Finanțarea de către Fauci a armelor biologice a fost confirmată. Arma fumegândă dovedește că vaccinurile anticovid se bazează pe un program guvernamental de război biologic

Datorită unei cereri FOIA a The Intercept, avem acum dovada că Anthony Fauci a dirijat finanțarea NIH pentru cercetarea în domeniul armelor biologice privind SARS-CoV-2 (prin experimente de „câștig de funcție”) sub acoperirea Partidului Comunist Chinez. Cele peste 900 de pagini de documente desecretizate confirmă, de asemenea, că guvernul Statelor Unite a inițiat cercetarea privind armele biologice și a finanțat-o până la finalizare. După ce Trump a interzis programele de arme biologice în Statele Unite, Fauci și alții au conspirat pentru a desfășura în mod criminal cercetări ilegale, transferând tehnologia în China (și spălând banii contribuabililor americani prin intermediul EcoHealth Alliance pentru a o finanța).

Ce spun documentele

După cum a detaliat The Intercept:
„NOI DOCUMENTE PUBLICATE oferă detalii despre cercetările finanțate de SUA asupra mai multor tipuri de coronavirusuri la Institutul de Virologie Wuhan din China. The Intercept a obținut peste 900 de pagini de documente care detaliază activitatea EcoHealth Alliance, o organizație de sănătate cu sediul în SUA care a folosit bani federali pentru a finanța cercetări asupra coronavirusului prezent la lilieci în laboratorul chinez.

Una dintre subvenții, intitulată „Înțelegerea riscului apariției coronavirusului liliecilor”, prezintă un efort ambițios condus de președintele EcoHealth Alliance, Peter Daszak, de a examina mii de probe de la lilieci pentru a depista coronavirusuri noi. Cercetarea a implicat, de asemenea, screening-ul persoanelor care lucrează cu animale vii.

Subvenția pentru coronavirusul de lilieci a oferit EcoHealth Alliance un total de 3,1 milioane de dolari, inclusiv 599.000 de dolari pe care Institutul de Virologie din Wuhan i-a folosit în parte pentru a identifica și modifica coronavirusurile de lilieci care ar putea infecta oamenii.

Fauci a mințit, milioane de oameni au murit

În esență, datorită dezvăluirilor FOIA, acum știm că:

  1. Fauci a mințit sub jurământ atunci când a susținut că nu a finanțat niciodată cercetări privind „câștiguri de funcție”. (Unde este raidul FBI asupra lui Fauci?)
  2. Întreaga „pandemie” covid a fost construită ca un program de arme biologice încă de la început.
  3. Fauci și alții au comis nu numai acte criminale prin încălcarea interdicțiilor privind cercetarea în domeniul armelor biologice, ci au comis și un act de trădare împotriva Statelor Unite ale Americii prin faptul că au predat arme de distrugere în masă inamicului comunist (China), care apoi a lansat sistemul de arme biologice împotriva Americii.

Prin urmare, știm, de asemenea, că vaccinul este o extensie a programului de arme biologice finanțat de Fauci, deoarece proteina spike încorporată în vaccinurile anticovid a fost dezvoltată prin cercetări finanțate de Fauci.

Cu aceste informații făcute acum publice datorită The Intercept, toate vaccinurile ar fi necesar să fie oprite la nivel mondial și să fie formulate acuzații penale împotriva lui Fauci și a miilor de co-conspiratori care au fost complici în această operațiune, printre care se numără directorii executivi ai Big Pharma, oamenii de știință din domeniul virologiei și politicienii care urăsc libertatea și care au folosit toate acestea ca o scuză pentru a răspândi arme biologice toxice asupra populației prin intermediul mandatelor de așa-zisă „vaccinare”.

Guvernul SUA a început acest demers criminal ca un program de arme biologice MERS pentru uciderea în masă a oamenilor din Orientul Mijlociu, dar a trecut la uciderea americanilor când Trump a preluat puterea

Cealaltă bombă uriașă care reiese acum din toate acestea este că se pare că guvernul SUA plănuia inițial să își desfășoare armele biologice sub forma unui virus MERS (Sindromul Respirator din Orientul Mijlociu) pentru a ucide în masă inamicii politici din Iran (și din alte națiuni) în timpul „președintelui Hillary Clinton” (care urma să preia funcția în 2017, după alegerile din 2016). Dar când Pălăriile albe din serviciile de informații militare ale lui Trump au blocat fraudarea alegerilor din 2016 și Trump a preluat funcția, programul de arme biologice a fost redirecționat pentru a se concentra pe uciderea americanilor și detronarea lui Trump cu schema electorală coordonată și trucată de covid în 2020. Și a funcționat…

Așadar, armele biologice pe care guvernul SUA plănuia inițial să le răspândească asupra populației din Orientul Mijlociu au sfârșit prin a fi reorientate către SARS-CoV și plasate în vaccinuri pentru a fi injectate în soldații americani și în peste 200 de milioane de cetățeni americani, totul în efortul de a realiza un genocid în masă împotriva poporului american și a apărătorilor săi activi. În tot acest timp, Fauci a primit ordine de la cartelul Obama / Clinton, care a urmărit o tranziție fără probleme a puterii către regimul Clinton, dar care a fost zădărnicită de revărsarea de sprijin popular pentru Trump.

Astfel, prin definiție, Fauci, Obama, Biden și statul profund al SUA au colaborat cu China comunistă pentru a construi și utiliza arme de distrugere în masă împotriva poporului american. Aproape toți democrații sunt pe deplin de acord cu acest efort, deoarece urăsc America și cer în mod deschis uciderea conservatorilor. În mod șocant, ei sunt, de asemenea, total implicați în comiterea sinuciderii prin vaccinare, injectându-se cu aceeași armă biologică care a fost lansată pentru a-l opri pe Trump. În consecință, în anii următori urmează să asistăm la moartea în masă a democraților și a oricăror conservatori care au fost suficient de spălați pe creier de propagandă încât să se injecteze cu serurile mortale etichetate drept „vaccinuri”. Și este valabil și în Europa.

Vaccinurile sunt doar primul element dintr-un sistem de arme binare care încă nu a fost complet implementat

În cele din urmă, vaccinurile nu sunt concepute pentru a ucide oamenii imediat după ce sunt injectate. Ele sunt de fapt concepute pentru a afecta sistemul imunitar și pentru a pregăti organismul să reacționeze în mod exagerat la o viitoare eliberare a unei variante virale care va induce în organism o reacție imunitară exagerată. Acest fenomen se numește „îmbunătățirea dependentă de anticorpi” și, pentru a fi complet invocat, este nevoie să fie introdusă și pusă în circulație o nouă variantă care să eludeze anticorpii produși de vaccinurile actuale (ceea ce numim covid vax 1.0).

Adevărata bombă este că același program de arme biologice Fauci / Daszak / Baric care a construit SARS-CoV-2, ar fi putut construi deja o variantă radicală care funcționează ca al doilea element în sistemul de arme binare. Această nouă variantă – care ar putea fi eliberată în curând în natură – ar duce la decese în masă ale celor care și-au injectat vaccinuri anticovid, chiar dacă au supraviețuit reacțiilor adverse imediate ale vaccinului, cum ar fi coagularea sângelui și atacurile de cord.

Citiți și:
Colaboratorul lui Fauci de dinainte de pandemie, Peter Daszak, recunoaște că a direcționat milioane de dolari către Institutul de Virusologie din Wuhan pentru a crea nanoparticule militarizate
Dr. Astrid Stuckelberger: Vaccinurile sunt arme biologice utilizate de guvernele lumii pentru exterminarea în masă a propriilor cetățeni!
Revista «Scientific Research»: Vaccinuri cu substanțe chimice pentru depopulare (I)

 

yogaesoteric
24 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More