Dr. Adina Alberts nu mai suportă, pune la punct USR: „Terminați cu prostiile!!!”

Insistența cu care USR promovează „educația transgender” și introducerea unor prevederi legislative în acest sens o revoltă pe Adina Alberts, care vine cu date clare privind pericolul acestor practice.

Una dintre prioritățile USR, principalul grup politic progresist din România, este introducerea educației sexuale în școli, dar și tot ceea ce înseamnă efectele ulterioare – modificări substanțiale legislative, necesare datorită previzibilei extinderi a fenomenului schimbării de sex.

Dar ce efecte are acest „fenomen”?

Dr. Adina Alberts prezintă date certe, care o fac să spună clar – „mi se pare abominabil să promovezi așa ceva…”.

Iată datele prezentate de reputatul medic:

• Rata de sinucidere la pacienții care au suferit intervenții de schimbare de sex, calculată la 15 ani post-operator, este de 20 de ori mai mare.
• Riscul de a dezvolta cancere în urma hormonoterapiei de lungă durată este de 2 ori mai mare decât în populația normală.
• Riscul de a dezvolta boli cardiovasculare este de 2,5 ori mai mare.
•Riscul de spitalizare pentru afecțiuni psihiatrice este de 2,8 ori mai mare.

Nici din alte puncte de vedere, chiar intime, „operațiile de schimbare de sex practic nu aduc niciun beneficiu real persoanei respective”, spune reputatul chirurg estetician.

Iar concluziile studiilor sunt clare – „ar fi cazul să ne abținem în a mai «mutila» oameni. Ar fi bine să găsim alte variante de a aduce echilibru și alinare în viața acestor oameni”.

De aceea, Adina Alberts consideră că politicienii este imperios necesar să înceteze cu promovarea unor asemenea practici și idei, de aceea se adresează liderului USR: „Domnule Dan Barna, eu sunt un om educat și manierat, dar acum n-am ce face și am să vă spun direct «TERMINAȚI CU PROSTIILE!!»!

Veți deveni curând tată. Să dea Dumnezeu să nu fiți niciodată în postura de a face față unei situații de acest gen!”, încheie dr. Alberts, subliniind diferența între ceea ce propune Barna pentru alții – și ceea ce ar refuza, probabil, dacă ar fi copilul său în respectiva situație.

Citiți și:
Barna vrea educație sexuală în școli: „Trebuie să ne gândim la copii și nu la himerele medievale ale părinților.” Replica publicistului Cătălin Sturza
Titus Corlățean: Nu vreau să ajung să trăiesc ziua în care să se spună că statul este proprietarul copiilor, nu părinții
Iohannis ține partea transsexualilor

yogaesoteric
4 octombrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More