Dr. Adrian Cacovean: Bine-cunoscutul slogan bolșevic „dai în mine, dai în tine, dai în fabrici și uzine” va fi înlocuit cu sloganul actualizat „dai în mine, dai în tine, dai în Faizăr și vaccine”!

Bine-cunoscutul slogan bolșevic „dai în mine, dai în tine, dai în fabrici și uzine” nu mai este valabil acum în noua eră dosnică multicolor progresistă și va fi înlocuit cu sloganul actualizat „dai în mine, dai în tine, dai în Faizăr și vaccine”!

dr. Adrian Cacovean

De asemenea sloganul comunist „nicio masă fără pește” se actualizează și devine „nicio masă fără gândaci, râme, muște sau viermi”!

La vremuri noi, slogane noi.

Ceea ce s-a urât pe vremea împușcatului de Crăciun revine ca modă de actualitate și propaganda de doi lei se actualizează periodic!

Întreruperile de curent sunt iar la modă, la fel ca rația de alimente, benzină, umblatul cu soț o duminică, fără soț cealaltă, Mall-ul redevine circ al foamei și protipendadă a perforaților (noua elită progresistă).

Comunistul turnător nu mai este la modă acum și a fost înlocuit de gândacul progresist, mânat din dos de un arivism progresist soios, salamul cu soia se înlocuiește cu ficat de lăcustă cu boia, măi ce vremuri bune, pentru fițele nebune ale noii orânduiri!

*

Știința a demonstrat că majoritatea belelelor (valuri, măsuri, restricții) vin toamna, când se termină vacanța unora. Cine sunt aceia? Cum de în vacanță era bine, relaxare și dintr-o dată ne trezim cu tot felul de probleme în toamnă, la terminarea vacanței?

Elevii au vacanță, dar nu putem da vina pe ei.

Profesorii au vacanță, dar nici ei nu sunt de vină.

Eu zic că parlamentarii sunt placa turnantă și prin asta coautorii belelelor, dar tot Parlamentul este și opreliștea de pe urmă a netrebniciilor.

Parlamentul este singura instituție care mai temperează ticăloșia, aici sunt scandalurile cele mai mari și presiunile cele mai mari. Oricât de mulți parlamentari nu au ce căuta acolo, mai sunt câțiva care mai știu ce este Constituția și legislația și dreptul, care mai au educație și știu ce este corect și ce nu este corect, ce este legal și ce este ilegal, ce este știință și ce este pseudoștiință, ce este ordine și ce este dezordine, ce este familia și ce nu este familia, ce este legea și ce este fărădelegea, ce este fișa postului și ce nu este fișa postului, ce este în interesul țării, al românilor și ce este antinațional și antiromânesc.

Diferența dintre minciuna oficială și prezentată ca breaking news („lies”) și adevărul prezentat ca fake news.

*

Cunoașteți obiectul din imaginea de mai jos?

L-am aprins când învățam să intru la medicină, în anii 1984-1985, dar și înainte pentru treaptă sau pe parcursul liceului la celelalte materii. Lampa cu gaz, lămpașul era o soluție să ai lumină când se tăia curentul pe vremea lui Ceaușescu și o variantă la lumina lumânării! Sper ca cei ce nu l-au cunoscut să nu fie nevoiți să recurgă la el în epoca de glorie a noii dezordini mondiale care urmează și cu aportul încrederii orbești în minciunile oficiale!

Citiți și:
Psihologia totalitarismului covidist. De la viziunea raționalistă asupra omului și a lumii la psihoza în masă
Bogdan Alexandru Duca: „Eu din 2012 mă vaccinez periodic. Și dezvolt o imunitate în crescendo. E vorba de imunitatea la propagandă”

 

yogaesoteric
18 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More