Dosarul Wuhan: Fauci a semnat un acord cu China, acceptând să „distrugă și/sau să returneze documentele, materialele și echipamentele secrete, fără a face nicio copie de rezervă” a acestora

Dr. Lawrence Sellin a relatat deja pentru The Gateway Pundit că dr. Fauci a ajutat la formarea cercetătorilor chinezi la Galveston. Aceiași cercetători au avut legătură cu originea coronavirusului din China, scrie The Gateway Pundit.

Anthony Fauci

Dr. Lawrence Sellin a mers încă și mai departe cu investigația, descoperind că personal militar chinez a fost instruit în universități și instituții din SUA, precum Laboratorul Național Galveston. Până în prezent, nimeni nu contestă aceasta.

Natalie Winters de la National Pulse a adus în aprilie, câteva noi informații. Ea a descoperit un memorandum între Fauci și Institutul de Virologie din Wuhan, în care se convine că, la nevoie, documentele pot fi distruse:

Laboratorul Național Galveston ‒ un proiect al Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase condus de Anthony Fauci ‒ a încheiat un memorandum de înțelegere cu Institutul de Virologie din Wuhan, acordând laboratorului chinez dreptul de a-și obliga omologul american „să distrugă și/sau să returneze documentele, materialele și echipamentele secrete, fără a face nicio copie de rezervă”.

The National Pulse a scos la iveală anterior relația de colaborare de mai mulți ani a laboratorului din Texas cu Institutul de Virologie din Wuhan, inclusiv găzduirea unor programe de schimb și instruirea cercetătorilor în instalația de nivel 4 de biosecuritate (BSL) a laboratorului. Directorii de la laboratorul Wuhan și de la Laboratorul Național Galveston, care se autodescrie ca fiind „construit în baza unor granturi acordate de Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) [al lui Fauci]”, au recunoscut în 2018 că au lucrat cu „cei mai periculoși agenți patogeni din lume”.

Vestea vine pe fondul controversei legate de rolul lui Anthony Fauci în finanțarea cercetării coronavirusului pe lilieci la Institutul de Virologie din Wuhan ‒ o relație pe care documentele nou-descoperite par să o arate că se extinde dincolo de partenerii americani, cum ar fi EcoHealth Alliance, condusă de Peter Daszak. Totodată, laboratorul din Wuhan este considerat a fi sursa covid-19, potrivit multor experți în sănătate publică și informații.

În plus față de e-mailurile personale ale lui Fauci obținute de The National Pulse, noi documente interne obținute de grupul de supraveghere guvernamentală U.S. Right to Know (USRTK) confirmă existența programului și oferă mai multe informații despre înțelegerea dintre cele două laboratoare.

Ce fel de operațiune guvernamentală din SUA permite distrugerea documentelor și semnează un acord cu China pentru a face la fel? Există un singur motiv pentru care cineva ar face așa ceva, și anume să ascundă ceva. Ce voia să ascundă dr. Fauci?

Citiți și:
Finanțarea de către Fauci a armelor biologice a fost confirmată. Arma fumegândă dovedește că vaccinurile anticovid se bazează pe un program guvernamental de război biologic
Crimă cu premeditare. Dr. Robert Malone: 500.000 de americani au murit cu zile. Dr. Fauci și guvernele lumii au subminat tratamentele covid-19 timpurii…

 

yogaesoteric
6 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More