facă unul dintre controversatele vaccinuri covid-19, după ce mai mulți tineri au suferit miocardite sau atacuri de cord în urma vaccinării.

Acum e nevoie să revenim și școlile este necesar să se deschidă”.

Vaccinarea persoanelor foarte tinere este realmente necesar să fie oprită! E important să vă ocupați din nou de conducerea țării, adică nu văd motive… (pentru vaccinarea copiilor – n.n.).

Să pui pe fiecare copil de vârstă școlară să se vaccineze… cred că ar fi necesar să începeți să vă gândiți la acest aspect, pentru că eu cred că nu este necesar”, a afirmat Trump, adăugând: „Ei pur și simplu nu sunt afectați (de boală – n.n.) sau nu sunt afectați grav.”

Studiile demonstrează că persoanele foarte tinere nu prezintă riscul de a dezvolta simptome severe ale covid-19.

Între timp, CDC a organizat o reuniune de urgență pentru a discuta implicațiile pe care le are faptul că persoane tinere – în special de sex masculin – au suferit miocardită, adică o inflamație a inimii, după ce au făcut vaccinurile anti covid-19 cu ARNm.

Citiți și:
Donald Trump: vaccinarea masivă cauzează autism
Se pregătește vaccinarea bebelușilor: Până la toamnă, ar putea fi disponibile vaccinuri covid-19 chiar și pentru copiii de doar 6 luni…
Copii decedați după injectarea cu serurile experimentale covid, în timpul studiilor clinice, cazuri consemnate de Centrele pentru Controlul și Prevenția Bolilor din SUA

yogaesoteric
21 iulie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More