Dosarele Twitter ne dovedesc faptul că trăim într-o lume controlată de o minoritate malefică

Twitter este o rețea de comunicare virtuală similară cu Facebook, doar că este prea puțin folosită în România cu toate că, după unii utilizatori, este mult mai bună.

Ca și celelalte rețele de comunicare virtuală, Twitter era controlată și dominată de stânga extremă. Și când mă refer la stânga extremă, mă refer la Partidul Democrat din SUA și la regimul lui Joe Biden, bătrânelul senil ajuns la putere prin fraudă, la cei ce au profitat de pandemia de gripă chinezească pentru a impune restricții și măsuri draconice, la cei ce au distrus și continuă să distrugă destine, la cei ce au alergie la libertatea de expresie, la cei ce susțin aberații de genul transgenderismului, aberații care ar fi normal să fie tratate în spitalele de psihiatrie, dar care în schimb sunt promovate în rândul copiilor și adolescenților cu consecințe extrem de grave și fără posibilitatea de a fi corectate.

Cam ăsta este regimul care controlează în momentul de față majoritatea mijloacelor de comunicare în masă din America.

Până la data de 27 octombrie 2022, data la care a fost achiziționat de Elon Musk, aceasta a fost valabil și pentru Twitter. După aceea situația s-a modificat, achiziția i-a dat acestuia acces liber la toată bucătăria internă a companiei.

Ce a urmat este extraordinar. Elon Musk a început curățenia, a dat afară mii de angajați cu simpatii de stânga, inclusiv tot aparatul de cenzură, și a decis să facă publice toate informațiile interne, să expună controlul pe care stânga îl exercita asupra companiei și să arate cum aceștia au conspirat pentru a fura alegerile din 2020 în beneficiul lui Joe Biden, cum au cenzurat orice voce dizidentă, cum au promovat punctul de vedere al administrației de la Washington călcând în picioare dreptul la libertatea de exprimare și chiar adevărul.

Și cel mai grav este că în toate aceste operații de cenzură și manipulare au fost activ implicate serviciile secrete americane, FBI și CIA, adică acele servicii care ar fi fost necesar să rămână departe de politică, dar care au uitat aceasta și s-au pus în slujba stângii.

Până acum au fost făcute publice 17 seturi de documente interne ale Twitter. Setul de documente ce a fost făcut public la 26 decembrie arată cum administrația de stânga de la Washington a intervenit direct pentru a influența dezbaterea despre pandemia de gripă chinezească, cum au fost cenzurate informații reale, dar care nu conveneau politicii SUA, cum au fost discreditați medici și specialiști care aveau un punct de vedere diferit și cum au cenzurat inclusiv utilizatori obișnuiți care distribuiau date oficiale ale CDC care subminau mesajul oficial.

În acest moment SUA este una dintre foarte puținele țări care cer ca orice vizitator să fie vaccinat împotriva covid, deși demult a devenit clar pentru toată lumea că vaccinul nu te protejează împotriva gripei chinezești și nici nu împiedică răspândirea virusului.

Acest fapt are o explicație. Obsesia administrației de la Washington cu forțarea prin orice mijloace a vaccinării și suprimarea prin orice mijloace a vocilor care se opun a ieșit la iveală odată cu dosarele Twitter.

Iată doar două exemple:

Doctorul epidemiolog Martin Kulldorff, de la Școala de Medicină de la Harvard a fost întrebat pe Twitter dacă persoanele tinere sau cele care deja au trecut prin boală este necesar să fie vaccinate împotriva gripei chinezești. Acesta a răspuns:

A crede că toată lumea este necesar să fie vaccinată este la fel de greșit din punct de vedere științific ca și a crede că nimeni nu ar fi nevoie să fie vaccinat. Vaccinurile covid sunt importante pentru persoanele în vârstă cu risc ridicat și pentru persoanele care le îngrijesc. Copiii și cei cu imunitate dobândită natural nu au nevoie de vaccin.

Un punct de vedere pertinent și logic, dar care a intrat imediat în atenția cenzorilor de la Twitter care au decis că promovează un mesaj în contradictoriu cu punctul de vedere oficial al administrației, așa că l-au cenzurat.

În mod similar, un alt doctor, dr Andrew Bostom, a publicat pe Twitter date oficiale, rezultate ale unor studii științifice care arătau că în cazul copiilor și al populației tinere, riscurile depășesc beneficiile în cazul vaccinării împotriva gripei chinezești. Contul său a fost suspendat permanent.

Practic au fost permise doar punctele de vedere care se aliniau punctului de vedere oficial al administrației de la Washington, și anume că toată lumea este necesar să se vaccineze, că vaccinurile sunt sigure și eficiente și că toți care îndrăznesc să pună la îndoială aceste aspecte sunt conspiraționiști care nu este cazul să fie luați în considerare, ba dimpotrivă, este indicat să fie reduși la tăcere.

Și acesta a devenit punctul de vedere oficial în aproape toate țările, inclusiv în România, unde au devenit mari experți persoane de tipul lui Raed Arafat sau Octavian Jurma.

Și aceasta nu se limitează doar la Twitter. Același fenomen este valabil și în cazul Facebook, Google, Microsoft, Apple etc. Diferența este că în cazul Twitter toate aceste dezvăluiri ies acum la lumină pentru că așa a decis Elon Musk, noul proprietar.

Citiți și:
Confirmarea că Twitter a interzis din umbră candidații politici conservatori și medicii de bună credință vine din partea lui Elon Musk: Gigantul media a manipulat algoritmii platformei
Elon Musk l-a invitat la sediul Twitter pe Jay Bhattacharya, coautor al Declarației de la Great Barrington, care s-a opus lockdown-urilor în timpul pandemiei și a fost cenzurat de Twitter 1.0

 

yogaesoteric
4 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More