Copii decedați după injectarea cu serurile experimentale covid, în timpul studiilor clinice, cazuri consemnate de Centrele pentru Controlul și Prevenția Bolilor din SUA

CDC a publicat în data de 7 mai noi date în sistemul de raportare a evenimentelor adverse post-vaccinare (VAERS), iar acestea au inclus și două noi decese ale unor copii, de 2 ani și de 1 an, relatează VaccineImpact.com.

Foto cu alți copii, de 5 și 7 ani, care au fost lăsați de părinți să participe la studiul clinic al serului anti-covid

Deși abia recent „vaccinul” covid de la Pfizer a primit autorizație pentru utilizarea la copiii de peste 12 ani, există în derulare studii clinice în cadrul cărora se injectează cu serurile experimentale chiar și copii de 6 luni!

Unul dintre copiii care au murit participa la un studiu Pfizer, iar celălalt, la un studiu derulat de Moderna.

Raportarea din sistemul VAERS cu numărul 1255745 furnizează informații despre cazul unei fetițe de 2 ani din Virginia, care a murit la 5 zile după injectare. Datele par a fi introduse de un membru al familiei, care se lamentează că moartea copilului „urma să se producă oricum”, repetând, aparent, ce i-au spus „autoritățile” sanitare și adăugând că acestea urmau, probabil, să pretindă că „decesul nu avea nicio legătură cu injecția”.

Raportarea din sistemul VAERS cu numărul 1261766 conține date despre un băiețel de 1 an din Florida care, după injectare, a suferit convulsii și, după două zile, a murit.

Citiți și:
Tot mai multe victime ale vaccinării anticovid. Dar vaccinarea continuă…
Experimentele pe oameni între Codul de la Nuremberg și noul vaccin anti-Covid
Bătaia de joc a vaccinărilor obligatorii continuă

 

yogaesoteric
21 mai 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More