E-mailurile directorilor Pfizer despre testele vaccinului covid dezvăluie: „Vrem să prevenim circulația informațiilor despre celulele fetale”

Cel de-al cincilea videoclip dintr-o serie de investigații privind vaccinurile împotriva covid, realizată de Proiect Veritas, include un interviu Melissa Strickler, o persoană din interiorul Pfizer.

Melissa Strickler

Strickler a dezvăluit e-mailuri interne care arată că directorii corporației le spun angajaților să păstreze secretul cu privire la utilizarea de țesut fetal uman în testele de laborator pentru vaccinul covid.

Vanessa Gelman, care ocupă funcția de director principal al Pfizer pentru cercetare la nivel mondial, a încurajat personalul să fie atent atunci când vorbește despre celulele fetale umane în programul de vaccinare al companiei.

Din perspectiva afacerilor corporative, vrem să evităm ca informațiile despre celulele fetale să fie vehiculate… Riscul de a comunica acest aspect în acest moment depășește orice potențial beneficiu pe care l-am putea vedea, în special în ceea ce privește publicul larg, care ar putea prelua aceste informații și le-ar putea folosi în moduri pe care poate nu le dorim. Nu am primit nicio întrebare din partea factorilor de decizie politică sau a mass-mediei pe această temă în ultimele săptămâni, așa că dorim să evităm să ridicăm acest subiect dacă este posibil”, a spus ea.

Într-o altă discuție pe e-mail, Gelman a întărit ideea de a fi secretos în legătură cu aceste informații. „Am încercat pe cât posibil să nu menționăm liniile celulare fetale … Una sau mai multe linii celulare cu o origine care poate fi urmărită înapoi până la țesutul fetal uman au fost utilizate în testele de laborator asociate cu programul de vaccinare”.

Directorul științific Pfizer, Philip Dormitzer, recunoaște că țesutul de la fătul avortat este utilizat în programul de vaccinare al companiei, dar că angajaților li se recomandă să rămână la narațiunea șlefuită a Pfizer, omițând orice mențiune a țesutului fetal avortat pentru a evita problemele cu publicul.

Philip Dormitzer, director științific Pfizer: „Celulele HEK293T, utilizate pentru testul IVE, sunt în cele din urmă derivate dintr-un făt avortat”.

Pe de altă parte, comitetul doctrinar al Vaticanului a confirmat că este considerată acceptabilă imunizarea credincioșilor pro-viață. Declarația oficială a Pfizer formulează bine răspunsul și este ceea ce va fi furnizat ca răspuns la o anchetă externă.”

Denunțătoarea care a împărtășit aceste e-mailuri cu Project Veritas, Melissa Strickler, auditor Pfizer pentru calitatea producției, a declarat că nu era sigură dacă țesutul fetal avortat a ajuns în produsul final al vaccinului împotriva covid.

Sunt atât de înșelători în e-mailurile lor, încât este aproape ca și cum ar fi în vaccinul final. Asta m-a făcut să nu am încredere”, a spus ea.

Strickler: „Am venit la Proiect Veritas pentru că nu am pe nimeni altcineva la care să apelez atunci când propria mea companie nu este sinceră cu mine. Ceea ce mi s-a spus să fac a fost să am încredere în Proiect Veritas și ca legiuitorii, avocații să mă însoțească.”

Denunțătoarea și-a creat o campanie de finanțare participativă GiveSendGo pentru ea însăși, după ce informațiile au ajuns publice. Oamenii o pot susține direct prin donații la următoarea adresă web: http://www.GiveSendGo.com/PfizerWhistleblower .

Citiţi şi:
Vaccinurile împotriva coronavirusului și utilizarea celulelor de la fetușii avortați: situația actuală
12 ipoteze greșite cu privire la vaccinurile care utilizează țesut fetal, demontate de LifeSiteNews
Sadism medical: Țesut de la fetuşi avortaţi este utilizat în mod obișnuit în vaccinurile împotriva coronavirusului pentru a „codifica” proteinele spike

 

yogaesoteric
12 februarie 2022

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More