Sigur și Eficient: Vaccinurile împotriva covid fac ravagii la Pentagon

În ianuarie 2022, prim-locotenentul doctor Mark Bashaw a remarcat niște „semnale alarmante” în baza de date epidemiologice a Pentagonului.

În perioada pandemiei, a observat Bashaw, s-a înregistrat o creștere importantă a cazurilor de cancere, miocardite și pericardite, precum și alte boli ca infertilitate masculină, tumori, boli de plămâni cauzate de cheagurile de sânge etc.

Defense Medical Epidemiology Database (DMED), care înregistrează îmbolnăvirile și rănirile a 1,3 milioane de militari activi, indică o creștere importantă în perioada pandemiei.

Toate aceste boli figurează în documentația Administrației americane pentru Hrană și Medicamente (FDA) ca potențiale reacții adverse ale vaccinurilor anti-covid, a declarat locotenentul Bashaw într-un podcast al The Epoch Times.

Cum nivelul de creștere al acestor boli era absolut spectaculos (între 50% și 300%), Bashaw a decis să facă publică această situație.

Declarația sub jurământ a ofițerului a ajuns la senatorul Ron Johnson, care se ocupă de investigarea vaccinurilor împotriva covid și a efectelor acestora.

Johnson a considerat creșterile din registrul DMED „foarte îngrijorătoare”.

De pildă, scrie The Epoch Times, numărul de cazuri de cancer în cadrul armatei, în 2021, aproape s-a TRIPLAT în comparație cu numărul mediu de cazuri din perioada 2016-2020.

În mod straniu, însă, la o săptămână după ce aceste informații explozive au ajuns pe masa senatorului Johnson, datele DMED au fost modificate.

Nu cele din 2021, ci cele din perioada 2016-2020, care au fost mărite, astfel încât numărul cazurilor din 2021 părea să se afle acum în niște parametri normali.

Peter Graves, purtătorul de cuvânt al agenției de sănătate a Pentagonului, a declarat pentru The Epoch Times că cifrele DMED „erau incorecte pentru anii 2016-2020”, astfel încât sistemul a fost trecut off-line pentru a fi corectat.

Senatorul Johnson a trimis nu mai puțin de trei scrisori către Departamentul Apărării, cerând explicații pentru creșterile bruște ale îmbolnăvirilor și pentru modificarea datelor.

Într-una dintre scrisori, Johnson arăta:

Problema este că aceste creșteri ar putea avea o legătură cu vaccinurile anti-covid-19 pe care militarii noștri au fost obligați să le facă.”

Nu a primit nici un răspuns.

Senatorul a trimis o scrisoare și companiei care se ocupă de administrarea bazei de date a armatei, pentru a afla de ce datele vechi erau eronate, dar răspunsul primit, spune el, nu a oferit o „explicație solidă și logică”.

Locotenentul Bashaw nu s-a limitat cu investigațiile sale doar la baza de date a armatei.

El a accesat VAERS (sistemul public în care se înregistrează efectele adverse ale tuturor vaccinurilor de pe teritoriul SUA) și a comparat media din ultimii 24 de ani cu cifrele din 2021.

Concluzia: în 2021 s-a înregistrat o creștere de 11 ori a numărului efectelor adverse ale vaccinurilor.

Bashaw observă: „Singura diferență care a survenit în 2021 (singurele vaccinuri noi) au fost vaccinurile experimentale anti-covid-19, autorizate în regim de urgență.”

Înainte de sesizarea adresată senatorului Johnson, Bashaw a prezentat descoperirile sale superiorilor din armată.

Inutil. Aceștia i-au recomandat să se potolească pentru că vaccinurile sunt „sigure și eficiente”, iar el „ar putea avea probleme”.

Și a avut.

A fost obligat să urmeze „un protocol de testare experimentală, autorizat în regim de urgență, destinat persoanelor nevaccinate”.

Ofițerul a refuzat, declarând că forțarea nevaccinaților să facă acele teste este „coercitivă” și „punitivă”.

Medicul ofițer a fost dus în fața Curții Marțiale pentru că nu s-a supus protocolului covid.

A fost găsit vinovat, dar judecătorul nu a dictat nicio pedeapsă, recomandând comandantului lui Bashaw să renunțe la condamnare.

Comandantul a refuzat.

Armata a inițiat procedura de scoatere din serviciu a lui Bashaw, după 17 ani de carieră militară strălucită. Curând, urma să fie avansat la rangul de căpitan.

Citiți și:
Pentagonul „a pervertit zeci de laboratoare la știința morții”
Dovezi științifice că vaccinurile ARNm pot provoca dezvoltarea cancerului – toxicitatea proteinei Spike vaccinale
Statistica cazurilor de cancer după vaccinare din ultimii 6 ani

 

yogaesoteric
18 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More