Două femei transgender fac parte din noul Parlament al Germaniei. „Este o nebunie”

Primele două femei transgender au intrat în Parlamentul german după alegerile din toamna trecută. Tessa Ganserer și Nyke Slawik au candidat din partea Verzilor, care s-au clasat pe locul trei și au primit 14,8% dintre voturi și este de așteptat să joace un rol important în coaliția de guvernare.

Nyke Slawik și Tessa Ganserer

Este o victorie istorică pentru Verzi, dar și pentru mișcarea trans și pentru întreaga comunitate a minorităților sexuale”, spune Ganserer, în vârstă de 44 de ani, adăugând că rezultatele votului reprezintă un simbol al unei societăți „deschise și tolerante”.

Printre prioritățile lui Ganserer se numără introducerea unei proceduri mai simple de modificare a genului în documentele de identitate. Femeia transgender, care are doi fii, vrea și să modifice legea adopției, astfel încât mamele lesbiene să poată crește un copil împreună.

Slawik, în vârstă de 27 de ani, crede că rezultatele sunt uimitoare. „Este o nebunie, încă nu-mi vine să cred, dar după acest vot istoric voi fi membru al noului Parlament”, a scris ea pe Instagram.

Îi dăm dreptate cu privire la acest aspect, este într-adevăr o nebunie!

Citiți și:
De unde vin și ce îi mână în luptă pe apologeții LGBTQ? Originile și scopul Noii Revoluții Sexuale
Transgendera de la Sănătate. Biden inaugurează era „Casei Albe Curcubeu”
Transgender este o boală mintală și ar fi necesar să fie tratată ca atare

 

yogaesoteric
12 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More