Dovezile ascunse: Vaccinurile ARN-mesager provoacă masiv avorturi și malformații

Aproape jumătate (44%) dintre femeile însărcinate care au participat la testarea vaccinului covid de la Pfizer au pierdut sarcina în timpul testului.

Potrivit unor date declasificate conform legii americane a accesului la informații, dintre cele 50 de femei gravide care au participat la testarea vaccinului ARN-mesager de la Pfizer, 22 au suferit „avort spontan”, „avort spontan complet”, „avort spontan incomplet” sau „pierderea sarcinii”.

Toate cazurile au fost etichetate cu „Recuperat / Rezolvat”, ceea ce înseamnă efecte adverse fără complicații, sau „Altele”, ceea ce înseamnă că vaccinul nu a avut niciun rol în pierderea sarcinilor.

Raportul Pfizer nu explică pe ce bază a ajuns la concluzia că avorturile nu au avut nicio legătură cu vaccinul testat.

Pe de altă parte, documentele privind experimentele de laborator ale vaccinului covid de la Moderna, obținute în baza aceleiași legi americane a liberului acces la informații, dezvăluie că testele au provocat deformații congenitale la un număr important de progenituri ale cobailor femele.

Variațiile legate de ARNm-1273 la examinarea scheletului au inclus creșteri importante din punct de vedere statistic al numărului cobailor F1, cu una sau mai multe coaste ondulate sau unul sau mai mulți noduli pe coaste.”

Și:

Coastele ondulate au apărut la 6 fetuși și 4 nou născuți, cu o prevalență fetală de 4,0% și o prevalență la naștere de 18,2%. Nodulii la coaste au apărut la 5 din cei 6 fetuși.”

Spre deosebire de Pfizer, Moderna a recunoscut că aceste malformații sunt efectul vaccinului său.

Aceste constatări, ascunse opiniei publice, sunt în flagrantă contradicție cu aprobările de urgență date pentru cele două vaccinuri de autoritățile pentru medicamente din Statele Unite și Europa.

Dimpotrivă, în toate țările unde vaccinurile de la Pfizer și Moderna au fost administrate, propaganda de stat a declarat că ele sunt „Sigure și Eficiente”.

După cum s-a văzut din numărul de persoane cu 4 doze care se îmbolnăvesc pe capete de covid, nu sunt nici „Eficiente”.

Citiți și:
Sigur și Eficient: Vaccinurile împotriva covid fac ravagii la Pentagon
Vaccinurile anticovid, impact devastator asupra vieții și sănătății copiilor născuți și nenăscuți: Mii de decese fetale și efecte grave asupra creierului, inimii și altor organe

 

yogaesoteric
25 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More