Dosarul «Black cube» – Ce se petrece de fapt? Adevăruri necenzurate


Dosarul Black Cube va cutremura România! Filiera Evreiască a plătit, «Gașca Penală» i-a găzduit!


Îi vedeți ce agitați sunt? Se apropie funia, dar nu de la DNA, ci de la DIICOT! DNA va primi doar o disjungere-două din dosarul Black Cube, spun unele surse, pentru că au legătură cu dosare aflate în lucru care vizează și o parte din persoanele implicate și în dosarul instrumentat de DIICOT. L-ați văzut pe Tăriceanu, chiar cu prețul maculării Senatului, cum a sărit la ceas de seară să-și ducă la îndeplinire piesa sa din puzzle? L-ați văzut pe Ghiță cum a încercat disperat să invadeze pur și simplu biroul procurorului care anchetează dosarul Black Cube? Ăsta a fost motivul pentru care s-a detonat Ghiță! L-au trimis disperați să vadă cum stau la DIICOT cu dosarul.

Pentru că dosarul Black Cube, după ce a provocat deja demisia șefului SIE, va cutremura puternic „Gașca Penală” și va influența decisiv rezultatul alegerilor din România! Aceasta este miza uriașă pentru care Kovesi este „tocată” ceas de ceas pe toate canalele. Pentru ca, la momentul dezvăluirilor din dosar, și Kovesi să fie la fel de maculată. Și oamenii din Teleorman să zică: „N-ai văzut, bă, că și aia era mână-n mână cu ei? Nu e niciunul mai breaz, sunt lupte de-ale lor, politice!”.

Culmea-culmilor, din toată „Gașca Penală”, cel mai puțin implicat în dosarul Black Cube este Victor Ponta! Dar Mihai Răzvan Ungureanu, Traian Băsescu, Liviu Dragnea (surpriză, nu?), Sebastian Ghiță, Remus Truică, Călin Popescu Tăriceanu și alții mai mici, gen Alina Bica, sunt băgați. Cine-l cunoștea și lucrase cu Daniel Dragomir în cazul răpirii jurnaliștilor din Irak? N-o fi chiar Traian Băsescu personajul? Cine a făcut niște deplasări urgente în Israel, pe șest? Hopa, țărănușul penal de la Teleorman! Cine era la SIE și asigura spatele operațiunii, astfel că cei de la firma Black Cube spuneau că au avut acceptul de la cel mai înalt nivel? De MRU (Mihai Răzvan Ungureanu) ați auzit? Să nu mai vorbim despre faptul că de la izbucnirea scandalului nimeni n-a pomenit numele lui Elan Schwartzenberg! Unul dintre iubitorii sinceri de PSD!

Filiera evreiască se pare că a plătit. Iar Gașca Penală enumerată mai sus s-a ocupat cu găzduirea și furnizarea de detalii. Așa cum s-au dat de gol, Ghiță și Băsescu le știau din plin…

Black Cube

Având sucursale în Londra și Paris, Black Cube a fost fondată în 2010 în Tel Aviv de către doi foști ofițeri de informații israelieni, Dan Zorella și Avi Yanus (suspecți în dosar). Compania oferă servicii juridice și de informații. Și-a câștigat renumele reprezentând în instanță afaceriști acuzați de infracțiuni economice, iar The Wall Street Journal nota în 2015 că angajații firmei au fost implicați în operațiuni private de contraspionaj cibernetic, infiltrându-se în rețele de hackeri.

Meir Dagan, fostul șef al Mossad între anii 2002 și 2011, a fost președintele de onoare al firmei până când a murit (17 martie 2016). În afacere activează mai mulți foști ofițeri de spionaj și contraspionaj din Israel.

Filiera Evreiască

Sunt implicați Beny Steinmetz, miliardarul care controlează Gold Corporation (Roşia Montană), Tal Silberstein și Arthur Finkelstein, consilierii israelieni ai lui Tăriceanu, precum şi ai PSD (Tal Silberstein a fost şi strategul politic al lui Traian Băsescu).

Truică a reprezentat societatea Reciplia care este controlată de offshore-ul Reciplia LTD, în umbra căruia se află Tahal Group.

Până în 2012, Tahal Group a fost condusă de Amnon Lipkin-Shahak, fost Şef de Stat Major al Forțelor de Apărare ale Israelului (Israel Defense Forces).

Tahal Group deţine şi firma Globe Trade Center, posesoarea clădirii America House, unde au sediul firma RecipliaSRL (cea care a achiziţionat drepturile litigioase de la prinţul Paul), Casa de Avocatură Tucă, Zbârcea şi Asociaţii, precum şi compania TRG Agent de Asigurare, condusă de Marius Marcovici, fostul consilier al lui Călin Popescu Tăriceanu.

Grupul Tahal face parte din holdingul israelian Kardan, care a intrat în posesia următoarelor firme româneşti, prin participarea la privatizările dispuse de FPS: Filatura Românească de Bumbac, Fabrica de Chibrituri (București), Grupul Industrial Titan (București), Diham (spaţii comerciale în Bucureşti), Criortex (Filatura de bumbac din Oradea). Majoritatea acestor companii au fost închise, utilajele au fost vândute la fier vechi, spaţiile golite au fost închiriate, s-au ridicat mall-uri şi complexe imobiliare.

Tal Silberstein şi Arthur Finkelstein conduc companii din holdingul Kardan.

Compania Reciplia prin Remus Truică, Marius Marcovici, Dan Andronic, Beny Steinmetz, Tal Silberstein şi Arthur Finkelstein a cumpărat drepturile litigioase de la Paul de România pentru următoarele proprietăţi/bunuri care au aparţinut Casei Regale a României, pentru care au fost începute, la nivelul anului 2006, procedurile de restituire, fie administrative, fie judiciare:

– teren – 8.000 de metri pătraţi, lângă Institutul de Medicină Legală Mina Minovici, din Bucureşti;
– 52 de hectare de teren în Bucureşti, strada Jandarmeriei;
– teren – 2.000 de metri pătraţi, în Năvodari;
– Ferma Regală Băneasa, plus 28,63 hectare;
– imobil în Bucureşti, strada Ion Ionescu de la Brad;
– staţia de montă de la Băneasa, plus 25 de hectare aferente, în vecinătatea Hipodromului Băneasa;
– teren de 2,66 hectare la Năvodari;
– moşia Regală Copăceni – 118,10 hectare – comuna 1 Decembrie 1918;
– moşia Cocargeaua – Ialomiţa – 7.454 hectare;
– Balta Ezeru Mostiştea – comuna Mănăstirea – 1.062 hectare;
– Balta Boian Sticleanu şi pădurea Vărăştii de Baltă – 2.436 hectare, plus 3.500 hectare apă, 170 hectare trestie;
– Moşia Zorleni (Vaslui) – 1.577 hectare;
– teren de 3.165 hectare, comuna Mănăstirea, Călăraşi;
– teren de 2.002 hectare, Chinciu Spanţov, Călăraşi;
– Via Regală Cotnari, inclusiv castelul, 13 hectare;
– via şi pepiniera Murfatlar, 72 de hectare din comuna Murfatlar, Constanţa;
– teren de 30 de hectare – pădurea Snagov;
– teren de 67 de hectare plus imobilul din Scroviştea;
– teren forestier de 596,20 de hectare în Mănăstirea, Călăraşi;
– Palatul Elisabeta, sediul PDL şi intrarea de la Cotroceni;
– Podgoria Tohani, Valea Călugărească;
– imobilul Bibliotecii Universitare, Piaţa Revoluţiei;
– imobilul Ambasadei Iranului, strada Lascăr Catargiu, nr. 39;
– imobilul de pe strada Latină, nr 10;
– Palatul Elisabeta – Parcul Herăstrău;
– grajdul de cai de curse, Hipodromul Băneasa;
– imobil, fostul sediu al Fundaţiei Ferdinand, Iaşi;
– sediul ING Bank, Bulevardul Kiseleff, nr. 13;
– imobil Aleea Modrogan, numărul 1, sediul PDL;
– imobil Aleea Alexandru, numărul 18, sediul MAE;
– teren de 448 metri pătraţi, plus imobil, strada Gogol, Sector 1;
– teren plus imobil, 506 mp, strada Mircea Eliade, nr. 12.

Pe 4 aprilie 2007, la contractul iniţial semnat între Reciplia, prin Remus Truică, şi prinţul Paul, a fost adăugat un act adiţional, care prevedea cesionarea drepturilor asupra unor bunuri din Bulgaria ale Casei Regale:
– Palatul Regal Balcic;
– Vila Malvi Dalga;
– Casa Suitelor;
– pavilioanele ce înconjoară Palatul Regal;
– biserica, templul şi capela Stella Maris;
– 24 de hectare plus 4.800 de metri pătraţi, teren aferent Palatului Regal;
– o cotă de 65% din 185 de hectare aparţinând Domeniului Regal.

Pe 4 octombrie 2007, a fost semnat un al doilea act adiţional prin care prinţul Paul a cesionat către Reciplia,   nouă serie de moşii şi terenuri:
– Vila Lupescu, actualul imobil SRI, imobil, plus teren;
– teren de 536,90 hectare la Banloc;
– Moşia Regală Broşteni, plus 39.885 hectare;
– un teren de 20,50 hectare;
– Castelul Medieşu Aurit, Satu Mare;
– Castelul de vânătoare Poiana Ițcanilor, compus din 40 de camere, plus 50 hectare teren din comuna Valea Putnei;
– Castelul de vânătoare Lăpuşna, plus 4 hectare de teren în Mureş;
– Moşia Regală Tersig, plus 709 hectare teren forestier în Caraş-Severin;
– Pădurea Hereasca, 34,81 hectare în Călăraşi;
– două imobile în Sinaia.


Citiţi şi:

Adevărul zguduitor despre intențiile și mentalitatea celor aflați la putere pe această planetă, așa cum reiese din propriile lor declarații

România, colonie a Israelului? 
Știri fierbinți din Franța și o întrebare: Este deja România terenul unor macro-experimente politice?

 

yogaesoteric
7 decembrie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More