Dovada că „vaccinurile” anticovid cauzează boli prionice

Ce este o boală prionică? O boală degenerativă a creierului care se poate manifesta în mai multe forme: demență, Alzheimer și cumplita boală Creutzfeldt-Jakob. Se moare încet, pe parcursul a câteva luni, sau poate ani de la declanșarea bolii, care poate avea loc chiar și la câțiva ani după vaccin, bolnavul uitând la început noțiuni pe care le-a folosit toată viața (ex. direcții), pentru ca mai apoi să nu mai poată face acțiuni simple precum hrănirea de unul singur sau igiena personală. Este o moarte cumplită și vom arăta mai jos că serurile covid provoacă acest complex de boli în rate alarmante.

În mai 2021, când profesorul Byram Bridle a dezvăluit cererea FOIA (Freedom of Information Act – o cerere făcută în cadrul acestei legi obligă guvernul american să răspundă oficial cu informațiile cerute – nota red.) privind datele de biodistribuție a vaccinului Pfizer, el a menționat că proteina spike a fost asociată cu formarea corpusculului Lewy, care este legat de bolile prionice. El și-a exprimat îngrijorarea că vaccinurile ar putea provoca boli prionice precum demența, Alzheimer și boala Creutzfeldt-Jakob (CJD).

A avut dreptate. Acum avem dovada.

Consultați aceste rezultate ale interogării VAERS (Vaccine Adverse Reactions Reporting System – sistemul oficial de raportare a efectelor adverse ale vaccinurilor din SUA). Aceste căutări se referă la toți cei 30 de ani de când există VAERS și la toate cele peste 70 de vaccinuri. Vedeți ceva neobișnuit? Da, pentru mai puțin de 1 an de vaccinuri covid, rezultatele sunt ieșite din comun.

Și pentru boala Creutzfeldt-Jakob (CJD sau boala vacii nebune), care este extrem de rară:

Observați creșterea cu 84-86% a incidenței bolilor prionice (demență, Alzheimer, CJD) comparativ cu toate celelalate vaccinuri cumulate într-o perioadă de 30 de ani, în doar un an și ceva de când serurile letale au început să fie administrate. Asta da „performanță”!

Nu uitați că acestea sunt căutări pe o perioadă de 30 de ani pentru toate vaccinurile. Este clar că există o creștere enormă de raportări ale acestor boli ca urmare a vaccinurilor anticovid. Și mai știm că VAERS nu „raportează în exces” în acest an (evenimentele care nu sunt cauzate de vaccin sunt raportate la rate comparabile cu ale altor vaccinuri).

Dacă nu vaccinurile covid au cauzat aceste boli, atunci ce anume le-a produs?
Nimeni nu poate răspunde la această întrebare, nici măcar „verificatorii” de pe Twitter!

Pentru lectură suplimentară, consultați aceste articole:

  1. Jessica Rose’s article on COVID vaccines and prion diseases
  2. Stephanie Seneff’s paper on prion disease and the COVID vaccines
  3. Bart Classen’s paper linking the vaccines and prion diseases
  4. SARS-CoV-2 causes brain inflammation and induces Lewy body formation in macaques

Și comparați-le mai apoi cu unele „verificări ale faptelor” care pretind că nu există cazuri raportate în VAERS, dar, după cum puteți vedea din interogările de mai sus, pe care le puteți reproduce și dumneavoastră, ele există:

  1. USA Today fact check on prion disease
  2. Politifact „fact check” on prion diseases

Decideți cine spune adevărul.

Și rețineți că „verificatorii de fapte” nu au făcut niciodată o singură interogare VAERS. Acela e primul loc în care te-ai uita pentru a dovedi că afirmația este falsă.

Citiți și:
Vă mai amintiţi de boala vacii nebune, SARS, gripa aviară şi gripa porcină? Ce s-a ales de ele şi cum a profitat din plin industria farmaceutică
Ce este mortala boală X despre care ne alertează OMS? Se pregătește conștiința maselor cu finalul din scenariul Dosarele X?
Istoria suprimată a originii pandemiilor

 

yogaesoteric
7 iunie 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More