Plângere penală împotriva șefului Forței Naționale Elvețiene pentru frauda numită „covid-19”!

Ca el au procedat toți șefii grupurilor de gestionare a crizei covid-19 din majoritatea guvernelor lumii!

Au fost depuse acuzații penale împotriva lui Martin Ackermann, șeful Forței Naționale Elvețiene pentru covid-19, a grupului de lucru covid-19 și „posibil a altor părți implicate” pentru înspăimântarea deliberată și cu succes a populației, în conformitate cu prevederile art. 258 din Codul penal.

Martin Ackermann

Plângerea penală a fost depusă de cinci asociații și șapte persoane fizice.

Reclamanții îl acuză pe Martin Ackermann, printre altele, de următoarele infracțiuni:

  • Publicarea repetată a unor prognoze de groază, neverosimile, privind ocuparea paturilor de la terapie intensivă, cu scopul de a terifia publicul și de a pune în aplicare măsuri mai stricte.
  • Manipularea repetată și sistematică a datelor privind paturile libere din secțiile de terapie intensivă cu scopul de a face ca situația să pară mult mai dramatică.
  • Declarații false despre spitalizări și decese.
    Un exemplu: cu ocazia conferinței de presă a Consiliului Federal din 27 octombrie 2020, Martin Ackermann a comentat astfel situația până la acel moment: „Astăzi, Elveția are mai multe spitalizări și decese pe zi decât la mijlocul lunii martie. Și numărul continuă să crească.” Afirmația a fost greșită.
  • Modificarea constantă a motivelor de restricții sau menținere a măsurilor, în funcție de indicatorul care se potrivește cel mai bine în narațiunea dorită.

Procuratura Zürich-Limmat a fost solicitată să deschidă o anchetă penală și să securizeze documentele acuzatului privind infracțiunile săvârșite de acesta și a „oricăror complici”. Yves Flückiger, membru al consiliului de administrație al universităților elvețiene, Michael Hengartner, președintele consiliului de administrație al ETH și Matthias Egger, președintele Fundației Naționale Elvețiene pentru Științe și primul președinte al grupului de lucru covid-19 sunt numiți complici.

PS: Observați identitatea de „modus operandi” cu cei din România: alți actori, aceeași piesă, fapt ce demonstrează că există undeva o singură comandă! Toți cei care au executat ordinele fără nicio crâcnire au fost cu siguranță șpăguiți cu multe milioane de euro/dolari și li s-au dat asigurări în eventualitatea unor viitoare procese penale.

Va fi justiția suficient de curajoasă în cauzele naționale de genocid sau va fi la rândul ei cumpărată pentru a i se închide gura? Decizia pe care o va lua justiția în primul caz de acest tip o va îngropa definitiv sau o va elibera.

Citiți și:
În aceste vremuri criminale, unde este Justiția?
Avocatul Piperea vorbește despre un Nürnberg al profitorilor pandemiei

 

yogaesoteric
7 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More